luni, 23 octombrie 2017

Corina Martin, înlocuită la șefia Asociației Litoral - Delta Dunării de Cristian Bărhălescu!

Cristian Bărhălescu este noul preşedinte al Asociaţiei Litoral Delta Dunării. Acesta i-a luat locul Corinei Martin care a condus instituţia timp de 10 ani. Decizia a fost luată de membrii fondatori ai asociaţiei, în urma alegerilor care au avut loc astăzi.

Cristian Bărhălescu este actualul președinte al filialei Sud Est a Asociației Naționale a Agențiilor de Turism. Acesta are o vastă experiență în turism, atât în domeniul privat cât și cel de stat.

Deține o importantă agenție de turism și a ocupat în urmă cu câțiva ani funcția de secretar de stat în Ministerul Turismului.

"Prin întărirea echipei, în afară de Corina Martin, care a fost cea care a construit această asociație, acum vine și Mirela Matichescu, vin și eu să pun umărul, să mergem mai departe", a declarat Cristian Bărhălescu. 

Corina Martin, fostul președinte al asociației, va ocupa, de astăzi, funcția de vicepreședinte, după ce a condus instituția timp de 10 ani.

"Am ales să mă implic mai mult la nivel național și să promovez asociațiile din alte județe ale țării pentru că, în prezent, Asociația Litoral - Delta Dunării a ajuns la un nivel foarte înalt", a declarat pentru Neptun TV, Corina Martin.

Corina Martin a fost mereu o prezență plină de energie în peisajul turismului românesc. Și-a dorit mereu să surprindă prin aparițiile sale la evenimentele și festivalurile pe care le-a organizat. La Festivalul Antic Tomis din 2014, Corina Martin a stârnit mai multe reacții când a întruchipat-o pe zeița Tomiris.

De-a lungul celor 10 ani în care a condus Asociația Litoral Delta Dunării nu au lipsit momentele tensionate. Anul trecut, Asociațiile Patronale de pe Litoral i-au cerut demisia Corinei Martin din fruntea Federației de Promovare Turistică și dizolvarea Asociației Litoral Delta Dunării, pe motiv că aduce grave prejudicii de imagine.

Tot anul trecut a intrat în conflict cu șefa Autorității Naționale pentru Turism, Anca Nedea, după ce a fost la un târg din Moscova fără acordul ministerului.

Comenteaza aceasta stire

O săptămână de vară în mijlocul toamnei: zile cu 25 de grade la jumătatea lui octombrie
De Andreea Bajdechi 17 octombrie 2017

S-au inversat anotimpurile pe litoral. Am trecut, calendaristic, de jumătatea toamnei, dar afară este vară. Au fost 25 de grade Celsius, astăzi, la malul mării, o vreme excelentă pentru bronz și chiar o baie. Ce-i drept, marea e destul de rece, dar nu suficient cât să nu o încerci. Veștile meteorologilor sunt bune și pentru restul săptămânii.

CONSTANȚA. Băi în mare și băi de soare, cu două luni înainte de Crăciun!
De Ioana Paidos 14 octombrie 2017

Dacă vă gândeați că pe măsură ce se apropie iarna litoralul devine pustiu, ei bine, vă înșelați. Turiști români, dar și străini, iubitori de mare, vin să se bucure de plajă chiar și în miez de octombrie. Unii s-au mulțumit doar cu admiratul, însă au fost și persoane care s-au aventurat în apa mării.

Rămășițele nedorite ale sezonului estival: plaja transformată într-un imens tomberon! GALERIE FOTO
De Ioana Paidos 10 octombrie 2017

Vara anului 2017 a trecut. Turiștii au venit, s-au bronzat și au plecat; hotelierii și-au încasat veniturile în funcție de ospitalitatea oferită, iar ceilalți agenți economici au tras linie la final de sezon.

CONSTANȚA. Iubitorii sporturilor nautice nu se sperie de alertele meteo - zeci de pasionați de kitesurfing au ieșit pe mare! GALERIE FOTO
De Roxana Glăvan 7 octombrie 2017

Iubitorii sporturilor nautice nu se sperie de avertizările meteo! Drept dovadă, mai mulți amatori de valuri și adrenalină au decis că vremea de afară este tocmai bună pentru satisface pasiunea. Purtați de rafalele de vânt, într-un echilibru instabil pe plăcile alunecoase, bărbați și femei deopotrivă s-au aventurat în mare.

FURTUNĂ PE LITORAL. Plaja din Eforie Sud, înghițită de valuri! VIDEO
De Neptun TV 28 septembrie 2017

În ultimile zile, județul Constanța s-a aflat sub cod galben de vânt puternic, cu rafale ce au depășit 55 de kilometri/ oră, conform Administrației Naționale de Meteorologie.

SPECTACOL MARIN. Cu zmeele în aer și plăcile sub picioare, pasionații de kitesurfing înfruntă vântul și valurile
De Ioana Paidos 27 septembrie 2017

Dacă vântul puternic dă tuturor bătăi de cap, sunt și persoane care îl așteaptă cu sufletul la gură. Ne referim la pasionații de kitesurf, care vin din toate colțurile țării la Mamaia pentru a înfrunta valurile. Cu zmeul în aer și placa sub picioare, reușesc să se ridice metri întregi deasupra apei și să prindă viteze amețitoare.

Hotelurile ar putea administra suprafețe de plajă, în funcție de numărul locurilor de cazare
De Neptun TV 25 septembrie 2017

Hotelurile de pe litoral ar putea administra suprafețe de plajă în funcție de numărul locurilor de cazare, a declarat astăzi, la Constanța, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, precizând însă că acest lucru se poate întâmpla de anul viitor, transmite agenția Mediafax.