sîmbătă, 20 iulie 2019

De ziua lui Boc

Cu siguranță, mulți bugetari, pensionari și tineri absolvenți de facultate ar avea să-i ureze câte-n lună și în stele premierului Emil Boc, astăzi când împlinește 44 de ani. La fel de sigur e și faptul că foarte multe mesaje nu sunt tocmai de sănătate și fericire. De urat, i-a urat premierului și primarul Constanței, Radu Mazăre.

„Se spune că soția, atunci când se supără pe soț, îi pune cheile de la mașină pe frigider, iar eu îi urez lui Boc să-i pună cheile de la Guvern pe frigider... ." - a declarat Radu Mazăre, primarul Constanței.

Comenteaza aceasta stire

Klaus Iohannis nu intră în cursa pentru președinția Consiliului European: Vreau să rămân președintele României
De Mediafax 29 iunie 2019

Președintele Klaus Iohannis a primit cea mai înaltă distincție a Forumului Democrat al Germanilor din România pentru modul în care a condus FDGR ca președinte și pentru modul în care a condus Sibiul ca primar 13 ani.

Congresul extraordinar al PSD: Social-democrații își aleg noua conducere a partidului
De Neptun TV 29 iunie 2019

Chestionată dacă are un favorit, o persoană cu care ar lucra mai bine, în cazul în care va fi aleasă șa șefia PSD, Viorica Dăncilă a replicat că are încredere că vor fi aleși colegii și colegele care se bucură de credibilitate și care vor putea contribui la succesul alegerilor următoare.