duminică, 22 iulie 2018

Derby pentru Superligă! ACS Tomitanii vs. CS Năvodari

Două echipe constănţene luptă pentru promovarea în Superliga de rugby sâmbătă după-amiază pe stadionul “Mihail Naca”! Tomitanii şi CS Năvodari se întâlnesc, de la ora 17.00, în semifinala Diviziei Naţionale de Seniori. Miza este calificarea în finală, care asigură în acest sezon prezenţa în Superligă.

La trei ani de la retragerea RCJ Farul, o nouă echipă constănțeană ar putea evolua în SuperLiga CEC Bank. ACS Tomitanii, la prima tentativă de a accede în prima divizie a rugby-ului românesc, va întâlni pe teren propriu o echipă care are deja experiența unei promovări, CS Năvodari.

Duelurile din acest sezon al Diviziei Naționale de Seniori s-au încheiat în favoarea năvodărenilor, antrenați de trio-ul Husea – Suciu – Năstase. Tomitanii au încheiat însă o poziție mai sus în clasament, pe locul 2, și echipa pregătită de Cristian Cojocaru va avea avantajul terenului propriu.

Lovitura de start a partidei va fi dată la ora 17.00 de fostul internațional și jucător al Farului, Gheorghe Varga. Tot de la ora 17.00 se joacă și semifinala dintre SCM Gloria Buzău și Rugby Club Bârlad.

Câștigătoarele vor disputa finala DNS pe 19 mai, pe stadionul Arcul de Triumf, însă, în acest sezon, din cauza retragerilor deja anunțate ale unor echipe, ambele finaliste din DNS vor accede în Superligă.

Comenteaza aceasta stire

UEFA EUROPA LEAGUE. Măsuri de siguranță luate pentru meciul Viitorul Constanța - Racing Union!
De Neptun TV 19 iulie 2018

Meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și formația FC Racing Union din Luxemburg, din cadrul UEFA Europa League - Turul I preliminar, este programat joi, 19 iulie, ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.

CUPA MONDIALĂ 2018. Franța este noua campioană mondială la fotbal!
De Mediafax 15 iulie 2018

A 21-a ediție a Campionatului Mondial a ajuns la sfârșit. Finala mare, Franța - Croația, are loc după un drum lung străbătut de ambele echipe.

CM 2018. Nebunie pe străzile din Zagreb - croații au sărbătorit calificarea naționalei în finala Cupei Mondiale! GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 12 iulie 2018

Cea mai mare performanță sportivă din istoria Croației a scos în stradă, azi noapte, sute de mii de oameni pe străzi.

Viitorul Constanța, prima echipă românească care debutează în cupele europene - diseară joacă în Luxemburg!
De Neptun TV 12 iulie 2018

Viitorul Constanța e prima echipă românească care debutează în cupele europene.

Simona Halep își păstrează locul 1 în lume și după Wimbledon. Wozniacki a fost eliminată
De Neptun TV 5 iulie 2018

Simona Halep va rămâne numărul 1 mondial indiferent cât de departe va ajunge la Wimbledon.

CONSTANȚA. Spectacol la turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3
De Neptun TV 3 iulie 2018

Tribune pline, echipe de top din Europa și un concurs de slam-dunk de excepție au transformat turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3, găzduit de Constanța, într-un spectacol total.