vineri, 23 august 2019

Neplătite de luni întregi, handbalistele de CSU Neptun au reușit s-o bată pe Cetate Deva cu 30-26. CSU este în pragul desființării

A fost un meci câştigat cu inima! Neplătite de luni întregi, handbalistele de la CSU Neptun au reuşit s-o bată în această seară pe Cetate Deva cu 30-26. Victoria o menţine pe CSU în lupta pentru evitarea retrogradării. Învingătoarele au părăsit terenul în lacrimi. Ar putea fi ultimul meci pe care îl dispută în faţa propriilor spectatori. CSU este în pragul desfiinţării

Într-o Ligă Națională în care evoluează campioane mondiale și jucătoare de renume din Europa, o constănțeancă obține titlul de golgheter. Andreea Enescu a primit înainte de începutul meciului cu Deva trofeul pentru cea mai bună marcatoare a Ligii.

Unele dintre jucătoarele de la CSU Neptun nu au fost plătite de jumătate de an. Din această cauză, handbalistele au hotărât în ultimul moment să joace în acest meci. Pe parchetul din Sala Sporturilor au dat o lecție de sport și de viață. Enescu a jucat din nou excelent. La pauză, CSU conducea cu 15-10. Constănțencele au început repriza secundă cu aceeași determinare. Neptun a câștigat în cele din urmă cu 30-26. Au curs lacrimi la sfârșit de meci și nu au fost de bucurie. Echipa este la un pas de desființare. Ar putea fi ultimul meci disputat pe teren propriu de aceste luptătoare. Iar antenorii Ion Cărciun și Florin Cazan au demisionat deja.

Duminică este ziua judecății. CSU Neptun joacă în deplasare contra Unirii Slobozia, în ultimul meci din play-out. Neptun trebuie să câștige partida pentru a ajunge la barajul de menținere în Liga Națională.

 

Comenteaza aceasta stire