sîmbătă, 20 iulie 2019

Cursuri și băutură dedicate homosexualilor

Comunitatea gay beneficiază de o atenție deosebită. În Mexic, un om de afaceri a creat o băutură exclusiv pentru membrii ei, iar în Italia se ține, în premieră, un curs dedicat acestora.

 

Fabrica de bere Minerva din Mexic a scos pe piață o băutură alcoolică exclusiv pentru comunitatea gay. Este vorba despre bere fabricată din malț și miere.

Berea a început să fie distribuită în acest an, iar până acum, toate cele 500 de sticle au fost deja vândute. Acest fapt, dar și cererile din țări precum Argentina, Ecuador, Chile, Columbia, Japonia și Statele Unite l-au determinat pe cel care a creat-o să își extindă  afacerea. Homosexualii beneficiază de o atenție deosebită și în Italia. În ciuda criticilor aduse de preoții catolici, studenții unei universități din Milano au început o mică revoluție pentru apărarea drepturilor celor blamați. Astfel cei ce sunt înscriși la Facultatea de Științe Politice pot opta acum pentru primul curs dedicat celor cu orientări sexuale diferite. Iar la primul curs au luat parte aproape 200 de studenți.

Comenteaza aceasta stire