luni, 23 octombrie 2017

De ce alăptatul copiilor la sân este metoda potrivită: laptele matern conține zaharuri care îi ferește pe copii de meningită sau pneumonie!

De ce alăptatul copiilor la sân este metoda potrivită: laptele matern conține zaharuri care îi ferește pe copii de meningită sau pneumonie!

Laptele matern conține zaharuri care combate cu eficiență un virus purtat de toate femeile și care se poate transmite la copiii nou-născuți.

Aceasta este concluzia la care au ajuns cercetătorii care au studiat numeroase femei care și-au alăptat copiii.

Potrivit cercetărilor citați de Daily Mail, zaharurile din laptele matern îi protejează pe copii de un virus mortal - streptococul de grup B. Medicii au arătat că acest virus este responsabil de cea mai comună infecție a nou-născuților și poate provoca meningită sau pneumonie.

Conform medicilor, virusul ucide un copil pe săptămână, iar mulți alții rămân cu dizabilități pe termen lung. Majoritatea femeilor însărcinate sunt purtătoare ale acesti virus, însă, din nefericire, numărul copiilor infectați este într-o continuă creștere.

Pentru a combate îmbolnăvirile de acest gen, medicii au efectuat un studiu și astfel au stabilit că cel mai potrivit tratament împotriva streptococului de tip grup B este unul foarte natural: alăptatul la sân.

 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

CAZ ȘOCANT! Mămică MĂCELĂRITĂ de doctor - 10 zile ÎN COMĂ după cezariană! Manuela are nevoie de ajutorul nostru
De Neptun TV 22 octombrie 2017

Medicii susțin că este necesară conectarea la un aparat care sa stimuleze carnea sa creasca.