sîmbătă, 24 august 2019

Decebal Făgădău: 'Cluburile pe care le finanțăm se vor dizolva în structura CSM Farul Constanța'

Primarul Decebal Făgădău a anunţat luni seară, la Neptun TV, în cadrul emisiunii Reporter Special, că echipele finanţate de municipalitate vor fi preluate până la începutul anului viitor de noua structură CSM Farul Constanţa. Nu va face excepţie nici Handbal Dobrogea Sud, care are obiective majore în noul sezon: eventul şi o prezenţă cît mai lungă în cupele europene.

Consilierii locali au aprobat ieri finanțarea sportului constănțean la un nivel fără precedent. 12 cluburi vor beneficia de bani din bugetul local, iar Primăria va prelua Clubul Sportiv Farul, dar și celelalte echipe pe care le finanțează, o dată cu crearea Clubului Sportiv Municipal Farul Constanța.

Handbal Dobrogea Sud, care a preluat în vară o parte din staff-ul și jucătorii de la Handbal Club Farul, a primit cel mai mare buget din partea Primăriei. Obiectivele sunt ambițioase: cucerirea titlului și a Cupei României, dar și o prezență în grupele Cupei EHF.

Cu un nou cuplu de antrenori, Christian Gaudin și Marko Isakovic, și cinci jucători noi, Dobrogea Sud se pregătește în Slovenia, unde va susține două amicale, cu Ribnica, pe 2 august, și Meskhov Brest, pe 4 august. Echipa va juca un meci de prezentare la jumătatea lunii, urmând ca, pe 26 august, în avanpremiera noului sezon, să lupte cu Dinamo în Sala Polivalentă din Capitală pentru Supercupa României.

Comenteaza aceasta stire