duminică, 22 iulie 2018

CS Tomitanii vs. CS Năvodari, derby în rugby-ul constănțean!

Iubitorii sportului cu balonul oval au parte de un meci-eveniment la sfârşitul acestei săptămâni. Sâmbătă, de la ora 13.00, pe stadionul Mihail Naca se joacă derby-ul rugby-ului constănţean, dintre Tomitanii şi CS Năvodari. Partida contează pentru etapa a zecea a Diviziei Naţionale de Seniori.

Vreme frumoasă, intrare gratuită, spectacol garantat! Derby-ul constănțean CS Tomitanii – CS Năvodari vine cu o ofertă de nerefuzat pentru iubitorii rugby-ului sâmbătă, de la ora 13.00. Liderul Diviziei Naționale de Seniori întâlnește pe teren propriu a treia clasată, de care o despart în acest moment 6 puncte. E

chipa antrenată de Cristian Cojocaru va juca și cu gândul la revanșă după ce în turul campionatului a pierdut la limită, scor 22-23, la Năvodari. Deși a adus în iarnă cinci jucători de la echipe din Superligă, Tomitanii mizează în continuare pe nucleul de tineri crescuți în propria pepinieră.

De partea cealaltă, echipa antrenată de Virgil Năstase, Cornel Suciu și Cristian Husea are de partea sa experiența competițională a unor foști internaționali precum Gheară, Cătălin Nicolae, Agiacai, Petreanu, Zapan sau Puișoru. Nu vor lipsi majoretele și concursurile cu premii pentru spectactori, care sunt așteptați să umple tribunele arenei din strada Primăverii.

Lovitura de start a partidei va fi dată de fostul internațional Sorin Trancă, multiplu campion cu Rugby Club Farul Constanța. Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri din București, cu Răzvan Vasiliu la centru.

Comenteaza aceasta stire

UEFA EUROPA LEAGUE. Măsuri de siguranță luate pentru meciul Viitorul Constanța - Racing Union!
De Neptun TV 19 iulie 2018

Meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și formația FC Racing Union din Luxemburg, din cadrul UEFA Europa League - Turul I preliminar, este programat joi, 19 iulie, ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.

CUPA MONDIALĂ 2018. Franța este noua campioană mondială la fotbal!
De Mediafax 15 iulie 2018

A 21-a ediție a Campionatului Mondial a ajuns la sfârșit. Finala mare, Franța - Croația, are loc după un drum lung străbătut de ambele echipe.

CM 2018. Nebunie pe străzile din Zagreb - croații au sărbătorit calificarea naționalei în finala Cupei Mondiale! GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 12 iulie 2018

Cea mai mare performanță sportivă din istoria Croației a scos în stradă, azi noapte, sute de mii de oameni pe străzi.

Viitorul Constanța, prima echipă românească care debutează în cupele europene - diseară joacă în Luxemburg!
De Neptun TV 12 iulie 2018

Viitorul Constanța e prima echipă românească care debutează în cupele europene.

Simona Halep își păstrează locul 1 în lume și după Wimbledon. Wozniacki a fost eliminată
De Neptun TV 5 iulie 2018

Simona Halep va rămâne numărul 1 mondial indiferent cât de departe va ajunge la Wimbledon.

CONSTANȚA. Spectacol la turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3
De Neptun TV 3 iulie 2018

Tribune pline, echipe de top din Europa și un concurs de slam-dunk de excepție au transformat turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3, găzduit de Constanța, într-un spectacol total.