sîmbătă, 23 februarie 2019

Cuplul Brangelina ar putea adopta încă un copil

Cuplul Brangelina ar putea adopta încă un copil

Brad Pitt și Angelina Jolie vor să-și mărească familia.  Potrivit presei de peste Ocean, celebrul cuplu de actori, care are deja trei copii adoptați și trei naturali, ar încerca să adopte încă un micuț, din Cambodgia.

Angelina, care regizează în prezent filmul "First They Killed My Father" în Cambodgia, ar fi cunoscut acolo un băiețel care trăiește în sărăcie.

Copilul are 12 frați, iar părinții reușesc cu greu să-i întrețină. Mai mult, jurnaliștii americani au scris că fiicele Angelinei, Shiloh și Zahara, de 9 și 10 ani, au devenit foarte apropiate de copiii din această familie.

Comenteaza aceasta stire

Ce nu știi despre OSCAR 2019
De Neptun TV 22 februarie 2019

În urma nominalizărilor, se pare că „Roma” și „The Favorite” se află în fruntea clasamentului, cu câte 10 nominalizări fiecare. Pentru că mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment, criticii de film au început deja să facă primele previziuni în ceea ce privește favoriții la Premiile Oscar de anul acesta.

OSCAR 2019: INEDIT - 12 DETALII ciudate despre cele mai așteptate premii din cinematografie
De Mediafax 20 februarie 2019

Aceasta este a treia oară când Amy Adams și Christian Bale joacă împreună într-un film și primesc amândoi nominalizări la premiile Oscar. Au fost pe genericul "Luptătorul/ The Fighter", din 2010, al "Țeapă în stil american/ American Hustle", în 2013, iar acum amândoi au fost nominalizați pentru rolurile interpretate în "Vicele/ Vice". Până acum, numai Bale a plecat acasă cu un Oscar, pentru rolul interpretat în producția din 2010.