luni, 23 octombrie 2017

Cursă îndrăzneață. 12 fete au alergat pe tocuri în cadrul unui concurs organizat pe litoral

„Pe tocuri, fiți gata, start!”. Au fost cuvintele care au declanșat seara trecută, delirul distracției, lângă un mall din Constanța.

12 fete îndrăgostite de shopping au alergat pe tocuri în cadrul unui concurs exploziv organizat pentru prima oară la malul mării.

Concurente și-au verificat încălțările, și, după o cursă de încălzire, au luat-o la goană în lupta pentru marele premiu.

Roxana, o tânără din Constanța, a auzit de concursul de alergare pe tocuri, Stilletto run, așa că a lasat treburile deoparte și a venit la linia de start.

Pentru această competiție, în premieră la malul mării, și-a ales cu grijă pantofii și ținuta fashion, dar și atitudinea de învingătoare.

În scurt timp, parcarea unui mall din Constanța s-a animat de participante.

Toată lumea vorbea numai despre tocuri, pantofi și aderență. Unele fete și-au înfrânat încălțările cu adeziv, altele s-au bazat doar pe echilibru.

În orice caz, doar tocurile de peste 7 centimetri au fost acceptate în concurs.

Imediat, curajoasele s-au aliniat la start pentru cursa de încălzire a uneia dintre cele mai amuzante competiții din lume.

În 2006, olandezii au fost primii, iar românii i-au urmat anul trecut. A început apoi concursul cu adevărat.

Tocurile au scârțâit, iar prima participantă a pornit ca un supersonic. Au fost și accidentări. Dar fuga pe tocuri a continuat. După Roxana am intrat și noi în concurs.

Tentația participării a fost mare. Premiile puse în joc au fost numeroase de la ședinte spa și produse cosmetice până la o vacanță la munte.

Indiferent de locul câștigat pe podium, toate cele 12 concurente  au trăit distracția sus pe toc.

Comenteaza aceasta stire

Peste 80% din locuințele din România nu sunt asigurate!
De Neptun TV 9 octombrie 2017

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale S.A. (PAID) organizează, în perioada 9 – 13 octombrie 2017, la nivel național, o campanie de conștientizare a populației cu privire la importanța asigurării obligatorii a locuințelor.

NEPTUN TV angajează CAMERAMAN / OPERATOR VIDEO la Constanța!
De Neptun TV 29 septembrie 2017

Vrei să lucrezi într-o televiziune națională? Acum ai ocazia să te alături echipei Neptun TV! Televiziunea de la mare angajează cameraman / operator imagine.

Ziua Internațională a Cafelei: secretele din spatele boabelor aromate
De Roxana Glăvan 29 septembrie 2017

Dimineața, la prânz ori după-amiază, cafeaua este un obicei la români. Nu însă unul la fel de des întâlnit ca în rândul nordicilor Bem în medie o ceașcă pe zi, spre deosebire de norvegieni sau danezi care bifează chiar și câte 4-5. Noi vrem să credem însă că am ales-o pe cea mai bună, așa că vă invităm să descoperiți în materialul următor secretele din spatele boabelor, astăzi, de Ziua Internațională a Cafelei.

Bloggerul Tily Niculae își lansează cartea „Rețete sofisticate“ la City Park Mall Constanța
De Neptun TV 29 septembrie 2017

Tily Niculae, unul dintre cei mai îndrăgiți bloggeri de parenting din România, vine la City Park Mall Constanța pentru a prezenta cartea „Rețete sofisticate“. Evenimentul de lansare va avea loc duminică, 1 octombrie, începând cu ora 11:00 și cuprinde activități dedicate părinților, dar mai ales celor mici.