joi, 22 august 2019

Cum arată adolescentul de 17 ani căutat de marile case de modă din lume - este cel mai râvnit model masculin din România GALERIE FOTO

Cum arată adolescentul de 17 ani căutat de marile case de modă din lume - este cel mai râvnit model masculin din România GALERIE FOTO

Andrei Dobrin, un adolescent de 17 ani din Bistrița, a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv modelul masculin al anului în România.

Tânărul a reușit în ultimii doi ani să urce pe podiumurile celor mai celebre case de modă din lume, după ce a fost descoperit, întâmplător, pe Facebook. 

”Au văzut pozele mele de album de clasa a VIII-a și poze făcute de mine cu telefonul. Mi-au cerut detalii fizice, înălțimea, greutatea și m-au întrebat dacă aș fi interesat să lucrez în acest domeniu. La început nu am luat în calcul foarte tare treaba asta. Am luat în calcul mai multe ipoteze, inclusiv că poate fi o glumă, o șmecherie”, povestea în urmă cu un an Andrei Dobrin, potrivit adevarul.ro.

Viața adolescentului s-a schimbat la 180 de grade de atunci. În anul 2016, la jumătate de an de când fusese contactat de agenția de modele din București, tânărul urca deja pe scenele celor mai cunoscute case de modă din lume. Toată lumea părea să îl dorească pe adolescentul cu părul „vâlvoi”. Acesta a lucrat cu Dior, Prada, Diesel. 

Sursa foto: Facebook Andrei Dobrin

Galerie foto

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire