duminică, 25 august 2019

Daniel Dragomir, declarații revoltătoare despre statul paralel și implicarea serviciilor!

Noi declaraţii revoltătorare despre statul paralel au fost făcute aseară în cadrul emisiunii Contrazicei de la Neptun TV de către fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir. Acesta a spus că în prezent comisia parlamentară de control a SRI are suficiente documente care dovedesc implicarea ilegală a Serviciului Român de Informaţii în actul de justiţie. Prezent în emisiune a fost şi jurnalistul Ovidiu Zară, care a afirmat că întâlnirea din sufrageria lui Oprea din 2009 nu a fost un caz singular şi că a existat una chiar şi în 2014, când a fost ales preşedinte Klaus Ioahnnis. Dragomir a mai afirmat că partidele UNPR şi USR au fost create în laboratoarele SRI.

Sintagma stat paralel este foarte des folosită în ultima perioadă de politicieni. Nu puțini sunt cei care spun că România este condusă din umbră de un grup de instituții și oameni care nu au fost niciodată aleși ci doar numiți pe anumite funcții cheie.

Același lucru l-a spus aseară și fostul ofițer SRI Daniel Dragomir în cadrul emisiunii Contraziceri. Acesta a oferit chiar o definiție a statului paralel.

Dragomir a continuat seria afirmațiilor revoltătoare, și a spus că în acest moment Comisia parlamentară de control a SRI are suficiente dovezi pentru câteva dosare penale.

În cadrul emisiunii de aseară de la Contraziceri s-au făcut și o serie de referiri la întâlnirile conspirative din sufrageria lui Gabriel Oprea. Atât Daniel Dragomir cât și ziarisul Ovidiu Zară au spus că Oprea încearcă să revină în prim plan. Potrivit lui Ovidiu Zară de o întâlnire în sufrageria lui Oprea ar fi avut loc  și în anul 2014, când Klaus Iohannis a fost ales președinte. Dragomir a mers chiar mai departe și a spus că implicarea SRI în viața politică a fost totală.

Și declarațiile revoltătoare au continuat, Dragomir explicând și cum zeci de mii de interceptări telefonice au fost făcute în baza unor mandate de siguranță națională.

Dragomir mai spune că acesta este modul prin care statul paralel a încercat și în mare parte a reușit să dețină frâiele puterii: prin cătușe, dosare arestări și condamnări. 

Comenteaza aceasta stire