sîmbătă, 22 septembrie 2018

De la campioni, pentru doamne și domnișoare! Fotbaliștii Viitorului au oferit flori la Universitatea Ovidius

Fotbaliştii Viitorului au făcut astăzi o vizită la Universitatea Ovidius din Constanţa pentru a le oferi flori doamnelor şi domnişoarelor cu ocazia zilei de 8 Martie. Campionii României, împreună cu managerul Gheorghe Hagi, au avut apoi un dialog cu studenţii, care le-au promis că îi vor susţine la meciurile de acasă în acest sezon.

De la campioni, pentru doamne și domnișoare! Fotbaliștii Viitorului au oferit flori la Universitatea Ovidius

Fotbaliștii Viitorului, mulți dintre ei foști sau actuali studenți la Ovidius, și-au făcut timp pentru a oferi buchete de trandafiri cu ocazia Zilei Femeii la Campusul Universității. Campionii României au intrat în sălile de curs și în birouri și le-au făcut făcut o frumoasă surpriză tuturor doamnelor și domnișoarelor.

Într-o atmosferă relaxată, Gheorghe Hagi și jucătorii săi au răspuns apoi întrebărilor studenților în aula universității. FC Viitorul va pune la dispoziția studenților de la Ovidius abonamente gratuite pentru tot anul.

Un student turc, fost junior la Galatasaray Istanbul, l-a întrebat pe Hagi dacă are șanse joace la Viitorul. “Regele” l-a chemat să dea probe, dar l-a atenționat că legitimarea nu se face pe pile…

Hagi l-a tachinat pe Alexandru Mățan, una dintre vedetele echipei de tineret sub 19 ani a României, care luptă pentru calificarea la Campionatul European. ”E decar, ca și mine, el trebuie să facă diferența. Să arate că e cel mai bun.”

Rectorul Universității Ovidius, Sorin Rugină, i-a oferit lui Gheorghe Hagi Diploma de excelență și medalia Ovidius cu ocazia celor două milenii care s-au împlinit anul trecut de la moartea lui Publius Ovidius Naso, universitatea constănțeană fiind singura din lume care poartă numele marelui pot latin. 

Comenteaza aceasta stire

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.

Simona Halep nu este singura jucătoare de top care părăsește US Open. După înfrângerea suferită de Angelique Kerber, avantajul româncei în fruntea ierarhiei WTA crește
De Neptun TV 2 septembrie 2018

Dar Cibulkova a fost mai puternică, a eliminat lierul mondial în turul al treilea, iar victoria slovacei e sinonimă cu finalul emoțiilor pentru constănțeancă.

Derby 'în familie' în turul 3 la US Open. Surorile Williams se vor înfrunta din nou, pentru a 30-a oară în 20 de ani
De Mediafax 30 august 2018

Surorile Williams vor juca meciul direct cu numărul 30, vineri, în turul trei la US Open 2018.

Horia Tecău a revenit în forță după accidentare! Constănțeanul, campion la Winston Salem!
De Neptun TV 25 august 2018

Veste bună dinspre Horia Tecău (33 de ani, 15 ATP, la dublu). Constănțeanul a câștigat, alături de olandezul Jean-Julien Rojer (37 de ani, 9 ATP, la dublu) primul trofeu de la revenirea în circuit, la Winston Salem, în Statele Unite ale Americii, competiție la care triumfase și în 2017.