duminică, 16 decembrie 2018

Derby în Sala Sporturilor: CSU Neptun vs. SCM Gloria Buzău

Este derby sâmbătă, la Sala Sporturilor, în Divizia A de handbal feminin. CSU Neptun Constanţa primeşte vizita liderului Gloria Buzău, în primul meci oficial din acest an. Partida se va juca de la ora 14.00.

Derby în Sala Sporturilor: CSU Neptun vs. SCM Gloria Buzău

Fetele de la CSU Neptun au disputat ultimul meci oficial din 2017 la Sala Sporturilor, încheiat cu o victorie împotriva Științei București.

Tot ele sunt cele care inaugurează competițiile din 2018 la Constanța, cu un derby împotriva liderului ligii secunde, SCM Gloria Buzău. Aflată pe locul secund în clasamentul seriei, echipa antrenată de Ionuț Pușcașu și Lăcrămioara Ilie, se poate gândi la barajul de promovare în Liga Națională.

CSU Neptun are 12 victorii și doar două înfrîngeri până acum și este la 6 puncte în urma liderului Gloria Buzău, singura echipă cu succese pe linie. Învinsă în tur cu 28-25, Constanța își poate lua revanșa, iar o victorie ar apropia și mai mult echipa de barajul de promovare.

Derby-ul etapei a 15-a din seria A a Diviziei A se joacă de la ora 14.00.

 

Comenteaza aceasta stire

Premieră în istoria României: Simona Halep a fost desemnată campioana mondială a anului 2018
De Neptun TV 14 decembrie 2018

Simona Halep a mai scris o pagină de istorie pentru tenisul românesc, chiar în anul în care a obținut cele mai bune rezultate.

România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de handbal feminin! Cristina Neagu, de urgență la spital
De Neptun TV 13 decembrie 2018

Naționala de handbal feminin a României s-a calificat după 8 ani în semifinalele Campionatului European din Franța, de pe locul al doilea în grupa a II-a principală, și va întâlni campioana olimpică Rusia, vineri, la Paris.

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.