joi, 19 iulie 2018

De la campioni, pentru doamne și domnișoare! Fotbaliștii Viitorului au oferit flori la Universitatea Ovidius

Fotbaliştii Viitorului au făcut astăzi o vizită la Universitatea Ovidius din Constanţa pentru a le oferi flori doamnelor şi domnişoarelor cu ocazia zilei de 8 Martie. Campionii României, împreună cu managerul Gheorghe Hagi, au avut apoi un dialog cu studenţii, care le-au promis că îi vor susţine la meciurile de acasă în acest sezon.

De la campioni, pentru doamne și domnișoare! Fotbaliștii Viitorului au oferit flori la Universitatea Ovidius

Fotbaliștii Viitorului, mulți dintre ei foști sau actuali studenți la Ovidius, și-au făcut timp pentru a oferi buchete de trandafiri cu ocazia Zilei Femeii la Campusul Universității. Campionii României au intrat în sălile de curs și în birouri și le-au făcut făcut o frumoasă surpriză tuturor doamnelor și domnișoarelor.

Într-o atmosferă relaxată, Gheorghe Hagi și jucătorii săi au răspuns apoi întrebărilor studenților în aula universității. FC Viitorul va pune la dispoziția studenților de la Ovidius abonamente gratuite pentru tot anul.

Un student turc, fost junior la Galatasaray Istanbul, l-a întrebat pe Hagi dacă are șanse joace la Viitorul. “Regele” l-a chemat să dea probe, dar l-a atenționat că legitimarea nu se face pe pile…

Hagi l-a tachinat pe Alexandru Mățan, una dintre vedetele echipei de tineret sub 19 ani a României, care luptă pentru calificarea la Campionatul European. ”E decar, ca și mine, el trebuie să facă diferența. Să arate că e cel mai bun.”

Rectorul Universității Ovidius, Sorin Rugină, i-a oferit lui Gheorghe Hagi Diploma de excelență și medalia Ovidius cu ocazia celor două milenii care s-au împlinit anul trecut de la moartea lui Publius Ovidius Naso, universitatea constănțeană fiind singura din lume care poartă numele marelui pot latin. 

Comenteaza aceasta stire

CUPA MONDIALĂ 2018. Franța este noua campioană mondială la fotbal!
De Mediafax 15 iulie 2018

A 21-a ediție a Campionatului Mondial a ajuns la sfârșit. Finala mare, Franța - Croația, are loc după un drum lung străbătut de ambele echipe.

CM 2018. Nebunie pe străzile din Zagreb - croații au sărbătorit calificarea naționalei în finala Cupei Mondiale! GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 12 iulie 2018

Cea mai mare performanță sportivă din istoria Croației a scos în stradă, azi noapte, sute de mii de oameni pe străzi.

Viitorul Constanța, prima echipă românească care debutează în cupele europene - diseară joacă în Luxemburg!
De Neptun TV 12 iulie 2018

Viitorul Constanța e prima echipă românească care debutează în cupele europene.

Simona Halep își păstrează locul 1 în lume și după Wimbledon. Wozniacki a fost eliminată
De Neptun TV 5 iulie 2018

Simona Halep va rămâne numărul 1 mondial indiferent cât de departe va ajunge la Wimbledon.

CONSTANȚA. Spectacol la turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3
De Neptun TV 3 iulie 2018

Tribune pline, echipe de top din Europa și un concurs de slam-dunk de excepție au transformat turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3, găzduit de Constanța, într-un spectacol total.

Simona Halep, despre omul din spatele succesului de la Paris: 'Mă bucur de fiecare meci'!
De Neptun TV 20 iunie 2018

Simona Halep, nr. 1 în tenisul feminin, a vorbit pentru Tennis Channel despre persoana care a contribuit la cucerirea primului turneu de Mare Șlem. Alexis Castorri a ajutat-o pe campioană să evolueze la capitolul mental.