duminică, 23 septembrie 2018

CRIMĂ ȘOCANTĂ! Constănțean ucis de colegul de apartament - criminalul i-a tăiat gâtul cu un cuțit!

CRIMĂ ȘOCANTĂ! Constănțean ucis de colegul de apartament - criminalul i-a tăiat gâtul cu un cuțit!

Crima s-a petrecut în dimineața zilei de vineri, 9 martie, în apropiere de Veneția, în localitatea Mira Taglio. Cei doi români munceau pe un șantier naval aparținând Grupului Fincantieri.

Gheorghe Suta (36 de ani), originar din Constanța, a fost omorât în dimineața zilei de vineri, în jurul orei 4.30 de colegul său de apartament, Georgian Ionuț Bejenaru (28 de ani). Potrivit publicației Venezia Today, criminalul i-a tăiat gâtul victimei cu un cuțit. Martor la scena îngrozitoare a fost un al treilea român, de 41 de ani, care locuia în același apartament și care a alertat poliția.

RECOMANDARE: CONSTANȚA. El este tânărul ucis cu sânge rece de colegul de apartament - i-a tăiat gâtul în timp ce dormea! O fetiță a rămas fără tată

 Carabinierii l-au găsit pe criminal în curtea imobilului în care s-a petrecut crima. Nu a opus rezistență în momentul reținerii. Pentru Gheorghe Suta, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic, victima fiind găsită într-o baltă de sânge.

Cei doi români lucrau pe același șantier naval.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

ALERTĂ METEO. Se întorc furtunile. Cum va fi vremea în Dobrogea și în țară
De Neptun TV 5 septembrie 2018

În cursul nopții de miercuri spre joi (5/6 septembrie) fenomenele vor continua local în sud-est și pe spații mai mici în zonele montane.