luni, 22 aprilie 2019

Debut în forță la cea de a 13-a ediție a Turului Dobrogei la ciclism

Concurenții angrenați în „Turul Dobrogei” la ciclism au oferit un spectacol de calitate în cadrul cursei, la fel cum au obișnuit și în celelalte ediții. După proba de contratimp de dimineață, câștigată de Zoltan Sipos de la Mazicon București, a urmat prima etapă lungă. Concurenții au avut de parcurs 80 de kilometri pe traseul „ieșirea” din Constanța – Mangalia și retur. Misiunea sportivilor a fost îngreunată în prima parte a cursei de vântul puternic din față însă din pluton s-au evidențiat cicliștii de la Mazicon București și mai ales multiplul campion național Zoltan Sipos. Bulgarii de la Dobrich au avut un parcurs foarte bun pe durata primilor 40 de kilometri, însă partea secundă a cursei a aparținut sportivilor de la CS Otopeni, antrenați de cel mai mare ciclist român din toate timpurile, Mircea Romașcanu. Alexandru Ciocan, fiul selecționerului lotului de tineret al României, a reușit o evadare de senzație cu 10 kilometri înainte de linia de sosire și în ciuda faptului că a încheiat cursa cu emoții, el a reușit un timp foarte bun: 1:47:52. Ciocan a fost urmat la câteva secunde de Eduard Grous, de la Torpedo Zărnești și de Lucian Oprea, de la Petrolul Ploiești. Singurul incident de pe traseu a avut loc la intrarea în localitatea 23 August, la întoarcere. Câțiva cicliști nu au respectat culoarul de siguranță iar cursa a fost oprită pentru câteva momente, din rațiuni de siguranță. Etapa a 2-a a „Turului Dobrogei” la ciclism va avea loc vineri și va măsura 130 de kilometri pe traseul Constanța – Negru Vodă – Mangalia și retur.

Comenteaza aceasta stire

Fed Cup | Simona Halep a câștigat primul meci din semifinale, contra Kristinei Mladenovic
De Mediafax 20 aprilie 2019

În partida desfășurată la Rouen, Simona a făcut break la scorul de 2-2, în actul inaugural, însă Mladenovic a revenit imediat. Tenismena din România s-a desprins din nou, după un game maraton și a încheiat primul set după 56 de minute de joc, câștigând cu 6-3.

Ashleigh Barty a câștigat turneul de la Miami. Simona Halep rămâne pe locul 2 WTA
De Neptun TV 30 martie 2019

Australianca Ashleigh Barty (22 de ani, 11 WTA) a câștigat turneul de la Miami, după ce a trecut în ultimul act de Karolina Pliskova (27 de ani, 7 WTA), scor 7-6 (1), 6-3.

Simona Halep ratează revenirea în fruntea clasamentului WTA după eliminarea din turneul de la Miami!
De Neptun TV 29 martie 2019

Simona Halep a ratat șansa de a reveni pe prima poziție WTA și de a o depăși pe Naomi Osaka.

Simona Halep, la un meci distanță de primul loc în clasamentul WTA
De Neptun TV 28 martie 2019

Simona Halep are nevoie de o singură victorie pentru a redeveni lider mondial și pentru a începe sezonul favorit, de zgură, de pe locul 1 WTA. Și-a egalat deja cea mai bună performanță a carierei la Miami.

CONSTANȚA. Scene șocante la un meci de rugby - puștii de 17 ani s-au călcat în picioare sub ochii părinților
De Neptun TV 27 martie 2019

Scene desprinse parcă din filme de război s-au derulat la un meci de rugby din campionatul de juniori al României.

TURNEUL DE LA MIAMI. Simona Halep, victorie clară cu Venus Williams: E mereu o plăcere să joci în fața surorilor Williams
De Neptun TV 26 martie 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a obținut o victorie clară cu Venus Williams (38 de ani, 44 WTA) și s-a calificat în faza sferturilor de finală ale turneului de la Miami pentru a patra oară în carieră.