joi, 18 octombrie 2018

CS Phoenix mizează pe baschetbalistele tinere

După 23 de ani, Constanţa are din nou o echipă de senioare la baschet, iar aceasta a cucerit deja o medalie de argint în Liga Întîi. Baschetbalistele de la Phoenix s-au clasat pe locul secund în turneul de promovare de la Târgovişte şi au obţinut astfel dreptul de a evolua din sezonul viitor în Liga Naţională.

Phoenix a obținut promovarea în urma turneului final al Ligii Întîi, dar trebuie să cântărească bine în privința viitorului. Phoenix nu se poate bate la ora actuală cu echipele de top precum Satu Mare sau Sepsi Sfântu Gheorghe, care dispun de bugete de peste 1 milion de euro, iar conducerea clubului agreează mai degrabă varianta de a evolua în grupa a doua valorică din nou-înființata Superligă, care va reuni din sezonul viitor Liga Națională și Liga 1. O parte dintre jucătoarele străine și experimentate ar putea pleca din vară.

Fetele antrenate de Predrag Stanojcic au câștigat meciurile cu CSM Oradea și Rapid București și l-au pierdut la mare luptă pe cel cu CS Municipal Târgoviște, gazda turneului. Douglas, Williams, Kirberg, Fota, Geleriu și surorile Armanu au scris istorie pentru clubul condus de Cristian Mănăstireanu, care s-a bucurat de sprijinul autorităților locale în acest sezon.

Echipa se va reuni în luna iulie.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor: 'Spatele meu nu este bine'!
De Neptun TV 18 octombrie 2018

Simona Halep nu a reușit să învingă lupta cu problemele la spate și a fost nevoită să se retragă și de la ultima competiție din acest an, Turneul Campioanelor.

Performanță uriașă! Echipa națională U21 a României s-a calificat la EURO 2019! Ianis Hagi: Am realizat ceva istoric
De Neptun TV 17 octombrie 2018

Echipa națională a României U21 s-a calificat la Campionatul European din 2019, după ce s-a impus cu 4-0 în fața naționalei Liechtenstienului U21 în ultimul meci din grupa 8 din preliminarii, terminând grupa pe primul loc cu 24 de puncte.

Simona Halep a plecat la Moscova. 'Sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial'
De Neptun TV 12 octombrie 2018

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu o săptămână.

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta patronului FC Farul Constanța, Ciprian Marica, de a ocupa postul de manager sportiv al echipei de la malul mării.

Simona Halep s-a accidentat și ar putea renunța la turneul de la Wuhan: '24 de ore foarte dificile'! Niculescu, învinsă în primul tur
De Mediafax 24 septembrie 2018

Simona Halep, locul I WTA, a anunțat că a simțit dureri la spate duminică, la antrenament, și ar putea rata participarea la turneul de la Wuhan.