joi, 23 noiembrie 2017

DESCOPERIRE ȘOCANTĂ a unei mămici în cutia de cereale Nestle

Într-o perioadă în care zeci de copii se îmbolnăvesc din cauze necunoscute, elevi din mai multe județe au ajuns la spital după ce au consumat lapte și corn la școală, aproape în fiecare zi ies la iveală noi cazuri care pun sub semnul întrebării siguranța alimentelor pe care le consumăm.

O mămică care a cumpărat o cutie de cereale pentru bebelușul său a avut parte de o surpriză neplăcută, când a deschis ambalajul și a găsit în interior gândaci vii.

Mama a postat imaginile pe pagina sa de socializare și a adunat aproape 900 de distribuiri, în 24 de ore. 

"Am zis să schimb un pic meniul... și să îi bag niște "GÂNDACI MIȘCĂTORI"... amestecați bine cu praf de cereale! Așa că, dragi mămici... mai cumpărați cereale copiiilor!", a scris tânăra mămică.

UPDATE. Punctul de vedere al Nestle România în acest caz

"Siguranta consumatorilor este foarte importanta pentru noi. In fabricile noastre sunt implementate sisteme de control si prevenire a infestarii cu insecte, iar ambalajul care intra in direct contact cu produsul (punga de aluminiu) este inchis ermetic pentru a proteja continutul de orice factor extern. Produsele noastre ofera instrucțiuni de prepare si depozitare, pe ambalaj, si este foarte importanta respectarea acestora.

Rezultatele investigatiilor noastre arata faptul ca insecte sau orice alt corp strain puteau ajunge in produs numai dupa desfacerea ambalajului (punga de aluminiu) sau in cazul deteriorarii acestuia, pe parcursul lantului de transport si depozitare. Astfel, dorim sa ne asiguram consumatorii ca toate produsele noastre sunt sigure pentru consum", au transmis reprezentanții Nestle Romania, printr-un comunicat remis pe adresa redacției Neptun TV.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Fetițe lăsate în mașină de mama plecată la cumpărături - o copilă a pornit motorul ÎN JOACĂ! VIDEO
De Andreea Jîjîie si Cristina Puşcaşu 7 noiembrie 2017

Este de necrezut ce a făcut o mamă din Constanța. Femeia și-a lăsat cei doi copii în mașină, ce par de vârsta grădiniței, într-o parcare a unui supermarket, și a plecat liniștită la cumpărături. Câțiva clienți ai magazinului le-au văzut pe fetițe și nu s-au mai dezlipit de lângă autoturism, mai ales că una dintre copile a reușit să pornească motorul.

Mămică ÎNGROZITĂ de imaginea propriului bebeluș în timpul unei ecografii
De Neptun TV 30 octombrie 2017

Prima data când auzi inimioara copilului tău, prima dată când vezi chipul sau trupușorul bebelușului tău, chiar dacă o faci cu ajutorul unui ecograf, este un moment plin de magie, de care fiecare mămică își va aminti toată viața.

SEMNAL DE ALARMĂ de la meteorologi: vine o iarnă de coșmar, cu ger năprasnic! PROGNOZĂ METEO
De Neptun TV 30 octombrie 2017

Președintele Societății Meteorologice Române a declarat că ne așteaptă o iarnă grea, o iarnă asemănătoare cu cea din 2012. Potrivit acestuia, pe durata iernii ne vom confrunta cu cel puțin trei viscole.

CONSTANȚA. Laborator de analize, acuzat de NEPĂSARE! O gravidă a pierdut consultul pentru că nu a primit analizele la timp!
De Andreea Filip 25 octombrie 2017

Tânăra este gravidă în luna a treia și se confruntă cu o sarcină cu probleme.