duminică, 7 februarie 2016

Cursă cu cai pur sânge arab la Mangalia

loading...
Cursă cu cai pur sânge arab la Mangalia

Prima cursă de cai de la herghelia Mangalia va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare, după o pauză de aproape un deceniu.

Prețioasele exemplare de pur sânge arab vor da un spectacol impresionant ne asigură autoritățile locale și județene care și-au dat mâna pentru a reabilita această comoară a Dobrogei, herghelia.

Și pentru că proiectele turistice sunt extrem de importante, astăzi consilierii locali din Mangalia au aprobat un protocol de colaborare între Primăria Mangalia și Consiliul Județean Constanța.

Acesta vizează dezvoltarea și promovarea sudului litoralului. Herghelia de la Mangalia este primul proiect în care  s-au implicat reprezentanții CJC.

Ar putea sa va intereseze:

loading...

Comenteaza aceasta stire

Magazinul unde totul costă 1,50 lei! Marfa s-a terminat în două zile!
De Neptun TV 6 februarie 2016

EasyFoostore vinde 76 de produse, alimente de bază - ceaiuri, cafea, paste făinoase, biscuiți sau fasole - și practică un preț unic de 1,50 lei. Proprietarii s-au aprovizionat cu suficientă marfă pentru două săptămâni, însă produsele s-au vândut în numai 2 zile.

Jurnalistă, agresată sexual în timpul unei relatări în direct la carnavalul din Koln - VIDEO
De Oana Stupariu 6 februarie 2016

Ample măsuri de securitate au fost desfășurate la Koln odată cu începerea carnavalului, după ce orașul s-a confruntat, în noaptea de Revelion, cu val de violențe, atribuite în majoritate migranților, îndreptate îndeosebi împotriva femeilor.

OFER CASĂ GRATIS unei familii care nu are o locuință! Ce condiție a pus proprietarul!
De Vera Puiu 6 februarie 2016

'Ofer casă cu două camere, hol, bucătărie și grădină, gratis, unei familii care nu are casă'. Așa sună un anunț postat pe un site de profil de o persoană care a solicitat în schimbul locuinței un singur lucru: să știe să se descurce într-o gospodărie la țară.

Un bărbat a murit în timpul unei partide de sex! Medicii l-au preluat cu o prostituată 'atașată' de el!
De Alin Tarnovschi 5 februarie 2016

Un videoclip a stârnit controverse pe internet după ce o prostituată ar fi rămas 'ataștă' de un bătrân care a murit chiar în timpul unei partide de sex. Medicii i-au preluat pe ambii protagoniști pentru o intervenție chirurgicală de separare, potrivit Daily Mail.

Noul Playboy mizează pe erotism! Sarah McDaniel pe copertă!
De Oana Stupariu 5 februarie 2016

Noul număr al revistei Playboy a văzut lumina tiparului și va ajunge în chioșcuri pe 12 februarie. Celebra publicație a renunțat însă la imaginile nud de pe copertă, așa cum anunțase încă din luna octombrie. Vedeta numărului din luna martie este Sarah McDaniel, un model celebru și pentru că are ochii de culori diferite.

Lista locurilor unde NU se va mai putea FUMA începând cu 16 martie!
De Alin Tarnovschi 4 februarie 2016

Începând cu 16 martie românii nu vor mai avea voie să fumeze în spațiile publice închise, spațiile închise de la locul de muncă, la locurile de joacă pentru copii (inclusiv în cele din parc), în unitățile de învățământ, în unitățile sanitare, precum și cele destinate protecției copilului.

Victime ale hărțuirii sexuale sunt numai femeile. Așa arată un experiment social!
De Ciprian Paraschivu 4 februarie 2016

Când o femeie este hărțuită sexual într-un loc public cei din jur iau atitudine și sar imediat în apărarea ei. Ce se întâmplă însă atunci când rolurile sunt inversate și bărbatul devine victima? Asta a vrut să afle un tânăr din Statele Unite cu ajutorul unui experiment social.

Pregătiri intense pentru Super Bowl! Reclame de milioane și ample măsuri de securitate
De Oana Stupariu 4 februarie 2016

Americanii se pregătesc pentru cel mai așteptat eveniment sportiv al anului. Cu peste 140 de milioane de telespectatori, finala campionatului de fotbal american este cel mai urmărit program de televiziune. Sume fabuloase sunt încasate pentru clipurile difuzate în pauza de publicitate.

Doi tineri au fost la un pas să fie loviți de fulger – VIDEO ȘOCANT
De Ciprian Paraschivu 3 februarie 2016

Să fii vânător de furtuni este o ocupație extrem periculoasă. Au aflat asta pe pielea lor doi tineri din Australia în timp ce, aflați pe o barcă, observau norii de deasupra orașului Sydney.

