duminică, 25 august 2019

Cyber Monday, Black Friday-ul mediului on-line

Cyber Monday, Black Friday-ul mediului on-line

Peste 131 de milioane de americani au făcut cumpărături pe internet de Cyber Monday, considerată cea mai aglomerată zi de shopping online a acestui an.

„Cyber Monday este o oportunitate enormă pentru noi și pentru toate celelalte magazine online. Este ziua cu cele mai mari vânzări din luna cadourilor“, a spus Steve Davis, directorul unui magazin online.

Prin comparație, în 2012, numărul americanilor care au făcut cumpărături online de Cyber Monday a fost mai mic cu două milioane decât în acest an.

Experții spun că vânzările de ieri ale retailerilor au atins suma record de 2 miliarde de dolari. De câștigat au avut nu doar magazinele exclusiv online, ci și lanțurile de magazine tradiționale, care au pagini de internet.

Conform datelor obținute de agenția Reuters, peste jumătate dintre clienții online au făcut cumpărăturile de pe telefoanele mobile.

„Ultimele 4 zile au fost grozave pentru noi. Am vândut cu 20 la sută mai mult decât anul trecut. Vânzările online sunt extraodinare“, a declarat Jill Puleri, director de vânzări al IBM.

Deoarece cheltuielile de Black Friday au fost sub așteptările specialiștilor, retailerii au recurs la discount-uri similare weekend-ului de Ziua Recunoștinței. 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire