duminică, 18 august 2019

Cristoph Daum negociază rezilierea contractului cu Federația Română de Fotbal

Cristoph Daum negociază rezilierea contractului cu Federația Română de Fotbal

Christoph Daum negociază cu conducerea FRF rezilierea contractului și, dacă se va ajunge la un acord, directorul tehnic Mihai Stoichiță va fi anunțat selecționer interimar al naționalei României pentru ultimele două partide din preliminariile Cupei Mondiale, informează ProSport.

Parte din informație este confirmată de presa germană, care anunță că antrenorul german ar fi declarat, potrivit DPA, "singura întrebare e cum vom termina acest lucru într-un mod rezonabil".

La mijloc mai este o singură lună din contractul lui Christoph Daum, care avea mandat până la sfârșitul preliminariilor (octombrie sau, dacă s-ar fi ajuns la meciurile de baraj, noiembrie). Obiectivul era calificarea la Mondialele din 2018. În caz contrar, contractul se încheia, iar părțile puteau discuta prelungirea. Cu tot cu taxe, salariul anual al germanului a fost de 1,1 milioane de euro. Contractele stafului său au dus costurile, pentru FRF, până în preajma sumei de 2 milioane de euro.

La sosirea pe aeroport, după întoarcerea de la Podgorica, Răzvan Burleanu a declarat:

"Dezamăgirea este cuvântul care definește situația din momentul de față. (...) Toți avem partea noastră de vină. (...) Cu jucătorii am discutat. Cu staful tehnic, am considerat că, na… O discuție pe aeroport sau în avion… Mâine-poimâine vom avea o discuție. Dincolo de ultimele două meciuri, avem nevoie de o schimbare totală în fotbal (...)".

Comenteaza aceasta stire