sîmbătă, 24 august 2019

Demonstrație de forță pe Etihad. Manchester City a învins-o cu 3-1 acasă pe Liverpool. „Kun” Aguero a înscris la 23 de secunde după ce a intrat pe teren

,Kun” Aguero a marcat pentru City la doar 23 de secunde după ce a fost trimis în teren de antrenorul Manuel Pellegrini!

Cel mai tare meci al debutului de sezon din Premier League a început pe o ploaie torențială. Mario Balotelli, noua achiziție a lui Liverpool și fostul jucător al lui City, a fost spectator la această partidă. Manchester City a vrut să demonstreze că merită titlul câștigat în Premier League sezonul trecut în fața lui Liverpool.

La finele unei prime reprize echilibrate, muntenegreanul Jovetic a deschis scorul pentru City, trimițând mingea printre picioarele lui Mignolet. În partea secundă, același Jovetic a lăsat mască defensiva lui Liverpool cu un călcâi superb și tot el a finalizat apoi acțiunea continuată de Jesus Navas. Mijlocașul a reușit prima sa dublă în Premier League. În minutul 68, Pellegrini l-a scos pe Dzeko și l-a introdus în locul lui pe Aguero. Însă nici managerul lui City și nici fanii din tribune nu se așteptau ca argentinianul să înscrie atât de repede.

La doar 23 de secunde după ce a intrat pe teren, la prima sa întâlnire cu mingea ,,Kun” Aguero a marcat pentru 3-0. Cu 7 minute înainte de încheierea timpului regulamentar, Zabaleta a trimis mingea în propria poartă. Lambert a ratat pe final o ocazie uriașă de gol pentru ”cormorani”. S-a încheiat 3-1 pentru trupa lui Pellegrini, care are punctaj maxim după primele două etape din Premier League. Etihad Stadium a devenit în Anglia o cetate de necucerit. De cinci ani nu au mai pierdut ”cetățenii” acasă în campionat!

 

 

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire