sîmbătă, 23 iunie 2018

CRIMĂ ȘOCANTĂ! Constănțean ucis de colegul de apartament - criminalul i-a tăiat gâtul cu un cuțit!

CRIMĂ ȘOCANTĂ! Constănțean ucis de colegul de apartament - criminalul i-a tăiat gâtul cu un cuțit!

Crima s-a petrecut în dimineața zilei de vineri, 9 martie, în apropiere de Veneția, în localitatea Mira Taglio. Cei doi români munceau pe un șantier naval aparținând Grupului Fincantieri.

Gheorghe Suta (36 de ani), originar din Constanța, a fost omorât în dimineața zilei de vineri, în jurul orei 4.30 de colegul său de apartament, Georgian Ionuț Bejenaru (28 de ani). Potrivit publicației Venezia Today, criminalul i-a tăiat gâtul victimei cu un cuțit. Martor la scena îngrozitoare a fost un al treilea român, de 41 de ani, care locuia în același apartament și care a alertat poliția.

RECOMANDARE: CONSTANȚA. El este tânărul ucis cu sânge rece de colegul de apartament - i-a tăiat gâtul în timp ce dormea! O fetiță a rămas fără tată

 Carabinierii l-au găsit pe criminal în curtea imobilului în care s-a petrecut crima. Nu a opus rezistență în momentul reținerii. Pentru Gheorghe Suta, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic, victima fiind găsită într-o baltă de sânge.

Cei doi români lucrau pe același șantier naval.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Serviciile germane de informații, acuzate că ar fi SPIONAT ambasade și ministere de la Viena
De Mediafax 18 iunie 2018

Orice date obținute în Austria și care se află încă în posesia serviciilor de informații din Germania ar trebui șterse, a propus Kurz.

CONSTANȚA. Cetățean ceh, reținut de oamenii legii - vindea droguri în Portul Tomis!
De Neptun TV 13 iunie 2018

Tomáš Kaizner va fi prezentat azi Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.