vineri, 19 iulie 2019

Cum arată flota de milioane de euro a Poliției Rutiere din Dubai? Infractorii sunt urmăriți cu Bugatti, Ferrari sau Lamborghini - FOTO/VIDEO

Poliția Rutieră din Dubai este înzestrată cu 14 super-mașini, printre care se numără un Bugatti Veyron, un Aston Martin de ediție limitată, un Lamborghini Aventador și un Ferrari FF.

Cea mai nouă achiziție a Poliției din Dubai este Bugatti Veyron și de curând a fost declarată cea mai rapidă mașină din lume după ce a atins o viteză de... 407 km/h, potrivit Daily Mail.

Flota de super-mașini a Poliției din Dubai a fost lansată în anul 2013, scopul fiind acela de a îmbunătăți imaginea publică a Poliției, notează CNN.

În prezent, mașinile de milioane sunt folosite în zonele turistice.

Potrivit jurnaliștilor britanici, Poliția din Dubai are în plan să schimbe super-mașinile cu unele electrice până în anul 2030.

 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Noi reguli de circulație pe podul de la Năvodari!
De Neptun TV 6 iulie 2019

Noile reguli de circulație pe podul de la Năvodari vor intra în vigoare luni, 8 iulie. Administrația locală spune că acestea țin cont de valorile înregistrate în traficul rutier.

ATENȚIE, ȘOFERI! Autostrada către mare, cu restricții în plin sezon!
De Neptun TV 1 iulie 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță o serie de restricții pe A2 (Autostrada București-Constanța) și pe DN 39 (Constanța-Mangalia)