duminică, 21 iulie 2019

Delecour a dominat prima zi a Raliului Deltei

După startul oficial de vineri seară, piloții participanți la Raliul Deltei au pornit nu fără emoții în prima probă specială a zilei. Cu obiective diferite, dar animați de aceeași pasiune uriașă pentru sporturile cu motor. În pole position s-a aflat campionul național en titre al României, francezul Francois Delecour, care a câștigat primele etape din acest an, la Brașov și Timișoara, alături de copilotul său Dominique Savignoni.

Francezul, care a alergat între 1984 și 2012 în Campionatul Mondial de Raliuri, pare să aibă puțini rivali la titlul național, ungurul Gergo Szabo și românul Bogdan Marișca, ambii pe Mitsubishi, și italianul Marco Tempestini, pe Skoda Fabia, anunțîndu-se printre pretendenți la coroana României în acest an. Există însă și adepți ai celebrului motto olimpic: important e să participi! Superspeciala de la Tulcea a confirmat valoarea lui Delecour, care și-a mărit avansul de 35 de secunde înregistrat după cele 5 probe speciale desfășurate dimineață la Telița și Cocoșu.

Deși a câștigat superspeciala, ungurul Szabo are acum o întârziere de 1 minut și 10 secunde față de Delecour, al treilea fiind Marișca, la 1 minut și 30 de secunde. Competiția se încheie sâmbătă, cu ultimele 5 probe speciale, trecerile pe Babadag și eoliene, și o nouă superspecială la Tulcea.

 

 

 

 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.