miercuri, 7 decembrie 2016

Cursă cu cai pur sânge arab la Mangalia

loading...
Cursă cu cai pur sânge arab la Mangalia

Prima cursă de cai de la herghelia Mangalia va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare, după o pauză de aproape un deceniu.

Prețioasele exemplare de pur sânge arab vor da un spectacol impresionant ne asigură autoritățile locale și județene care și-au dat mâna pentru a reabilita această comoară a Dobrogei, herghelia.

Și pentru că proiectele turistice sunt extrem de importante, astăzi consilierii locali din Mangalia au aprobat un protocol de colaborare între Primăria Mangalia și Consiliul Județean Constanța.

Acesta vizează dezvoltarea și promovarea sudului litoralului. Herghelia de la Mangalia este primul proiect în care  s-au implicat reprezentanții CJC.

Ar putea sa va intereseze:

loading...

Comenteaza aceasta stire

MESAJE DE CRĂCIUN. Cele mai bune urări de Crăciun pentru rude, colegi, șefi sau prieteni
De Alin Tarnovschi 5 decembrie 2016

Crăciunul este un prilej de a ne bucura împreună cu cei dragi de Nașterea Domnului, de a transmite cele mai frumoase mesaje și urări tuturor oamenilor care ne-au fost alături de-a lungul timpului: familie, prieteni și apropiați.

CONSTANȚA. Petrecere de zile mari la hotelul IAKI din Mamaia - VIDEO
De Ana-Maria Stancu 2 decembrie 2016

Petrecere de zile mari la hotelul Iaki din Mamaia. De 1 decembrie, oaspeții au avut parte de un show autentic românesc și de o cină plină de bunătăți tradiționale. Dar înainte de toate, așa cum este obiceiul la români, au fost întâmpinați cu pâine, sare și palincă.

Momente de groază la circ: un dresor de animale a fost sfâșiat de un leu în fața a zeci de copii - VIDEO
De Alin Tarnovschi 1 decembrie 2016

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, angajat ca dresor de animale la un circ din Egipt, și-a pierdut viața după ce a fost sfâșiat de un leu, în timpul unui spectacol.

Mrini Eye Hospital, clinica etalon în oftalmologia de la malul mării, a împlinit trei ani - VIDEO
De Ana-Maria Stancu 28 noiembrie 2016

Mrini Eye Hospital, clinica etalon în oftalmologia de la malul mării, a împlinit trei ani de când le oferă pacienților servicii la cele mai înalte standarde. Datorită medicilor specialiști, a aparaturilor performante și a produselor de calitate pe care le folosește, Mrini Eye Hospital a demonstrat neîncetat că sănătatea ochilor este cu adevărat prețioasă.

YVY BAGS. Geanta care îți poate încărca telefonul mobil a ajuns la Constanța - VIDEO
De Neptun TV 26 noiembrie 2016

Inedite, funcționale și cu un design minimalist! Așa putem descrie gențile Yvy Bags! Celebrul brand Yvy Bags a ajuns și la malul mării. De acum, doamnele și domnișoarele mereu în pas cu moda pot achiziționa genți și accesorii Yvy Bags, nu doar online, ci și din magazinul Victoria Gallery din City Park Mall Constanța.

Bărbat filmat dezbrăcat pe stradă, după ce a fost prins în 'flagrant' de iubitul unei femei cu care făcea sex - VIDEO
De Neptun TV 26 noiembrie 2016

Un bărbat a fost filmat în timp ce se plimba dezbrăcat pe stradă după ce a fost dat afară din casă de iubită chiar în timpul unei partide de sex. Totul s-a întâmplat în Rusia, iar imaginile au devenit virale pe internet.

Fondatorul celebrei beri Corona a lăsat câte două milioane de lire fiecărui locuitor al satului în care s-a născut!
De Alin Tarnovschi 24 noiembrie 2016

Fondatorul companiei care fabrică celebra bere Corona, Antonino Fernandez, a lăsat, prin testamentul său, câte două milioane de lire sterline fiecărui locuitor din satul în care s-a născut.

