sîmbătă, 17 noiembrie 2018

Declarații revoltătoare ale fostului colonel SRI, Daniel Dragomir: SRI, fabricant de partide politice!

Declarații revoltătoare ale fostului colonel SRI, Daniel Dragomir: SRI, fabricant de partide politice!

Prezent în cadrul emisiunii Contraziceri de la Neptun TV, fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a declarat că implicarea Serviciului Român de Informații în politică a fost una cât se poate de clară.

Dragomir a spus că UNPR, partidul lui Gabriel Oprea și USR, partidul creat de de Nicușor Dan, sunt de fapt partide politice create în laboratoare SRI.

RECOMANDAREDaniel Dragomir avertizează: Riscăm să ne transformăm în maidan!

”Știu o grămadă de persoane care au ajuns în buncărele Ministerului Apărării Naționale cărora li s-au prezentat o serie de dosare. Acolo li s-a spus că au de ales: se înscriu în UNPR sau merg la pușcărie”.

Dragomir a precizat că aceste două partide, UNPR și USR, vor avea un sfârșit rapid pentru că SRI nmu se pricepe nici la politică și nici la economie. Tot în această seară fostul ofiței SRI a mai spus că dosarul Black Cube a fost favorabil doar pentru actuala șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi. 

RECOMANDARE: Întâlnirea din sufrageria lui Oprea din 2009 s-a repetat și la alegerile din 2014

El a afirmat că președintele Klaus Iohannis a ezitat reconfirmarea lui Kovesi în funcția de șefă a DNA, însă după apariția în presă a dosarului Black Cube, președintele a reacționat imediat și i-a oferit lui Kovesi un nou mandat în fruntea DNA.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Procurorii din Constanța îi cer lui Tudorel Toader să renunțe la revocarea lui Augustin Lazăr
De Neptun TV 26 octombrie 2018

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în urma Adunării Generale, procurorii au decis susținerea lui Augustin Lazăr. „În contextul declanșării de către ministrul Justiției a procedurii de revocare a procurorului general al României, în cadrul Adunării Generale ce a avut loc la data de 26 octombrie 2018, magistrații procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța și-au exprimat susținerea în legătură cu comunicatul pe care Asociația Forumul Judecătorilor din România și Asociația Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor l-au emis în spațiul public, fiind de acord cu mesajul adresat domnului ministru de a renunța la procedura declanșată”, arată Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.