marţi, 20 august 2019

Cristi Ganea, Victor Rîmniceanu și Ionuț Vînă și-au prelungit contractele cu FC Viitorul

Cristi Ganea, Victor Rîmniceanu și Ionuț Vînă și-au prelungit contractele cu FC Viitorul

Fundașul Cristi Ganea, mijlocașul Ionuț Vînă și portarul Victor Rîmniceanu și-au prelungit, azi, contractele cu echipa FC Viitorul, a anunțat gruparea constănțeană, prin intermediul site-ului oficial.

"Ganea și Rîmniceanu au scadența noii înțelegeri în vara anului 2019, iar Vînă va fi jucătorul Viitorului până în iunie 2020. FC Viitorul le urează mult succes în continuare în tricoul negru-albastru lui Cristi Ganea, Victor Rîmniceanu și Ionuț Vînă", precizează sursa amintită.

Toți cei trei fotbaliști au făcut parte din echipa care a cucerit titlul în sezonul trecut. Ganea, în vârstă de 25 de ani, evoluează la Viitorul din 2015, când a venit liber de contract după despărțirea de FC Brașov. În actuala stagiune, a jucat în 12 meciuri în toate competițiile și a marcat două goluri, atrăgând interesul mai multor echipe din străinătate, printre care și formația spaniolă de primă ligă Malaga. Este cotat la 1,2 milioane de euro, conform site-ului Transfermarkt.de.

Victor Rîmniceanu are 27 de ani și apără la Viitorul din vara anului 2016. El a mai fost la echipa condusă de Gheorghe Hagi și în perioada iulie 2015-ianuarie 2016. A mai evoluat la CS Turnu Severin, Petrolul Ploiești, CS Otopeni, Concordia Chiajna și Dinamo, iar cota sa de piață este de 1,2 milioane de euro.

În vârstă de 22 de ani, Ionuț Vînă și-a început cariera chiar la Academia Hagi și a mai evoluat la AS Roma și Dunărea Călărași. Jucătorul evaluat la 600.000 de euro a strâns nouă meciuri în actuala stagiune.

Campioana en titre FC Viitorul ocupă locul 9 în clasamentul Ligii 1, după ce a acumulat 11 puncte în primele nouă etape.

Comenteaza aceasta stire