Fenomen spectaculos pe cer: soare, ninsoare și trei curcubeie - VIDEO
De Alin Tarnovschi 24 noiembrie 2016

Fenomen spectaculos pe cerul României, surprins de un martor din Fundata, județul Brașov. Pe un soare puternic, cerul a fost acoperit de ninsoare, dar și de... trei curcubeie.

Nuntă cu scandal! Amanta mirelui a făcut circ în biserică, îmbrăcată în mireasă - VIDEO
De Neptun TV 21 noiembrie 2016

O femeie a făcut un scandal monstru în timpul nunții amantului ei. Astfel, tânăra s-a îmbrăcat în mireasă și a întrerupt slujba.

Construcțiile comuniste din România care au uimit lumea - GALERIE FOTO
De Alin Tarnovschi 20 noiembrie 2016

Rămășitele unei epoci în care sacrificiile populației au fost extreme, lucrările au fost coordonate astfel încât să satisfacă dorințele și viziunea caracterizate de megalomanie ale dictatorului Nicolae Ceaușescu.

Neptun TV ANGAJEAZĂ redactor știri online pentru ReporterNTV.ro în Constanța!
De Neptun TV 18 noiembrie 2016

Neptun TV angajează redactor știri online pentru site-ul ReporterNTV.ro în Constanța. Cei interesați trebuie să știe să formuleze texte pentru mediul online, să lucreze cu informații în timp real și să aibă cunoștințe de navigare pe Internet.

IMAGINI INCREDIBILE. Bărbat amenințat cu o MACETĂ de soție după o noapte petrecută în baruri - VIDEO
De Alin Tarnovschi 12 noiembrie 2016

O femeie și-a amenințat și chiar lovit soțul cu o macetă după ce acesta a petrecut o noapte în oraș cu prietenii săi.

BLUMENFIELD SCIENCE. Cel mai modern centru pentru analiza apei, a emisiilor din aer sau a probelor de sol - VIDEO
De Alina Gâju 12 noiembrie 2016

Natura are întotdeauna soluții, trebuie doar să fii preocupat să le găsești și să le aplici întocmai. Iată crezul Blumenfield Science – cel mai nou și modern centru de cercetare pentru protecția mediului, situat în Năvodari.

Tatăl unei tinere a obținut de două ori mai mulți followeri pe Instagram după ce a recreat pozele fiicei - GALERIE FOTO
De Alin Tarnovschi 12 noiembrie 2016

Tatăl unei tinere care a obținut 31.000 de followeri pe Instagram a reușit să își depășească propria fiică după ce i-a recreat toate pozele.

Constanța are cel mai modern centru privat de cercetare pentru protecția mediului – Blumenfield Science
De Alina Gâju 11 noiembrie 2016

Constanța are cel mai modern Centru privat de cercetare pentru protecția mediului – Blumenfield Science. Situat în Năvodari, centrul monitorizează factorii de mediu și biodiversitatea organismelor din habitatele lor specifice.

Imaginea care a emoționat o lume întreagă: o fetiță de patru ani suferă îngrozitor din cauza bolii care o macină!
De Alin Tarnovschi 11 noiembrie 2016

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a postat pe internet o fotografie emoționantă în care, fiica sa de patru ani, bolnavă de cancer în formă avansată, suferă îngrozitor. În scurt timp, imaginea a devenit virală, iar tatăl a deschis un cont pentru a strânge o sumă de bani, însă l-a închis rapid pentru că starea de sănătate a fiicei sale s-a deteriorat.

Cea mai emoționantă reclamă de Crăciun: ce înseamnă cu adevărat bucuria de sărbători - VIDEO
De Alin Tarnovschi 10 noiembrie 2016

În fiecare an, de Crăciun, cei de la John Lewis lansează o reclamă care comprimă toate sentimentele pozitive ale acestei sărbători - căldură, dragoste, cadouri, prieteni, familie și ideea de a împărți.

CONSTANȚA. Trupa Forțelor Aeriene a SUA staționate în Europa va susține un concert! - FOTO/VIDEO
De Neptun TV 8 noiembrie 2016

Trupa Touch’n Go a Forțelor Aeriene a SUA staționate în Europa va susține un concert la Centrul de Tineret al comunei Mihail Kogalniceanu, vineri, 11 noiembrie 2016, incepând cu ora 18:30. Accesul este liber.