Jumătate de oră de sport pe zi oprește declinul mental la bolnavii de Alzheimer
De Oana Stupariu 3 februarie 2016

Dictonul latin “O minte sănătoasă într-un corp sănătos” este mai actual ca niciodată. Cercetătorii americani au dovedit că exercițiul fizic regulat, chiar și de intensitate moderată, regenerează creierul.

Povestea micilor ceramiști constănțeni premiați la nivel național!
De Neptun TV 2 februarie 2016

Începând cu ora 16.30 vă învităm să-i cunoașteți la ASTA-I VIAȚA! pe micii ceramiști talentați de la Constanța, să le admirați lucrările și să le cunoașteți povestea.

INCREDIBIL! Un băiat de 11 ani cântă IMPECABIL melodia 'Hello' a celebrei Adele
De Vera Puiu 2 februarie 2016

Un băiat de 11 ani din Statele Unite a uimit internetul cu o interpretare impecabilă a piesei Hello, cântată de Adele. Imaginile surprinse de mama acestuia au devenit virale.

Cursă infernală la concursul dedicat celor mai puternici oameni de pe planetă - VIDEO
De Ciprian Paraschivu 1 februarie 2016

În Marea Britanie, în acest weekend, a avut loc cea mai dură cursă de pe planetă. „Tough Guy 2016” și-a desemnat câștigătorul în urma unei întreceri între sute de participanți veniți din întreaga lume. Traseul de 15 kilometri și obstacolele extreme au făcut ca doar câteva zeci de persoane să treacă linia de sosire.

Carnavalul de la Veneția. Mii de oameni au urmărit 'Zborul îngerului'
De Oana Stupariu 1 februarie 2016

Carnavalul de la Veneția a ajuns la punctul culminant. Mii de oameni au înfruntat ceața și au asistat ieri în Piața San Marco la tradiționalul „Zbor al îngerului”. Evenimentul se încheie pe 9 februarie.

Expoziție de tatuaje și body piercing. Unii și-au tăiatul nasul pentru a obține imaginea dorită
De Oana Stupariu 31 ianuarie 2016

În Venezuela s-a încheiat cea de-a șasea ediție a expoziției anuale internaționale de tatuaje și body piercing. Oameni din toată lumea au venit la Caracas pentru a arăta publicului modificările extreme pe care și le-au făcut pe corp.

50 de țări de pe 5 continente - totul cu un buget de numai 8 dolari pe zi!
De Vera Puiu 30 ianuarie 2016

Un cuplu de bloggeri din Polonia a pornit într-o călătorie care le-a schimbat viața. Cei doi tineri au cumpărat o furgonetă, și-au luat provizii și au plecat să vadă lumea, cu promisiunea că nu vor cheltui mai mult de 8 dolari pe zi din bugetul propriu.

Povestea frumoasei Zaraza, astăzi, la ASTA-I VIAȚA!
De Neptun TV 29 ianuarie 2016

Faima Zarazei s-a construit pe romanțele lui Cristian Vasile și pe povestirile mai multor scriitori, printre care și Mircea Cărtărescu. Descrisă drept o prostituată de lux deosebit de frumoasă, se spune că a pierit tânăra, ucisă de un om plătit de rivalul lui Cristian Vasile, Zavaidoc.

IMAGINI INCREDIBILE. Slalom pe gheață, în mijlocul orașului: cum se circulă pe o stradă din Azerbaidjan
De Ciprian Paraschivu 28 ianuarie 2016

Imagini incredibile din capitala Azerbaidjanului unde iarna a transformat o stradă din centrul orașului într-un veritabil patinoar.

Videoclip viral! Zbor cu parapanta prin Aurora Boreală
De Neptun TV 28 ianuarie 2016

Aurora Boreală este unul dintre cele mai spectaculoase fenomene optice de pe Pământ. Dar v-ați imaginat vreodată cum ar fi să zburați înconjurați de Luminile Nordului.

Imagini spectaculoase din Salina Turda, prezentate de CNN
De Neptun TV 28 ianuarie 2016

Salina Turda a ajuns în atenția presei internaționale după ce site-ul televiziunii CNN a publicat ieri, un articol despre acest obiectiv turistic din țara noastră.

Un polițist și-a cerut iubita în căsătorie într-un mod INEDIT! VIDEO
De Andreea Petraș 28 ianuarie 2016

Un tânăr polițist a ales să-și ceară iubita în căsătorie într-un mod inedit. Tânărul și-a oprit viitoarea soție în trafic, în centrul municipiului Bacău.