luni, 10 decembrie 2018

CSU Neptun a încheiat anul cu o victorie

CSU Neptun este ultima echipă constănţeană care a jucat în acest an la Sala Sporturilor. Astăzi, handbalistele antrenate de Ionuţ Puşcaşu şi Lăcrămioara Ilie au învins Ştiinţa Bucureşti, cu scorul de 28-22, şi au încheiat anul pe locul al doilea în Divizia A. BETA

CSU Neptun a câștigat derby-ul etapei a 15-a din seria A a Diviziei A și grație acestei victorii, a 12-a din actualul sezon, a încheiat anul la 3 puncte în fața rivalei Știința București.

Echipa constănțeană avea nevoie de victorie pentru a-și consolida locul secund, poziție care asigură prezența la barajul de promovare în Liga Națională. CSU Neptun a condus cu 15-9 la pauză și s-a distanțat pe tabelă în primele 10 minute ale reprizei secunde.

Cu o linie de 9 metri în care s-a remarcat Andreea Pintilie, autoare a 10 goluri, dar și Rebeca și Oprică, Neptun a dus scorul la 26-15 în minutul 50. Claudia Nedelcu a dat siguranță porții, iar contraatacurile rapide au asigurat un succes fără emoții pentru gazde.

Echipa antrenată de Ionuț Pușcașu și Lăcrămioara Ilie nu a cedat ritmul decât pe final, când Știința a reușit să limiteze proporțiile scorului. S-a terminat 28-22, iar CSU Neptun încheie anul cu perspective frumoase pentru 2018. E pe locul secund în Divizia A, cu 36 de puncte, la 6 puncte în urma liderului SCM Gloria Buzău.

CSU Neptun va juca primul meci oficial din 2018 pe 13 ianuarie, la Constanța, cu liderul SCM Gloria Buzău.

 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.

Simona Halep se desparte de antrenorul său, Darren Cahill: Am fost norocoasă să te am alături de mine. Ce parcurs am avut!
De Neptun TV 10 noiembrie 2018

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep, locul 1 WTA, i-a mulțumit lui Darren Cahill pentru colaborarea de patru ani, mesajul venind după ce antrenorul a anunțat că renunță la pregătirea ei din motive personale.