duminică, 29 martie 2015

Cursă cu cai pur sânge arab la Mangalia

Cursă cu cai pur sânge arab la Mangalia

Prima cursă de cai de la herghelia Mangalia va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare, după o pauză de aproape un deceniu.

Prețioasele exemplare de pur sânge arab vor da un spectacol impresionant ne asigură autoritățile locale și județene care și-au dat mâna pentru a reabilita această comoară a Dobrogei, herghelia.

Și pentru că proiectele turistice sunt extrem de importante, astăzi consilierii locali din Mangalia au aprobat un protocol de colaborare între Primăria Mangalia și Consiliul Județean Constanța.

Acesta vizează dezvoltarea și promovarea sudului litoralului. Herghelia de la Mangalia este primul proiect în care  s-au implicat reprezentanții CJC.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Filmul “Sunetul Muzicii” a împlinit 50 de ani de la lansare
De Oana Iancu 27 martie 2015

Isprăvile guvernantei Maria și ale familiei von Trapp au ajuns de-a lungul timpului un reper în istoria cinematografiei.

Canada a dat startul sezonului de vânătoare a focilor
De Oana Stupariu 27 martie 2015

În Canada a început sezonul de vânătoare a focilor, o acțiune criticată vehement de organizațiile ecologiste, din cauza practicilor barbare folosite.

Șeful Apple intenționează să își doneze întreaga avere în scopuri caritabile!

Șeful Apple, Tim Cook, intenționează să își doneze întreaga avere în scopuri caritabile, alăturându-se altor miliardari, precum Warren Buffett, care pledează pentru cedarea a cel puțin jumătate din avere.

HOROSCOP: Ce șanse ai să-ți găsești iubirea în 2015 în funcție de zodie!

Timpul trece, iar iubirea nu mai apare? Nu este cazul să îți faci probleme și nici să începi să te îngrijorezi excesiv. Nu uita, că fiecare lucru se petrece la timpul lui.

Bijuteria inteligentă a devenit realitate! A fost realizată brățara care își schimbă designul
De Oana Stupariu 26 martie 2015

O companie maghiară se remarcă pe piața gadgeturilor de ultimă generație cu o brățară inteligentă.

ALERTĂ NASA! Asteroidul 2014-YB35 va trece, ASTĂZI, razant pe lângă Terra!
De Adrian Georgescu 26 martie 2015

Un fragment de rocă spațială de sute de metri diametru se îndreaptă spre Pământ cu uimitoarea viteză de 37.000 de kilometri/oră, anunță reprezentanții NASA. Acesta va "rata" Terra numai cu puțin, el urmând să treacă pe lângă planeta noastră chiar în cursul zilei de astăzi!

HOROSCOP. Ce îl deranjează pe partenerul tău într-o relație în funcție de zodie!

Cu siguranță, ai observat că, în funcție de zodie, fiecare persoană are anumite caracteristici specifice. Învață să folosești aceste mici secrete pentru a te bucura de o poveste de dragoste frumoasă.

HOROSCOP: descoperă ce mașină trebuie să ai în funcție de zodia ta!

Te tot gândești de ceva vreme să înlocuiești transportul în comun sau mersul pe jos? Ai început deja să faci economii pentru a-ți putea achiziționa o mașină, însă nu te-ai decis exact asupra modelului? Descoperă care este mașina care ți se potrivește, în funcție de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul dragostei: zonele erogene pentru fiecare zodie!

Dacă nu ești de foarte mult timp cu iubitul tău sau, pur și simplu, îți dorești să știi cum să faci că să îi provoci și mai multă plăcere în momentele de intimitate, ți-am pregătit câteva mici secrete care să te ajute.

Florile de cireș și-au făcut apariția mai devreme în Japonia
De Lavinia Stanciu 23 martie 2015

Astăzi au înflorit cireșii în Tokyo. Fenomenul s-a produs cu două zile mai devreme decât anul trecut, ceea ce înseamnă că primăvara a venit mai repede în capitala Japoniei.

Un iluzionist a levitat 5 ore lângă un mall
De Lavinia Stanciu 23 martie 2015

A stat în picioare, timp de 35 de ore, pe un turn, apoi s-a aruncat în gol și a petrecut aproape trei zile într-un bloc imens de gheață.

