vineri, 23 august 2019

CSU Neptun a încheiat anul cu o victorie

CSU Neptun este ultima echipă constănţeană care a jucat în acest an la Sala Sporturilor. Astăzi, handbalistele antrenate de Ionuţ Puşcaşu şi Lăcrămioara Ilie au învins Ştiinţa Bucureşti, cu scorul de 28-22, şi au încheiat anul pe locul al doilea în Divizia A. BETA

CSU Neptun a câștigat derby-ul etapei a 15-a din seria A a Diviziei A și grație acestei victorii, a 12-a din actualul sezon, a încheiat anul la 3 puncte în fața rivalei Știința București.

Echipa constănțeană avea nevoie de victorie pentru a-și consolida locul secund, poziție care asigură prezența la barajul de promovare în Liga Națională. CSU Neptun a condus cu 15-9 la pauză și s-a distanțat pe tabelă în primele 10 minute ale reprizei secunde.

Cu o linie de 9 metri în care s-a remarcat Andreea Pintilie, autoare a 10 goluri, dar și Rebeca și Oprică, Neptun a dus scorul la 26-15 în minutul 50. Claudia Nedelcu a dat siguranță porții, iar contraatacurile rapide au asigurat un succes fără emoții pentru gazde.

Echipa antrenată de Ionuț Pușcașu și Lăcrămioara Ilie nu a cedat ritmul decât pe final, când Știința a reușit să limiteze proporțiile scorului. S-a terminat 28-22, iar CSU Neptun încheie anul cu perspective frumoase pentru 2018. E pe locul secund în Divizia A, cu 36 de puncte, la 6 puncte în urma liderului SCM Gloria Buzău.

CSU Neptun va juca primul meci oficial din 2018 pe 13 ianuarie, la Constanța, cu liderul SCM Gloria Buzău.

 

Comenteaza aceasta stire