luni, 21 august 2017

De ce alăptatul copiilor la sân este metoda potrivită: laptele matern conține zaharuri care îi ferește pe copii de meningită sau pneumonie!

De ce alăptatul copiilor la sân este metoda potrivită: laptele matern conține zaharuri care îi ferește pe copii de meningită sau pneumonie!

Laptele matern conține zaharuri care combate cu eficiență un virus purtat de toate femeile și care se poate transmite la copiii nou-născuți.

Aceasta este concluzia la care au ajuns cercetătorii care au studiat numeroase femei care și-au alăptat copiii.

Potrivit cercetărilor citați de Daily Mail, zaharurile din laptele matern îi protejează pe copii de un virus mortal - streptococul de grup B. Medicii au arătat că acest virus este responsabil de cea mai comună infecție a nou-născuților și poate provoca meningită sau pneumonie.

Conform medicilor, virusul ucide un copil pe săptămână, iar mulți alții rămân cu dizabilități pe termen lung. Majoritatea femeilor însărcinate sunt purtătoare ale acesti virus, însă, din nefericire, numărul copiilor infectați este într-o continuă creștere.

Pentru a combate îmbolnăvirile de acest gen, medicii au efectuat un studiu și astfel au stabilit că cel mai potrivit tratament împotriva streptococului de tip grup B este unul foarte natural: alăptatul la sân.

 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Alocații de peste 400 de lei pentru copii - ce condiții trebuie să îndeplinească și cum vor fi virați banii
De Neptun TV 18 august 2017

Un proiect de lege trimis deja în Parlament vizează creșterea alocațiilor pentru copii la 100 de euro lunar, aproximativ 450 lei. Condiția ar fi, însă, ca școlarii să nu aibă deloc absențe la școală, iar cei mai mici să meargă la grădinițe.

Proiectul de lege privind vaccinarea populației a fost adoptat de Guvern
De Neptun TV 9 august 2017

Proiectul de lege privind organizarea și finanțarea activității de vaccinare a populației în România a fost adoptat, miercuri, de Guvern, potrivit unui comunicat de presă al Executivului, remis miercuri MEDIAFAX.

Indemnizațiile pentru creșterea copilului vor fi PLAFONATE la 1800 de euro!
De Neptun TV 31 iulie 2017

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a anunțat, aseară, că indemnizațiile pentru creșterea copilului vor fi plafonate la 1800 de euro. Ea a menționat că în maximum două săptămâni va fi finalizat un proiect de OUG în acest sens.

Părinții care REFUZĂ să-și vaccineze copiii riscă AMENZI care pot ajunge la 10.000 de lei! Forma finală a proiectului Legii vaccinării
De Neptun TV 29 iulie 2017

Părinții care refuză să-și vaccineze copiii după ce vor fi informați despre riscuri vor primi avertismente și apoi amenzi care pot ajunge la 10 mii de lei!