CONSTANȚA. 5 firme s-au înscris în cursă la licitația pentru primul tronson al Șoselei de Coastă
De Victor Radu 23 martie 2015

Cinci firme s-au arătat interesate de construcția primului tronson al Șoselei de Coastă. Primăria Constanța a transmis că acestea și-au depus ofertele, care urmează să fie evaluate. Este a treia oară când se organizează licitația pentru mult așteptatul proiect.

2014 - CEL MAI CALD AN din istoria măsurătorilor meteorologice!

România a avut cei mai calzi ani după 2000, iar în 2014 au fost înregistrate cele mai mari temperaturi din istoria măsurătorilor meteorologice, ceea ce înseamnă că schimbările climatice și efectele lor se resimt tot mai puternic, a declarat, azi, ministrul Mediului.

HOROSCOP: Top 5 cele mai zgârcite zodii!

Dacă ești curios care sunt cele mai zgârcite native ai zodiacului, iată un top care te va ajuta să îți dai seama de acest lucru.

MÂNDRIE PENTRU ROMÂNI! Simona Halep a CÂȘTIGAT turneul de la Indian Wells, SCOR 2-6, 7-5, 6-4
De Cătălin Manea 22 martie 2015

900.000 de dolari și o mie de puncte WTA. Atât poate câștiga Simona Halep dacă o va învinge în această seară pe Jelena Jankovici.

REMEMBER. 50 de ani de la numirea lui Nicolae Ceaușescu în fruntea Partidului Comunist
De Alin Tarnovschi 22 martie 2015

După moartea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, Nicolae Ceaușescu, cel care răspundea de sectoarele-cheie ale puterii, respectiv armata, securitatea, justiția și miliția, a fost numit, la data de 22 martie 1945, drept prim-secretar al Partidului Comunist Român.

INCREDIBIL! O tânără superbă din Timișoara oferă 500 euro bărbatului care o lasă însărcinată!
De Adrian Georgescu 21 martie 2015

Se întâmplă în România! O tânără superbă de 25 de ani, din Timișoara, s-a decis să ofere suma de 500 euro bărbatului care o va lăsa însărcinată! "Decât să îmi consum timpul într-o relație fără sens, mai bine plătesc pentru asta", spune femeia.

52 de ani de la închiderea FORTĂREȚEI ALCATRAZ, unde a fost închis Al Capone!
De Adrian Georgescu 21 martie 2015

Astăzi se împlinesc 52 de ani de la închiderea oficială a vestitei închisori Alcatraz. În 29 de ani de funcționare, nici un deținut n-a reușit să evadeze. Conform statisticilor, evadații au murit împușcați, înecați în apa rece sau mâncați de rechini. 55 de detinuți, despre care se spune că sunt morți, sau încă dați dispăruți.

Horoscopul săptămânii 23-29 martie 2015. Vezi ce ne așteată săptămâna viitoare!

HOROSCOPUL SAPTAMANII. Acest început de săptămână va fi unul special, deoarece nu începe doar o nouă săptămână, ci vine, în sfârșit, și primăvara, pe care am asteptat-o cu toții. Razele soarelui își vor face prezenta și zilele se vor lungii, datorită echinocțiului de primăvară.

Eclipsa de Soare, un spectacol veritabil de cer
De Silvia Pascale si Oana Stupariu 20 martie 2015

Românii au stat astăzi cu ochii ațintiți spre cer pentru a admira eclipsa parțială de soare. Unii s-au bucurat de această priveliște pentru că și vremea a fost de partea lor, alții, cum ar fi și constănțenii, au trăit dezamăgirea unei eclipse ascunse în spatele unei cortine de ploaie. Fenomenul grandios care se suprapune și cu Echinocțiul de primăvară, dar și cu Super Luna, a invitat milioane de oameni din întreaga lume să urmărescă spectacolul ceresc.

ANGAJĂRI IN EUROPA. Ingineri, fierari, șoferi și vopsitori, căutați de angajatori din țările UE prin Eures

Angajatori din Bulgaria, Norvegia, Belgia, Spania și Cehia angajează, prin rețeaua europeană de ocupare Eures, ingineri, mecanici, șoferi, fierari și vopsitori, tuturor candidaților cerându-li-se studii de specialitate, experiență și cunoașterea cel puțin a limbii engleze.