luni, 21 mai 2018

Corina Martin, înlocuită la șefia Asociației Litoral - Delta Dunării de Cristian Bărhălescu!

Cristian Bărhălescu este noul preşedinte al Asociaţiei Litoral Delta Dunării. Acesta i-a luat locul Corinei Martin care a condus instituţia timp de 10 ani. Decizia a fost luată de membrii fondatori ai asociaţiei, în urma alegerilor care au avut loc astăzi.

Cristian Bărhălescu este actualul președinte al filialei Sud Est a Asociației Naționale a Agențiilor de Turism. Acesta are o vastă experiență în turism, atât în domeniul privat cât și cel de stat.

Deține o importantă agenție de turism și a ocupat în urmă cu câțiva ani funcția de secretar de stat în Ministerul Turismului.

"Prin întărirea echipei, în afară de Corina Martin, care a fost cea care a construit această asociație, acum vine și Mirela Matichescu, vin și eu să pun umărul, să mergem mai departe", a declarat Cristian Bărhălescu. 

Corina Martin, fostul președinte al asociației, va ocupa, de astăzi, funcția de vicepreședinte, după ce a condus instituția timp de 10 ani.

"Am ales să mă implic mai mult la nivel național și să promovez asociațiile din alte județe ale țării pentru că, în prezent, Asociația Litoral - Delta Dunării a ajuns la un nivel foarte înalt", a declarat pentru Neptun TV, Corina Martin.

Corina Martin a fost mereu o prezență plină de energie în peisajul turismului românesc. Și-a dorit mereu să surprindă prin aparițiile sale la evenimentele și festivalurile pe care le-a organizat. La Festivalul Antic Tomis din 2014, Corina Martin a stârnit mai multe reacții când a întruchipat-o pe zeița Tomiris.

De-a lungul celor 10 ani în care a condus Asociația Litoral Delta Dunării nu au lipsit momentele tensionate. Anul trecut, Asociațiile Patronale de pe Litoral i-au cerut demisia Corinei Martin din fruntea Federației de Promovare Turistică și dizolvarea Asociației Litoral Delta Dunării, pe motiv că aduce grave prejudicii de imagine.

Tot anul trecut a intrat în conflict cu șefa Autorității Naționale pentru Turism, Anca Nedea, după ce a fost la un târg din Moscova fără acordul ministerului.

Comenteaza aceasta stire

MINIVACANȚA DE 1 MAI. Zeci de mii de tineri petrec pe litoral! Mamaia și Vama Veche, în topul preferințelor!
De Neptun TV 30 aprilie 2018

Zeci de mii de tineri se află zilele acestea pe litoral, în miniacanța de 1 Mai, pentru ei fiind pregătite festivaluri de muzică, gastronomice și de bere, întreceri de mașini și multe concerte, cele mai aglomerate stațiuni fiind și în acest an Mamaia și Vama Veche.

MINIVACANȚA DE 1 MAI. Tot ce trebuie să știi despre evenimentele de pe litoral! Vezi orarul autobuzelor RATC, traseul curselor speciale și agenda petrecerilor de la malul mării!
De Neptun TV 27 aprilie 2018

Orarul autobuzelor RATC, traseul curselor speciale cu autobuzele etajate, petrecerile câmpenești, festivalurile și concertele de pe litoral fac agenda completă pentru turiștii de 1 Mai.

Ministrul Apelor și Pădurilor a inspectat plajele din Mamaia și Vama Veche!
De Andreea Bajdechi 26 aprilie 2018

Cu doar o zi înainte de minivacanța de 1 Mai, Ministrul Apelor și Pădurilor a luat plajele la pas. În atenția lui au fost cele din stațiunile la mare căutare: Mamaia și Vama Veche. Totodată, acesta a vrut să afle de la turiștii aflați pe plajă, ce îi nemulțumește. La finalul zilei vor fi făcute rapoarte cu neregulile descoperite de membrul Guvernului pe litoralul românesc.

MINIVACANȚA DE 1 MAI. Mamaia dă startul distracției - zeci de mii de tineri la festivalul Sunwaves!
De Andreea Bajdechi 26 aprilie 2018

Stațiunea Mamaia este polul distracției în această minivacanță. Și cum cel mai mare festival de muzică tehno și elecro începe diseară, au apărut deja și primii turiști. Cu toții sunt convinși că vor avea parte de cea mai reușită vacanță. Stațiunea Mamaia dă startul, așadar, unui nou sezon estival.

MINIVACANȚA DE 1 MAI. Zeci de mii de turiști așteptați în weekend - doar zece salvamari se vor afla la posturi!
De Andreea Bajdechi 25 aprilie 2018

Zeci de mii de turiști vor veni, începând cu acest weekend, în stațiunile de pe litoralul românesc. Și cum marea atrage precum un magnet, cu siguranță vor fi temerari care se vor aventura valuri.