sîmbătă, 23 iunie 2018

Croaziera pe mare - o evadare din fierbințeala orașului!

La orele prânzului, în buricul oraşului, printre clădirile încinse, termometrele au arătat şi 38 de grade. Aşa că singura scăpare a fost pe mare, acolo unde briza reuşeşte să îţi răcorească nu doar trupul, ci şi sufletul. Alături de alţi turişti, am pornit în larg la bordul vasului de croazieră Kaptan M.

Lăsăm în spate nisipul încins și zăpușeala infernală a orașului și pornim în larg la bordul vaporului de croazieră Kaptan M.

Ne-au însoțit în această călătorie zeci de turiști veniți la mare din toată țara care ne-au spus că o plimbare ca acesta este cireașa de pe tortul unei vacanțe reușite.

Formația de pe vasul de croazieră are grijă ca atmosfera să fie una relaxantă, iar cei mici au avut parte de o petrecere pe cinste.

În fiecare zi, de luni până duminică, Kaptan M pleacă de la pasarela din Mamaia spre larg, din două în două ore. Prima cursa este la ora 11.00, iar ultima la 19.00.

Pentru adulți călătoria costă 35 de lei, iar copiii de până în 6 ani au gratuitate. O alternativă mai ieftină o puteți găsi la plimbările direct de pe plajă cu bărcile cu motor – 10 lei durează o mini-croazieră de 20 de minute, până dincolo de stabilopozi. Acum, timpul s-a scurs, așa că ne întoarcem la țărm după ce marea ne-a fost confidentul visurilor noastre.

Comenteaza aceasta stire