joi, 13 decembrie 2018

Derby pentru Superligă! ACS Tomitanii vs. CS Năvodari

Două echipe constănţene luptă pentru promovarea în Superliga de rugby sâmbătă după-amiază pe stadionul “Mihail Naca”! Tomitanii şi CS Năvodari se întâlnesc, de la ora 17.00, în semifinala Diviziei Naţionale de Seniori. Miza este calificarea în finală, care asigură în acest sezon prezenţa în Superligă.

La trei ani de la retragerea RCJ Farul, o nouă echipă constănțeană ar putea evolua în SuperLiga CEC Bank. ACS Tomitanii, la prima tentativă de a accede în prima divizie a rugby-ului românesc, va întâlni pe teren propriu o echipă care are deja experiența unei promovări, CS Năvodari.

Duelurile din acest sezon al Diviziei Naționale de Seniori s-au încheiat în favoarea năvodărenilor, antrenați de trio-ul Husea – Suciu – Năstase. Tomitanii au încheiat însă o poziție mai sus în clasament, pe locul 2, și echipa pregătită de Cristian Cojocaru va avea avantajul terenului propriu.

Lovitura de start a partidei va fi dată la ora 17.00 de fostul internațional și jucător al Farului, Gheorghe Varga. Tot de la ora 17.00 se joacă și semifinala dintre SCM Gloria Buzău și Rugby Club Bârlad.

Câștigătoarele vor disputa finala DNS pe 19 mai, pe stadionul Arcul de Triumf, însă, în acest sezon, din cauza retragerilor deja anunțate ale unor echipe, ambele finaliste din DNS vor accede în Superligă.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.