duminică, 21 octombrie 2018

CS Tomitanii vs. CS Năvodari, derby în rugby-ul constănțean!

Iubitorii sportului cu balonul oval au parte de un meci-eveniment la sfârşitul acestei săptămâni. Sâmbătă, de la ora 13.00, pe stadionul Mihail Naca se joacă derby-ul rugby-ului constănţean, dintre Tomitanii şi CS Năvodari. Partida contează pentru etapa a zecea a Diviziei Naţionale de Seniori.

Vreme frumoasă, intrare gratuită, spectacol garantat! Derby-ul constănțean CS Tomitanii – CS Năvodari vine cu o ofertă de nerefuzat pentru iubitorii rugby-ului sâmbătă, de la ora 13.00. Liderul Diviziei Naționale de Seniori întâlnește pe teren propriu a treia clasată, de care o despart în acest moment 6 puncte. E

chipa antrenată de Cristian Cojocaru va juca și cu gândul la revanșă după ce în turul campionatului a pierdut la limită, scor 22-23, la Năvodari. Deși a adus în iarnă cinci jucători de la echipe din Superligă, Tomitanii mizează în continuare pe nucleul de tineri crescuți în propria pepinieră.

De partea cealaltă, echipa antrenată de Virgil Năstase, Cornel Suciu și Cristian Husea are de partea sa experiența competițională a unor foști internaționali precum Gheară, Cătălin Nicolae, Agiacai, Petreanu, Zapan sau Puișoru. Nu vor lipsi majoretele și concursurile cu premii pentru spectactori, care sunt așteptați să umple tribunele arenei din strada Primăverii.

Lovitura de start a partidei va fi dată de fostul internațional Sorin Trancă, multiplu campion cu Rugby Club Farul Constanța. Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri din București, cu Răzvan Vasiliu la centru.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor: 'Spatele meu nu este bine'!
De Neptun TV 18 octombrie 2018

Simona Halep nu a reușit să învingă lupta cu problemele la spate și a fost nevoită să se retragă și de la ultima competiție din acest an, Turneul Campioanelor.

Performanță uriașă! Echipa națională U21 a României s-a calificat la EURO 2019! Ianis Hagi: Am realizat ceva istoric
De Neptun TV 17 octombrie 2018

Echipa națională a României U21 s-a calificat la Campionatul European din 2019, după ce s-a impus cu 4-0 în fața naționalei Liechtenstienului U21 în ultimul meci din grupa 8 din preliminarii, terminând grupa pe primul loc cu 24 de puncte.

Simona Halep a plecat la Moscova. 'Sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial'
De Neptun TV 12 octombrie 2018

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu o săptămână.

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta patronului FC Farul Constanța, Ciprian Marica, de a ocupa postul de manager sportiv al echipei de la malul mării.

Simona Halep s-a accidentat și ar putea renunța la turneul de la Wuhan: '24 de ore foarte dificile'! Niculescu, învinsă în primul tur
De Mediafax 24 septembrie 2018

Simona Halep, locul I WTA, a anunțat că a simțit dureri la spate duminică, la antrenament, și ar putea rata participarea la turneul de la Wuhan.