miercuri, 17 iulie 2019

Derby-ul constănțean HC Farul – HC Dobrogea Sud II, sâmbătă, de la ora 12.00, în direct la Neptun TV

Handbal Club Farul şi Handbal Club Dobrogea Sud 2 au debutat cu victorii în Divizia A şi se pregătesc pentru confruntarea directă de la sfârşitul acestei săptămâni. Derby-ul Constanţei va fi sâmbătă, de la ora 12.00, în direct la Neptun TV.

După o campanie de achiziții activă, Handbal Club Farul și-a anunțat intenția de a lupta pentru promovarea în Liga Națională.

Rezultatele bune din presezon au fost confirmate sâmbătă, la Galați, unde echipa antrenată de Eden Hairi a debutat cu o victorie în Divizia A, pe terenul unei contracandidate la promovare.

HC Farul se pregătește acum pentru primul meci acasă, duelul constănțean cu AHC Dobrogea Sud 2.

Înființată în această vară, în parteneriat cu juniorii de la CSȘ1, echipa a doua a celor de la Dobrogea Sud a debutat cu dreptul în Divizia A sub comanda antrenorului Aleksandar Adzic, victorie la Constanța contra lui Atletico Alexandria.

Adzic a folosit trei jucători care pot evolua și pentru prima echipă, portarul Vasile, extremele Munteanu și Subțirică. Sâmbătă, după derby-ul din liga secundă, de la ora 16.00, în Sala Sporturilor, Dobrogea Sud va întâlni pe HC Odorhei în Liga Națională.

Derby-ul constănțean al Diviziei A, Handbal Club Farul - Handbal Club Dobrogea Sud 2, se joacă sâmbătă, de la ora 12.00, în direct la Neptun TV.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.