miercuri, 6 mai 2015

Cursă cu cai pur sânge arab la Mangalia

Cursă cu cai pur sânge arab la Mangalia

Prima cursă de cai de la herghelia Mangalia va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare, după o pauză de aproape un deceniu.

Prețioasele exemplare de pur sânge arab vor da un spectacol impresionant ne asigură autoritățile locale și județene care și-au dat mâna pentru a reabilita această comoară a Dobrogei, herghelia.

Și pentru că proiectele turistice sunt extrem de importante, astăzi consilierii locali din Mangalia au aprobat un protocol de colaborare între Primăria Mangalia și Consiliul Județean Constanța.

Acesta vizează dezvoltarea și promovarea sudului litoralului. Herghelia de la Mangalia este primul proiect în care  s-au implicat reprezentanții CJC.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Summit Regional de Securitate Cibernetică la București, între 11 și 13 mai 2015

In perioada 11-13 mai 2015, Ministerul pentru Societatea Informațională împreună cu Departamentul Comerțului al SUA și Serviciul Comercial al Ambasadei SUA la București organizează la București, la Palatul Parlamentului, un Summit Regional de Securitate Cibernetică.

Invenție cu potențial imens: vopseaua care se curăță singură!
De Vera Puiu 5 mai 2015

Petele de pe hainele preferate, spălătoriile de mașini și chiar zugrăvitul ar putea deveni istorie datorită unei noi invenții.

Cariera dumneavoastră este în mâinile noastre!

Cariera dumneavoastră este în mâinile noastre

NEPTUN TV angajează GRAFICIAN - vezi amănunte!

Neptun TV angajează GRAFICIAN, cunoscător al programelor Corel Draw, Adobe Photoshop și Sony Vegas.

Schimbare dramatică de imagine pentru Katy Perry!
De Oana Stupariu 2 mai 2015

Ne-am obișnuit cu stilul vestimentar unic al lui Katy Perry și schimbările dese de imagine, dar de data aceasta cântăreața americană s-a întrecut pe ea! Vedeta afișează o nuanță de blond nordic și este de nerecunoscut pe coperta revistei “Wonderland”.

Facebook, VIRUSAT! Postările userilor dispar misterios!
De Oana Stupariu 2 mai 2015

Utilizatorii de Facebook nu au fost deloc amuzați să descopere că anumite postări pe care le făceau pe paginile lor au dispărut în mod misterios.

Un om de știință a descoperit cum să trăiască 150 de ani
De Oana Stupariu 1 mai 2015

Un om de știință și-a propus să trăiască 150 de ani, fiind convins că a descoperit cum să încetinească procesul de îmbătrânire. Doctorul Alex Zhavoronkov crede că secretul este o combinație între progresele înregistrate de medicină și un stil de viață sănătos.

Toți producem deșeuri, Polaris le colectează pentru noi!

Toți producem deșeuri, Polaris le colectează pentru noi!

Polaris, împreună pentru un oraș curat

Polaris, împreună pentru un oraș curat

Noile telefoane inteligente vor recunoaște urechea utilizatorului
De Oana Stupariu 29 aprilie 2015

Adio parolă! Noua generație de telefoane inteligente nu numai că va recunoaște amprentele digitale, ci și urechile sau degetele utilizatorilor.

Dacia Duster, în topul mașinilor de EVITAT - GALERIE FOTO

Specialiștii de la carophile.com au întocmit un top al primelor cinci mașini pe care oamenii ar trebui să le evite. Printre acestea se numără și Dacia Duster, despre care experții în automobilism au precizat că este acoperită, la propriu, în plastic.

CERNOBÎL. 29 de ani de la cel mai GRAV accident nuclear din istorie!
De Alin Tarnovschi 26 aprilie 2015

În urmă cu 29 de ani, reactorul 4 al Centralei Atomoelectrice Cernobîl a explodat, provocând cel mai mare accident din istoria energiei nucleare.

Captură gigant: pescarii au capturat o pisică de mare de peste o tonă!
De Vera Puiu 25 aprilie 2015

Un grup de pescari din Peru se poate lăuda cu captura vieții lor. Ei au prins o pisică de mare cu o greutate de peste o tonă.

Apple Smartwatch, un succes! Stocurile magazinelor din întreaga lumea s-au epuizat în câteva ore
De Vera Puiu 24 aprilie 2015

Smartwatch-ul Apple este, oficial, un succes pe piețele din toată lumea. Oamenii au stat la cozi încă de aseară pentru a achiziționa ceasul inteligent al companiei americane.

Așezări spectaculoase! Viața în interiorul unui vulcan - GALERIE FOTO
De Oana Stupariu 24 aprilie 2015

Ascunse privirii pe culmi înalte sau în interiorul unor ravene, unele dintre cele mai spectaculoase așezări umane au fost ridicate în locuri dintre cele mai periculoase. Oamenii au preferat să ignore anumite pericole pentru a se folosi de relief în a-și securiza satele de teama invadatorilor. Astfel, ascunse de ochii lumii s-au păstrat unele dintre cele mai pitorești așezări umane, răspândite în toate colțurile lumii.

Telescopul spațial Hubble revoluționează astronomia de 25 de ani
De Oana Stupariu 24 aprilie 2015

Hubble, primul telescop spațial lansat vreodată, un instrument fabulos, care a reușit să revoluționeze astronomia și să modifice modul în care ne raportăm la Univers a împlinit, astăzi, 25 de ani de când a fost lansat pe orbita circumterestră.

Idee cel puțin bizară! Campanie anti-vânătoare cu modele îmbrăcate în haine de blană
De Vera Puiu 23 aprilie 2015

Modele senzuale, îmbrăcate doar în blănuri, care pozează alături de un urs brun imens. Deși nu s-ar zice, fotografiile au fost realizate pentru o campanie anti-vânătoare.

Licitație pentru diamantul perfect
De Vera Puiu 22 aprilie 2015

Un diamant de 100 de carate, despre care experții spun că este perfect, a fost vândut la licitație în doar trei minute, în cadrul unui eveniment organizat aseară, în New York.

INCREDIBIL! Un milionar britanic a fost PRINS LA FURAT!
De Oana Stupariu 22 aprilie 2015

De tentația de a râvni la bunurile altuia nu scapă nici cei avuți! Un milionar britanic a fost prins că a furat carne și vin dintr-un supermagazin din Birmingham.

Modificări IMPORTANTE pe Facebook! Vezi cum se schimbă rețeaua de socializare!
De Mediafax 22 aprilie 2015

Facebook a anunțat, astăzi, introducerea a trei modificări în algoritmul de afișare a conținutului în fluxul de știri al fiecărui utilizator, în încercarea de a îndeplini o serie de cereri ale publicului, în urma unui sondaj efectuat în rândul utilizatorilor platformei online.