sîmbătă, 20 iulie 2019

Cum redefinește distracția cea mai mare navă de pasageri din lume - VIDEO

Cea mai mare navă de croazieră construită vreodată se pregăteşte să plece în voiajul inaugural. Peste 3 zile, 'Harmony of the Seas' îşi va duce miile de pasageri spre Barcelona. Vasul oferă lux, extravaganţă şi multă, multă distracţie.

Un oraș plutitor de 362 de metri lungime și 120.000 de tone de lux și distracție. Asta înseamnă „Harmony of the Seas”, declarată cea mai mare navă de croazieră din lume.

Vasul a părăsit în urmă cu patru zile șantierul francez unde a fost construit și a ajuns în portul britanic Southampton. Aici, jurnaliștii BBC au făcut un tur de onoare al gigantului de aproape 1 miliard de dolari.

În această vară, „Harmony of the Seas” va face doar croaziere pe Marea Mediterană, pentru ca apoi să-și transporte cei 6.300 de pasageri între Statele Unite și Caraibe. Primul voiaj va începe pe 22 mai.

Dincolo de toate, "Harmony of the Seas" a fost concepută ca un uriaș parc de distracții. Are 16 punți cu săli de spectacole, patinoare, restaurante, cazinouri și multe, multe baruri.

Iar pentru ca distracția să fie totală nu lipsesc, desigur, cluburile, un teren de golf și chiar o grădină botanică.

Comenteaza aceasta stire