luni, 21 ianuarie 2019

CS Tomitanii vs. CS Năvodari, derby în rugby-ul constănțean!

Iubitorii sportului cu balonul oval au parte de un meci-eveniment la sfârşitul acestei săptămâni. Sâmbătă, de la ora 13.00, pe stadionul Mihail Naca se joacă derby-ul rugby-ului constănţean, dintre Tomitanii şi CS Năvodari. Partida contează pentru etapa a zecea a Diviziei Naţionale de Seniori.

Vreme frumoasă, intrare gratuită, spectacol garantat! Derby-ul constănțean CS Tomitanii – CS Năvodari vine cu o ofertă de nerefuzat pentru iubitorii rugby-ului sâmbătă, de la ora 13.00. Liderul Diviziei Naționale de Seniori întâlnește pe teren propriu a treia clasată, de care o despart în acest moment 6 puncte. E

chipa antrenată de Cristian Cojocaru va juca și cu gândul la revanșă după ce în turul campionatului a pierdut la limită, scor 22-23, la Năvodari. Deși a adus în iarnă cinci jucători de la echipe din Superligă, Tomitanii mizează în continuare pe nucleul de tineri crescuți în propria pepinieră.

De partea cealaltă, echipa antrenată de Virgil Năstase, Cornel Suciu și Cristian Husea are de partea sa experiența competițională a unor foști internaționali precum Gheară, Cătălin Nicolae, Agiacai, Petreanu, Zapan sau Puișoru. Nu vor lipsi majoretele și concursurile cu premii pentru spectactori, care sunt așteptați să umple tribunele arenei din strada Primăverii.

Lovitura de start a partidei va fi dată de fostul internațional Sorin Trancă, multiplu campion cu Rugby Club Farul Constanța. Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri din București, cu Răzvan Vasiliu la centru.

Comenteaza aceasta stire