miercuri, 17 iulie 2019

Dacia Logan de lux îți va schimba părerea despre mașina românească - GALERIE FOTO

Dacia Logan de lux îți va schimba părerea despre mașina românească - GALERIE FOTO

Deși nu este o mașină proastă din punct de vedere tehnic, Dacia duce lipsă de fani poate pentru designul prea simplist. Un grafician român a reușit prin tehnica sa să scoată brandul românesc din sfera mediocrității.

Puiu Nicolae a trecut de bariera aceasta. În calitate de grafician care stăpânește tehnicile 3D, și-a imaginat cum ar arăta atât o Dacie Logan de lux, cât și una Mini. Botezată simplu Dacia Logan Lux, versiunea premium a mașinii e inspirată de la alte modele, cum ar fi Audi S7 Sportbackdar asta nu anulează efectul estetic.

Pe de altă parte, Dacia Logan Mini și Dacia Logan Eco reprezintă alt concept digital, care întruchipează versiunea românească a Smartului. Dacă ar exista, cele două automobile ar putea rezolva problema spațiului mic și a locurilor de parcare insuficiente, scrie playtech.ro.

Sunt slabe șanse să vedem aceste automobile pe străzi, cel puțin în viitorul apropiat, dar ne plac și poate, dacă le-am avea pe piață, am privi cu ceva mai multă încredere bradul din Mioveni.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Noi reguli de circulație pe podul de la Năvodari!
De Neptun TV 6 iulie 2019

Noile reguli de circulație pe podul de la Năvodari vor intra în vigoare luni, 8 iulie. Administrația locală spune că acestea țin cont de valorile înregistrate în traficul rutier.

ATENȚIE, ȘOFERI! Autostrada către mare, cu restricții în plin sezon!
De Neptun TV 1 iulie 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță o serie de restricții pe A2 (Autostrada București-Constanța) și pe DN 39 (Constanța-Mangalia)