miercuri, 15 august 2018

CS Phoenix mizează pe baschetbalistele tinere

După 23 de ani, Constanţa are din nou o echipă de senioare la baschet, iar aceasta a cucerit deja o medalie de argint în Liga Întîi. Baschetbalistele de la Phoenix s-au clasat pe locul secund în turneul de promovare de la Târgovişte şi au obţinut astfel dreptul de a evolua din sezonul viitor în Liga Naţională.

Phoenix a obținut promovarea în urma turneului final al Ligii Întîi, dar trebuie să cântărească bine în privința viitorului. Phoenix nu se poate bate la ora actuală cu echipele de top precum Satu Mare sau Sepsi Sfântu Gheorghe, care dispun de bugete de peste 1 milion de euro, iar conducerea clubului agreează mai degrabă varianta de a evolua în grupa a doua valorică din nou-înființata Superligă, care va reuni din sezonul viitor Liga Națională și Liga 1. O parte dintre jucătoarele străine și experimentate ar putea pleca din vară.

Fetele antrenate de Predrag Stanojcic au câștigat meciurile cu CSM Oradea și Rapid București și l-au pierdut la mare luptă pe cel cu CS Municipal Târgoviște, gazda turneului. Douglas, Williams, Kirberg, Fota, Geleriu și surorile Armanu au scris istorie pentru clubul condus de Cristian Mănăstireanu, care s-a bucurat de sprijinul autorităților locale în acest sezon.

Echipa se va reuni în luna iulie.

Comenteaza aceasta stire

CLASAMENT WTA. Simona Halep are un avans considerabil față de Caroline Wozniacki. Care este noul clasament mondial după Rogers Cup
De Mediafax 13 august 2018

Simona Halep a început astăzi a 41-a săptămâna ca lider în clasamentul WTA, cu un total de 8.061 de puncte. Pe locul doi în clasament mondial, după Rogers Cup, se află în continuare Caroline Wozniacki, la o distanță de 1.926 de puncte de jucătoarea româncă.

Simona Halep a câștigat turneul de la Rogers Cup
De Neptun TV 12 august 2018

Învingătoare în fața lui Sloane Stephens (25 de ani, 3 WTA), scor 7-6, 3-6, 6-4, Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a cucerit, duminică seară, 12 august, al 18-lea trofeu al carierei și al treilea din 2018.

Simona Halep în semifinale la Montreal
De Neptun TV 11 august 2018

"Sunt foarte fericită și asta cred că se vede pe fața mea. Tenisul din acest meci a fost unul de foarte bună calitate".

UEFA EUROPA LEAGUE. Măsuri de siguranță luate pentru meciul Viitorul Constanța - Racing Union!
De Neptun TV 19 iulie 2018

Meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și formația FC Racing Union din Luxemburg, din cadrul UEFA Europa League - Turul I preliminar, este programat joi, 19 iulie, ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.