vineri, 6 martie 2015

Cursă cu cai pur sânge arab la Mangalia

Cursă cu cai pur sânge arab la Mangalia

Prima cursă de cai de la herghelia Mangalia va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare, după o pauză de aproape un deceniu.

Prețioasele exemplare de pur sânge arab vor da un spectacol impresionant ne asigură autoritățile locale și județene care și-au dat mâna pentru a reabilita această comoară a Dobrogei, herghelia.

Și pentru că proiectele turistice sunt extrem de importante, astăzi consilierii locali din Mangalia au aprobat un protocol de colaborare între Primăria Mangalia și Consiliul Județean Constanța.

Acesta vizează dezvoltarea și promovarea sudului litoralului. Herghelia de la Mangalia este primul proiect în care  s-au implicat reprezentanții CJC.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Incident la safari: Un leu a deschis portiera unei mașini
De Vera Puiu 5 martie 2015

Atunci când au plecat într-un safari în Africa de Sud, niște turiști americani habar nu aveau că îi aștepta o vacanță cu adevărat de neuitat. Ei au oprit mașina lângă un grup de lei, iar ce a urmat i-a băgat în sperieți.

Cele mai SCUMPE mașini expuse la Salonul Auto de la Geneva - GALERIE FOTO
De Alin Tarnovschi 5 martie 2015

Salonul auto de la Geneva și-a deschis astăzi porțile pentru public cu circa 130 de noi modele și concepte prezentate de aproximativ 220 de expozanți.

Lifestyle by Arena Medicală: 8 martie - cu și despre... bărbați!

Știați că singura seară cu adevărat liberă a bărbaților este 8 martie? An de an femeile petrec ziua de 8 martie între ele, la restaurant sau în club...

PROPUNERE. Elevii trebuie să studieze în școli materiale pentru adulți!
De Adrian Georgescu 4 martie 2015

Deși pare incredibil, elevii vor studia materiale pornografice chiar în incinta unităților de învățământ. Nu pe ascuns, ci cu acordul și sub directa îndrumare a cadrelor didactice!

Un român din Londra ne cere sfatul. "Pot pleca acasă cu un pitic ascuns în valiză?"

Un mesaj postat pe Facebook a ajuns să facă furori pe internet, devenind viral în numai câteva ore. Este vorba de un român care, aflat în Londra, solicită din partea conaționalilor un răspuns la o întrebare arzătoare: poate să plece acasă cu un pitic ascuns în valiză?

RITUALURI SEXUALE BIZARE. Cele mai controversate practici ale amorului din întreaga lume
De Livia Petrescu 4 martie 2015

În lumea modernă, sexul și virginitatea nu mai sunt subiecte tabu.

Dacia se reinventează: „LAUREATE PRIME”, un nou retuș la 10 ani de la rebranding-ul Dacia-Renault
De Vera Puiu 3 martie 2015

Salonul auto de la Geneva, care și-a deschis astăzi porțile, vine cu surprize. Spre exemplu, noua mașină sport a firmei NanoFlowcell AG, care nu poluează, dar poate merge cu o viteză de 300 de kilometri pe oră sau Volkswagen Passat, care a primit titlul de „Mașina anului”.

Adevărurile NESPUSE despre Casa POPORULUI, a doua cea mai mare clădire din LUME!
De Alin Tarnovschi 3 martie 2015

Construită la inițiativa fostului lider comunist al României, Nicolae Ceaușescu, după o idee din 1935 a regului Carol al II-lea și după cutremurul din 1977, Casa Poporului se situează, potrivit World Records Academy, pe locul al doilea în lume, după Pentagon, cu o suprafață desfășurată de 330.000 de metri pătrați.

Un MILIARD de smartphone-uri au fost vândute în 2014!

Smartphone-urile au reprezentat anul trecut două treimi din cele 1,9 miliarde telefoane mobile vândute la nivel global.

Ion Iliescu împlinește 85 de ani
De Cristina Pancrat 3 martie 2015

Ion Iliescu împlinește astăzi 85 de ani. Fostul președinte al României a anunțat că prima parte a zilei o va petrece acasă, în familie, alături de soția sa, Nina Iliescu.

