sîmbătă, 18 august 2018

Declarații revoltătoare ale fostului colonel SRI, Daniel Dragomir: SRI, fabricant de partide politice!

Declarații revoltătoare ale fostului colonel SRI, Daniel Dragomir: SRI, fabricant de partide politice!

Prezent în cadrul emisiunii Contraziceri de la Neptun TV, fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a declarat că implicarea Serviciului Român de Informații în politică a fost una cât se poate de clară.

Dragomir a spus că UNPR, partidul lui Gabriel Oprea și USR, partidul creat de de Nicușor Dan, sunt de fapt partide politice create în laboratoare SRI.

RECOMANDAREDaniel Dragomir avertizează: Riscăm să ne transformăm în maidan!

”Știu o grămadă de persoane care au ajuns în buncărele Ministerului Apărării Naționale cărora li s-au prezentat o serie de dosare. Acolo li s-a spus că au de ales: se înscriu în UNPR sau merg la pușcărie”.

Dragomir a precizat că aceste două partide, UNPR și USR, vor avea un sfârșit rapid pentru că SRI nmu se pricepe nici la politică și nici la economie. Tot în această seară fostul ofiței SRI a mai spus că dosarul Black Cube a fost favorabil doar pentru actuala șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi. 

RECOMANDARE: Întâlnirea din sufrageria lui Oprea din 2009 s-a repetat și la alegerile din 2014

El a afirmat că președintele Klaus Iohannis a ezitat reconfirmarea lui Kovesi în funcția de șefă a DNA, însă după apariția în presă a dosarului Black Cube, președintele a reacționat imediat și i-a oferit lui Kovesi un nou mandat în fruntea DNA.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Tudorel Toader propune OUG pentru revizuirea condamnărilor 'pe bază de interceptări sau protocoale'
De Neptun TV 2 august 2018

Tudorel Toader a declarat că va propune adoptarea unei ordonanțe de urgență care să modifice revizuirea ca metodă de reformare a unei hotărâri definitive.

Schimbări majore în sala de judecată, aduse de noua lege privind organizarea judiciară: Avocatul, la același nivel cu procurorul!
De Mediafax 24 iulie 2018

În noua lege 304/2004 privind organizarea de judecată, la articolul 7, după alineatul 2 a fost introdus un nou alineat. Astfel, portivit alineatului 3 „ Configurația sălii de judecată trebuie să reflecte principiul egalității de arme în ceea ce privește așezarea judecătorului, procurorilor și avocaților.”