luni, 22 iulie 2019

Cupa “Forever Dance” la dans sportiv și-a derulat sâmbătă prima ediție

Iubitorii dansului și-au dat întâlnire în Sala Sporturilor din Constanța pentru a inaugura prima ediție a Cupei “Forever Dance”, eveniment ce se dorește a deveni un puternic concurs de specialitate la nivel național. Oaspeți de seamă au luat parte la eveniment. Multiplul campion național la dans sportiv, Mihai Petre, a fost cu ochii pe concurenți în calitate de arbitru, în timp ce multipla campioană olimpică la gimnastică, Cătălina Ponor, și-a susținut fina prezentă în concurs. Referitor la o revenire în sala de gimnastică, Cătălina Ponor a lăsat să se înțeleagă că este posibil să o mai vedem concurând în marile arene ale lumii.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.