duminică, 25 august 2019

Criza nu se simte pe insula Marbella, preferata bogaților planetei

Spania trece printr-o perioadă economică delicată, dar un singur loc pare a nu simți deloc criza economică. Stațiunea Marbella de pe Costa del Sol este terenul de joacă al milionarilor. O locație de vis, frecventata în mod regulat de o mulțime de oameni bogați, insula pare a fi găsit rețeta stabilității financiare.

Situată pe locul 4 în topul celor mai populare destinații de lux, insula Marbella s-a dezvoltat extrem de mult datorită zonei de coastă în care este situată. Paradisul andaluz din Spania se bucură de prezența unora dintre cei mai bogați oameni de pe planetă.

Un semn că Marbella nu este afectată de criza economică ce a cuprins aproape toată Spania îl reprezintă faptul că din ce în ce mai mulți milionari în dolari vin aici din toate colțurile lumii, ca să-și cumpere mașini unicat. Dar în lumea celor extrem de bogați, degeaba ai mașină de lux, dacă nu ești și proprietarul unui yacht.

Mulți sunt dispuși să scoată din buzunar sume exorbitante pentru un loc unde să-și ancoreze ambarcațiunile. Magazinele de lux sunt o altă atracție pentru milionari, care nu se feresc să lase la casele de marcat o întreagă avere, spre deliciul patronilor. Pentru cei aproape 200 de mii de locuitori ai stațiunii Marbella, sunetul pe care îl scoate un Bugatti Veyron când trece pe stradă este la fel de cunoscute ca ciripitul păsărilor.

Comenteaza aceasta stire