joi, 21 februarie 2019

Cum arată flota de milioane de euro a Poliției Rutiere din Dubai? Infractorii sunt urmăriți cu Bugatti, Ferrari sau Lamborghini - FOTO/VIDEO

Poliția Rutieră din Dubai este înzestrată cu 14 super-mașini, printre care se numără un Bugatti Veyron, un Aston Martin de ediție limitată, un Lamborghini Aventador și un Ferrari FF.

Cea mai nouă achiziție a Poliției din Dubai este Bugatti Veyron și de curând a fost declarată cea mai rapidă mașină din lume după ce a atins o viteză de... 407 km/h, potrivit Daily Mail.

Flota de super-mașini a Poliției din Dubai a fost lansată în anul 2013, scopul fiind acela de a îmbunătăți imaginea publică a Poliției, notează CNN.

În prezent, mașinile de milioane sunt folosite în zonele turistice.

Potrivit jurnaliștilor britanici, Poliția din Dubai are în plan să schimbe super-mașinile cu unele electrice până în anul 2030.

 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Sfaturi de la polițiști pentru circulație în siguranță pe vreme rea! Nu vă angajați în depășiri riscante
De Neptun TV 12 februarie 2019

Pentru o călătorie în siguranță, în contextul avertizărilor meteorologice, polițiștii vă sfătuiesc să circulați cu viteză redusă și să nu vă angajați în depășiri riscante.

Mii de vehicule verificate în trafic de RAR anul trecut prezentau pericol de accidente. Componentele la care au fost descoperite cele mai multe probleme
De Mediafax 11 februarie 2019

Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara, și a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme, informează un comunicat al autorității.

ATENȚIE, ȘOFERI! Schimbări ale taxei de drum pentru transportatorii care circulă în Ungaria, din 3 februarie
De Neptun TV 29 ianuarie 2019

MAE anunță că, de la 3 februarie, transportatorii care tranzitează Ungaria vor fi obligați să introducă noi informații în sistemul de colectare a taxelor de drum HU-GO, precum marca autovehicului, certificatul de înmatriculare și anul fabricației, pentru verificarea încadrării în normelor de poluare