luni, 26 august 2019

CS U Craiova îi reziliază contractul lui Rambe, după ce acesta l-a lovit pe Gheorghe Hagi în finalul partidei cu Viitorul

CS U Craiova îi reziliază contractul lui Rambe, după ce acesta l-a lovit pe Gheorghe Hagi  în finalul partidei cu Viitorul

Antrenorul Gheorghe Mulțescu a dezvăluit astăzi că oficiialii echipei CS Universitatea Craiova vor să îi rezilieze contractul lui Rambe. Atacantul din Insulele Capului Verde a fost implicat în incidentele de la finalul meciului cu Viitorul Constanța, din etapa a 19-a.

"Nu ne-a căzut bine deloc. Rambe este jucătorul nostru și nu vrem să îl abandonăm, dar ne dezicem de atitudinea lui. Nu trebuia să răspundă, chiar dacă a fost provocat. Nu e în regulă, iar din punct de vedere fotbalistic el a primit pedeapsa. Este în afara lotului din cauza acestei pedepse. În același timp, conducerea a demarat discuțiile cu el pentru rezilierea contractului", a afirmat antrenorul Craiovei, într-o conferință de presă.

Rambe a fost suspendat ieri pentru șase etape și a primit o amendă de 10.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal, după ce, la finalul partidei Viitorul - CS U Craiova, l-a împins pe Gheorghe Hagi. La rândul lor, Sorin Rădoi și Victor Rîmniceanu au fost suspendați șase, respectiv trei etape, în timp ce Hagi s-a ales cu un avertisment.

În vârstă de 27 de ani, Rambe se află la Craiova din vară, formație pentru care a jucat 13 meciuri, în toate competițiile, fără să marcheze vreun gol.

 

Comenteaza aceasta stire