miercuri, 24 iulie 2019

Delfinariul din Constanța, luat cu asalt de sute de turiști goniți de pe plajă de vremea urâtă - FOTO

Traficul din Constanţa a fost blocat de coloanele de maşini ale turiştilor care au migrat din toate staţiunile, astăzi, spre oraş. Cum vântul a bătut cu putere şi a fost înnorat, zeci de mii de turişti aflaţi pe litoral au venit să caute alternative de distraţie la Constanţa.

Supărător. Așa a fost traficul din Constanța. Aglomerația de pe plajă s-a mutat în centrele de distracții. Vremea capricioasă a fost cea care i-a determinat pe turiști să nu mai mai urmeze drumul către plajă și să se reorienteze către cel spre oraș.

Cei mai mulți turiști au ajuns la Delfinariu, unde Ni Ni și Chen Chen au făcut spectacole impresionante, fiind încurajate de valuri de aplauze.

Cum turiștii au fost foarte mulți la număr, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, Adrian Bâlbă, a decis să suplimenteze numărul reprezentațiilor. Delfinii nu au fost singurele vedete.

 Cine nu a vrut să se plimbe în natură, a luat la pas mall-urile din oraș și s-a relaxat... făcând shopping.

 Pe unii turiști vremea înnorată i-a convins să rămână la hotel.

Și cei mici au avut ce face. Special pentru ei au fost organizate ateliere de creație. 

Turiștii care ajung în Constanța speră ca pe viitor, alternativele de distracții să fie mult mai multe și să se facă investiții în acest sens.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Criminal în libertate: Patru oameni înjunghiați, iar un altul lovit cu mașina în Timiș/ Un bărbat, atacat în parc, a murit
De Neptun TV 3 iulie 2019

Un bărbat și o femeie, soț și soție, au venit în parc cu bicicletele pentru a face mișcare. La un moment dat, un tânăr în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bichigi, a scos un cuțit, pe bărbat l-a înjunghiat mortal, iar pe femeie a rănit-o grav.

CONSTANȚA. Tânăr prins în flagrant cu droguri, pe care intenționa să le vândă la un festival de pe litoral
De Neptun TV 2 iulie 2019

Surse din rândul anchetatorilor au spus că bărbatul se pregătea să vândă drogurile la un festival care are loc în acest sfârșit de săptămână pe litoral.

CONSTANȚA. Trei fete rănite în fața unui centru de examen de Bacalaureat. Un șofer de 18 ani a intrat cu mașina în stația de autobuz
De Neptun TV 1 iulie 2019

Trei fete au fost lovite într-o stație de autobuz din fața unui liceu, de un șofer de 18 ani care a intrat pe contrasens. Victimele au fost duse la spital.

CARNAGIU. O familie care se întorcea din Grecia, spulberată de un șofer teribilist - cinci oameni au murit, iar alți doi sunt în stare critică!
De Neptun TV 30 iunie 2019

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea e 29/30 iunie, pe drumul european 581, în localitatea Bădeana din județul Vaslui. Cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte șapte au fost rănite, două dintre ele, printre care o adolescentă de 15 ani, fiind în stare critică.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Femeie însărcinată, lovită de mașină. TRAGEDIE
De Neptun TV 29 iunie 2019

O femeie în vârstă de 37 de ani, însărcinată în 8 luni, a fost lovită de un autoturism după ce a traversat strada prin loc nepermis.

CONSTANȚA. Marea face, din nou, victime! Un bărbat s-a înecat
De Neptun TV 25 iunie 2019

Salvamarii s-au apucat de protocolul de resuscitare .La fața locului au intervenit echipajele Smurd Fripis și SMURD C.