joi, 18 aprilie 2019

DESTIN FRÂNT la 16 ani! Larisa a fost ucisă de un adolescent care a urcat beat în mașina părinților! Fata se întorcea de la rugăciune

DESTIN FRÂNT la 16 ani! Larisa a fost ucisă de un adolescent care a urcat beat în mașina părinților! Fata se întorcea de la rugăciune

Un drum la biserica din localitate s-a terminat tragic pentru o adolescentă de 16 ani din comuna bistrițeană Tureac. Tânăra a fost spulberată cu o camionetă de un tânăr de aceeași vârstă, care a băut până la comă alcoolică. Adolescenta mergea spre casă alături de o vecină, după o seară de rugăciune.

Un adolescent de 16 ani din comuna bistrițeană Tureac a furat cheia de la camioneta părinților vineri, 5 ianuarie, în jurul orei 20.30, și a ieșit de pe ulița pe care locuia pe drumul național 17, unul dintre cele mai aglomerate din Bistrița-Năsăud. Înainte să se urce la volanul mașinii, adolescentul consumase cantități însemnate de băuturi alcoolice. S-a întâmplat în timpul procesiunii crucii, prin comună, la care a participat. Localnicii l-au omenit și i-au dat să bea țuică.

RECOMANDAREACCIDENT CUMPLIT provocat de un teribilist de 16 ani! O fată A MURIT, alte două ÎN STARE GRAVĂ - șoferul a ajuns la spital în comă alcoolică! FOTO/VIDEO

În momentul în care tânărul a furat mașina, părinții săi, se pare, nu erau acasă. Adolescentul a apucat să conducă mai puțin de 1 kilometru până când a lovit un grup de oameni, în care se aflau o tânără de aceeași vârstă și o femeie de 36 de ani, vecină cu adolescenta, care o însoțise la biserică.

Tânăra pe care adolescentul a lovit-o se numește Larisa Bozga și a intrat în stop cardio-respirator după impact, echipajele medicale chemate reușind s-o stabilizeze în urma manevrelor de resuscitare. Adolescenta a ajuns în stare foarte gravă la spital, unde medicii au dus-o direct în sala de operații. Se afla deja în comă, iar șansele de supraviețuire erau foarte reduse. Trupul tinerei de doar 16 ani a cedat la scurt timp după intervențiile chirurgicale la care a fost supusă.

Larisa locuia pe o uliță din localitatea Tureac, iar în momentul în care a fost lovită se întorcea spre casă, de la casa de rugăciuni. Înainte, aceasta se oprise pe la magazinul din apropiere pentru a cumpăra lucruri pentru casă. În urma ei, au rămas două surori și un frate, mai mici, părinții și bunicii îndurerați, care nu înțeleg nici acum cum și-au trimis fata la rugăciune și se va întoarce acasă într-un sicriu.

„Era o fată foarte deșteaptă. Se descurca foarte bine mai ales la matematică, numai 10 avea. Medicii au făcut tot posibilul să o salveze. După operație a fost dusă în salon, a mai trăit puțin, după care s-a dus. E o mare tragedie”, spune una dintre mătușile adolescentei.

După ce a lovit-o pe adolescentă și pe femeia de 36 de ani, tânărul și-a continuat drumul și a intrat în alte două grupuri de copii, care mergeau la colindat. La spital au mai ajuns patru copile, cu vârste de 14, 11 și 10 ani. Dintre acestea, copila de 14 ani este în starea cea mai gravă, medicii fiind rezervați cu privire la șansele ei de a-și reveni.

Învăța la cel mai bun liceu din județ

Larisa Bozga era elevă a Colegiului Național „Liviu Rebreanu”, cel mai bun din județul Bistrița. Provenea dintr-o familie de credincioși protestanți, era liniștită și-și vedea de școală, după cum o descriu rudele. Era bună la matematică și spera ca acest atu s-o ajute mai departe și în carieră.

Tânărul care a lovit în doar câteva minute trei grupuri de copii avea 16 ani și nu mai frecventa școala de ceva vreme. Acesta este cel mai mic din cei trei copii ai familiei. Mai are un frate mai mare, șofer de meserie, și o soră mutată în străinătate.

Vecinii tânărului de etnie romă spun că l-au mai văzut conducând camioneta părinților, însă niciodată n-ar fi ajuns cu ea în drumul național, ci se limita să se plimbe pe ulița unde locuiește. 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire