miercuri, 21 august 2019

CRIMA DE LA COAFOR! Militarul care și-a măcelărit iubita își premeditase fapta: 'Nimeni nu mă înșală pe mine'! Bărbatul și-a terorizat și fosta soție! - VIDEO

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul crimei din oraşul dâmboviţean Titu. Părinţii tinerei înjunghiate mortal de subofiţerul de la MAPN în coafor spun că fata lor era terorizată de cel cu care avea un copil. Ba mai mult, rudele susţin că aceasta a depus plângere la poliţie după ce bărbatul ar fi bătut-o în urmă cu o lună însă oamenii legii nu au luat nicio măsură pentru a o proteja. Şi fosta soţie a agresorului a declarat că militarul obişnuia să consume foarte mult alcool, moment în care devenea extrem de agresiv. Astăzi, el a fost arestat.

Subofițerul Florin Oprea a ucis-o pe iubita sa ieri după-amiază, cu mai multe lovituri de cuțit, într-un coafor din Titu. Acesta a recunoscut fapta și le-a dezvăluit anchetatorilor și motivul pentru care și-a ucis iubita.

Subofițerul Florin Oprea este specialist în grupa reparații și conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din Târgoviște, din subordinea Bazei 2 Logistică. Bărbatul nu se putea împăca cu gândul că tânăra femeie nu voia să se mai împace cu el, fiind certați de ceva timp. Nu de puține ori îi făcea adevărate scene de gelozie și era foarte violent. Militarul le-a spus anchetatorilor că "nimeni nu îl înșală pe el".

RECOMANDARECRIMĂ ÎNFIORĂTOARE! Militarul care și-a înjunghiat iubita s-a întors recent din Afganistan! Alexandra a lăsat în urmă o fetiță de 3 ani!

Acesta a mai mărturisit că s-a dus la coafor cu gândul de a-și ucide iubita, înarmat cu un cuțit, după ce ar fi băut coniac. "N-am vrut s-o omor. Îmi pare foarte rău. Avea mai multe aventuri", a spus bărbatul de 35 de ani.

După incident, subofițerul a sunat la 112. Apoi a luat un taxi și a mers la poliție, unde s-a predat. Imediat la fața locului au ajuns anchetatorii. 

Tatăl femeii spune că acum o săptămână bărbatul i-a luat cardul fiicei lui, în zi de salariu, și a plecat la păcănele, fiind un împătimit al acestor jocuri. La sediul Poliției Titu au fost audiate mai multe persoane, printre care și angajatele salonului, care s-au declarat șocate de cele întâmplate.

Întrebat de ce a sunat la ambulanță imediat după ce a înjunghiat-o, agresorul a răspuns: "Să rămână în viață, d-asta am sunat".

Cazul este acum anchetat de Parchetul Militar. Criminaliștii au găsit pe corpul victimei multiple plăgi înjunghiate în zona gâtului, a pieptului și pe picioare.

Plutonierul Florin Oprea este specialist în grupa reparații și conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din Târgoviște, din subordinea Bazei 2 Logistică. El a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Victima, Alexandra Marin, avea 25 de ani și era mamă a doi copii. Unul din prima căsătorie, celălalt împreună cu Florin - o fetiță de trei ani. Tânăra locuia într-un bloc de pe strada Mihai Viteazul, din Titu, împreună cu părinții săi. Pe pagina de Facebook, tânăra avea ca motto pentru fotografiile postate, majoritatea împreună cu micuții săi, textul „Viața mea=Familia mea”: DRAMĂ! Ea este tânăra înjunghiată în coafor, de iubitul militar! Alexandra avea doar 25 de ani!

Potrivit adevarul.ro, și Florin a mai fost căsătorit și s-a despărțit întrucât își agresa soția, tot din cauza geloziei. Femeia a mărturisit că a fost bătută de mai multe ori și că bărbatul consuma adesea cantități mari de alcool. Într-o astfel de criză a ajuns chiar să îi sfărâme acesteia ușa de la intrare cu toporul. 

Nenorociea de la Titu amintește de crima de la Perla, din 2012. Atunci, un polițist și-a ucis soția cu un pistol tot într-un coafor. Exact ca în cazul de față, femeia ceruse protecție poliției, după ce se despărțise de bărbat, dar nici atunci nu s-au luat măsuri și astfel s-a ajuns la o tragedie care a șocat o țară întreagă.  

Comenteaza aceasta stire