sîmbătă, 17 august 2019

Cristian Boureanu, implicat în-un nou scandal! În minivacanța de 1 mai, s-a răsturnat cu un ATV în Mamaia - VIDEO

Cristian Boureanu este în centrul unui nou scandal. Un constănţean îl acuză pe politician că s-ar fi urcat la volanul unui ATV, ar fi condus nebuneşte şi s-ar fi răsturnat cu vehiculul. Bărbatul care povesteşte această aventură nebună se afla pe scaunul din dreapta şi a suferit răni grave la umăr şi la cap. Scenele s-au desfăşurat pe 1 Mai, în staţiunea Mamaia, însă omul s-a hotărât acum să dea totul publicităţii.

Lucian Ștefan spune că pe 1 Mai a ieșit cu prietenii și familia la un grătar, într-un camping aflat la ieșire din stațiunea Mamaia. Împreună cu un amic, a plecat să se plimbe cu ATV-ul prin stațiune.

La un moment dat, susține că s-a întâlnit cu un grup de oameni, printre care se afla și fostul deputat Cristian Boureanu. Aceștia s-au arătat interesați de vechicul, așa că proprietarul a coborât să le explice dotările. În acel moment, fără să ceară voie, Boureanu s-ar fi urcat la volan și ar fi demarat în trombă. Lucian Ștefan spune că a rămas pe scaunul din dreapta, împietrit de frică.

Constănțeanul a povestit că la un moment dat, la o viteză de peste 90 de km pe oră, Boureanu a virat brusc, iar ATV-ul s-a răsturnat de mai multe ori.

Bărbatul spune că  în funcție de zilele de îngrijiri medicale pe care le va avea, își va scoate certificat medico-legal și îl va acționa pe politician în instanță. Contactat telefonic, Cristian Boureanu a spus că nu vrea să comenteze în niciun fel acuzațiile aduse.

Nu este prima dată când fostul deputat este implicat în scandaluri. În 2015, acesta s-a bătut cu un chelner într-un club din stațiunea Mamaia, pentru că i-ar fi vorbit urât iubitei sale. Și anul trecut a fost în centrul mai multor conflicte în care a fost acuzat că a lovit alți chelneri, tot în stațiunea Mamaia.

Comenteaza aceasta stire