Cei mai bogați oameni ai planetei în 2015!
De Alin Tarnovschi 2 martie 2015

Topul celor mai bogați oameni ai planetei conține, în acest an, un număr record de 1.826 de miliardari, a căror avere însumează peste 7.000 de miliarde de dolari.

IPOTEZĂ ȘOC. Un nou tsunami ar putea mătura Dobrogea - 114 ani de la valul catastrofal care a lovit Mangalia!
De Adrian Georgescu 2 martie 2015

Cu toate că litoralul românesc pare un spațiu ferit de distrugătoarele valuri tsunami care ucid nenumărate vieți în insulele Japoniei, situația se poate schimba în orice moment. Departe de o simplă afirmație alarmistă, ideea producerii unui astfel de dezastru este una reală, mai ales dacă luăm în calcul istoria recentă - și nu numai - a acestor evenimente.

Imagini incredibile: Un parașutist a făcut o criză de epilepsie după ce s-a aruncat din avion
De Vera Puiu 2 martie 2015

Incident înfiorător în timpul unui salt cu parașuta care a avut loc în Australia. Un bărbat a făcut o criză de epilepsie la câteva secunde după ce s-a aruncat în gol.

Lucruri BIZARE despre ochiul uman
De Livia Petrescu 2 martie 2015

Cele mai multe informații despre lumea exterioară le primim prin intermediul ochilor. Acest organ, complex și fascinant, înregistrează 80 % din amintirile pe care le păstrăm.

Iarna se întoarce - vezi ce ne așteaptă în următoarele două săptămâni!
De Adrian Georgescu 2 martie 2015

Vremea va întoarce foaia, avertizează specialiștii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie. Potrivit meteorologilor, primăvara se lăsa așteptată. În următoarele două săptămâni, temperaturile vor scădea în toată țara și își vor face apariția ploile și, izolat, chiar ninsorile.

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE. Cel mai așteptat telefon al anului 2015, lansat oficial pe piață - GALERIE FOTO
De Ciprian Paraschivu 2 martie 2015

Samsung ia cu asalt piața telefoanelor în încercarea de a-i detrona pe cei de la Apple de pe poziția fruntașă.

INEDIT. A fost inventat robotul care îi ajută pe cei cu afecțiuni ortopedice și neurologice!

Viața celor cu afecțiuni ortopedice și neurologice se va putea îmbunătăți considerabil în viitorul foarte apropiat datorită unui robot. Este vorba despre invenția unui grup de ingineri polonezi care speră să vină în ajutorul celor ai căror nervi și mușchi au nevoie de recuperare.

MĂRȚIȘORUL NTV. La Neptun TV, primăvara începe cu un concurs dedicat femeilor!

Așa cum v-am obișnuit, Neptun TV sărbătorește momentele importante ale anului prin concursuri. Iar începutul primăverii este unul dintre momentele care merită, într-adevăr, sărbătorite.

Care este culoarea rochiei? Misterul care A ÎNNEBUNIT INTERNETUL!
De Ciprian Paraschivu 27 februarie 2015

Albastru și negru sau alb și auriu? Aceasta este întrebarea care a împărțit globul în două tabere. Totul a pornit de la o fotografie postată pe o rețea socială de o tânără britanică. Ea a luat-o ca pe o glumă după ce mai mulți prieteni nu se puteau hotărî ce culoare are rochia din imagine.

RUSIA. Va spune SUA adevărul despre extratereștri?! VIDEO
De Adrian Georgescu 27 februarie 2015

Statele Unite ale Americii ar putea ceda presiunilor venite din partea Rusiei și ar dezvălui omenirii adevărul despre extratereștri și viața de pe alte planete. Totul după ce s-a aflat că, pe agenda Rusiei la World Economic Forum de la Davos, din ianuarie 2103, s-a aflat un îndemn adresat direct oficialilor SUA, de a spune public adevărul despre descoperirile în acest domeniu.

Vezi la ce boli ești predispus în funcție de zodie

Te-ai întrebat vreodată de ce pe unii dintre noi ne afectează mai mult anumite boli? Află că, acest lucru este absolut normal, din cauza unei predispoziții pe care fiecare dintre noi o are, iar această predispoziție este data chiar și de semnul zodiacal în care suntem născuți.