joi, 21 februarie 2019

De luni încep înscrierile la grădiniță! Câte grădinițe sunt în Constanța și câte locuri sunt disponibile - VIDEO

De luni încep înscrierile la grădiniţă! Părinţii pot merge la unităţile dorite pentru a depune actele necesare. În judeţul Constanţa sunt peste 19.000 de locuri, suficiente pentru toţi micuţii care au vârsta cuprinsă între 3 şi 6 ani şi care din toamnă, vor merge la grădiniţă.

În unitățile de învățământ preșcolar se fac pregătiri pentru primirea micuților oaspeți.

La Grădinița cu Program Prelungit nr. 8 din Constanța, copiii care deja frecventează cursurile, au organizat un spectacol pentru noii veniți.

Părinții și bunicii au vizitat sălile de clasă și spațiile de joacă iar micuții au făcut cunoștință cu doamnele educatoare.  

Fiecare părinte are propriile criterii de care ține cont atunci când alege grădinița la care să își înscrie micuții.

În județul Constanța sunt 264 de grădinițe cu peste 19.000 de locuri.

Grădinițele sunt obligate să afișeze la loc vizibil dacă unitatea este acreditată sau autorizată să funcționeze provizoriu.

Comenteaza aceasta stire

Veste PROASTĂ pentru elevi: Dispare una dintre vacanțe. Noua structură a anului școlar
De Neptun TV 19 februarie 2019

Potrivit structurii anului școlar 2019-2020, semestrul I va avea 15 săptămâni de cursuri, dispuse în perioada 9 septembrie 2019-20 decembrie 2019.

ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ! Se suspendă cursurile în toată România din cauza gripei!
De Neptun TV 23 ianuarie 2019

Reprezentanții Ministerului Sănătății anunță că numărul cazurilor de infecții respiratorii acute a crescut cu peste 20% față de nivelul așteptat, astfel că au informat Ministerul Educației despre evoluția infecțiilor gripale și, prin Ordin al MEN, ziua de vineri va fi liberă pentru elevi.