luni, 22 iulie 2019

De luni încep înscrierile la grădiniță! Câte grădinițe sunt în Constanța și câte locuri sunt disponibile - VIDEO

De luni încep înscrierile la grădiniţă! Părinţii pot merge la unităţile dorite pentru a depune actele necesare. În judeţul Constanţa sunt peste 19.000 de locuri, suficiente pentru toţi micuţii care au vârsta cuprinsă între 3 şi 6 ani şi care din toamnă, vor merge la grădiniţă.

În unitățile de învățământ preșcolar se fac pregătiri pentru primirea micuților oaspeți.

La Grădinița cu Program Prelungit nr. 8 din Constanța, copiii care deja frecventează cursurile, au organizat un spectacol pentru noii veniți.

Părinții și bunicii au vizitat sălile de clasă și spațiile de joacă iar micuții au făcut cunoștință cu doamnele educatoare.  

Fiecare părinte are propriile criterii de care ține cont atunci când alege grădinița la care să își înscrie micuții.

În județul Constanța sunt 264 de grădinițe cu peste 19.000 de locuri.

Grădinițele sunt obligate să afișeze la loc vizibil dacă unitatea este acreditată sau autorizată să funcționeze provizoriu.

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Daniel Ababei, elev de nota 10 la bacalaureat: 'În sistemul de învățământ românesc se pune accentul pe cantitatea informației, nu pe calitate'
De Neptun TV 11 iulie 2019

Daniel Ababei a obținut nota maximă la examenul de Bacalaureat. Din toamnă, va urma cursurile universității „Imperial College London“, la Secția de securitate cibernetică.

CONSTANȚA. Calendarul probelor scrise la Bacalaureat 2019. Când se vor afișa primele rezultate
De Neptun TV 1 iulie 2019

Luni, 1 iulie, se desfășoară proba scrisă la Limba și Literatura Română. Timpul destinat elaborării lucrării este de trei ore.