vineri, 17 august 2018

Cristi Pletea și Elena Zaharia confirmă valoarea școlii constănțene de tenis de masă

Tenisul de masă constănţean este din nou la înălţime! Cristi Pletea şi Elena Zaharia au făcut parte din echipa României, care a cucerit trei medalii de bronz la Campionatul Mondial de juniori din Italia. De Sfântul Nicolae sunt acasă, alături de familii. Campioana europeană Eliza Samara i-a felicitat astăzi pe cei doi la antrenamentul din Sala LPS.

Băieții au scris istorie la Riva del Garda. Cristi Pletea, Rareș Șipoș, Dragoș Oprea și Florin Spelbuș au obținut prima medalie pentru România la un Campionat Mondial de juniori, în 15 ani de competiție. De bucurie, și-au vopsit părul în galben, asemenea tricolorilor la Mondialul din Franța, în 1998!

Numărul 7 mondial în topul jucătorilor sub 18 ani, Cristi Pletea (LPS Nicolae Rotaru Constanța) a mai luat o medalie de bronz, la dublu mixt în tandem cu Adina Diaconu.

Campioana europeană Eliza Samara, Cristina Hîrîci și Ana Maria Sebe l-au felicitat pe puștiul de 17 ani, care promite o carieră de excepție.

Medaliată cu bronz în Italia, alături de fetele mai mari din echipă, Elena Zaharia (CS Farul Constanța) este, la doar 13 ani, o stea în urcare. Constănțeanca ocupă locul 16 mondial în topul jucătoarelor sub 15 ani.

Pletea și Zaharia sunt produse 100% ale școlii constănțene de tenis de masă coordonată de Viorel Filimon.

Comenteaza aceasta stire

CLASAMENT WTA. Simona Halep are un avans considerabil față de Caroline Wozniacki. Care este noul clasament mondial după Rogers Cup
De Mediafax 13 august 2018

Simona Halep a început astăzi a 41-a săptămâna ca lider în clasamentul WTA, cu un total de 8.061 de puncte. Pe locul doi în clasament mondial, după Rogers Cup, se află în continuare Caroline Wozniacki, la o distanță de 1.926 de puncte de jucătoarea româncă.

Simona Halep a câștigat turneul de la Rogers Cup
De Neptun TV 12 august 2018

Învingătoare în fața lui Sloane Stephens (25 de ani, 3 WTA), scor 7-6, 3-6, 6-4, Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a cucerit, duminică seară, 12 august, al 18-lea trofeu al carierei și al treilea din 2018.

Simona Halep în semifinale la Montreal
De Neptun TV 11 august 2018

"Sunt foarte fericită și asta cred că se vede pe fața mea. Tenisul din acest meci a fost unul de foarte bună calitate".

UEFA EUROPA LEAGUE. Măsuri de siguranță luate pentru meciul Viitorul Constanța - Racing Union!
De Neptun TV 19 iulie 2018

Meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și formația FC Racing Union din Luxemburg, din cadrul UEFA Europa League - Turul I preliminar, este programat joi, 19 iulie, ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.