joi, 22 martie 2018

DESTIN FRÂNT la 16 ani! Larisa a fost ucisă de un adolescent care a urcat beat în mașina părinților! Fata se întorcea de la rugăciune

DESTIN FRÂNT la 16 ani! Larisa a fost ucisă de un adolescent care a urcat beat în mașina părinților! Fata se întorcea de la rugăciune

Un drum la biserica din localitate s-a terminat tragic pentru o adolescentă de 16 ani din comuna bistrițeană Tureac. Tânăra a fost spulberată cu o camionetă de un tânăr de aceeași vârstă, care a băut până la comă alcoolică. Adolescenta mergea spre casă alături de o vecină, după o seară de rugăciune.

Un adolescent de 16 ani din comuna bistrițeană Tureac a furat cheia de la camioneta părinților vineri, 5 ianuarie, în jurul orei 20.30, și a ieșit de pe ulița pe care locuia pe drumul național 17, unul dintre cele mai aglomerate din Bistrița-Năsăud. Înainte să se urce la volanul mașinii, adolescentul consumase cantități însemnate de băuturi alcoolice. S-a întâmplat în timpul procesiunii crucii, prin comună, la care a participat. Localnicii l-au omenit și i-au dat să bea țuică.

RECOMANDAREACCIDENT CUMPLIT provocat de un teribilist de 16 ani! O fată A MURIT, alte două ÎN STARE GRAVĂ - șoferul a ajuns la spital în comă alcoolică! FOTO/VIDEO

În momentul în care tânărul a furat mașina, părinții săi, se pare, nu erau acasă. Adolescentul a apucat să conducă mai puțin de 1 kilometru până când a lovit un grup de oameni, în care se aflau o tânără de aceeași vârstă și o femeie de 36 de ani, vecină cu adolescenta, care o însoțise la biserică.

Tânăra pe care adolescentul a lovit-o se numește Larisa Bozga și a intrat în stop cardio-respirator după impact, echipajele medicale chemate reușind s-o stabilizeze în urma manevrelor de resuscitare. Adolescenta a ajuns în stare foarte gravă la spital, unde medicii au dus-o direct în sala de operații. Se afla deja în comă, iar șansele de supraviețuire erau foarte reduse. Trupul tinerei de doar 16 ani a cedat la scurt timp după intervențiile chirurgicale la care a fost supusă.

Larisa locuia pe o uliță din localitatea Tureac, iar în momentul în care a fost lovită se întorcea spre casă, de la casa de rugăciuni. Înainte, aceasta se oprise pe la magazinul din apropiere pentru a cumpăra lucruri pentru casă. În urma ei, au rămas două surori și un frate, mai mici, părinții și bunicii îndurerați, care nu înțeleg nici acum cum și-au trimis fata la rugăciune și se va întoarce acasă într-un sicriu.

„Era o fată foarte deșteaptă. Se descurca foarte bine mai ales la matematică, numai 10 avea. Medicii au făcut tot posibilul să o salveze. După operație a fost dusă în salon, a mai trăit puțin, după care s-a dus. E o mare tragedie”, spune una dintre mătușile adolescentei.

După ce a lovit-o pe adolescentă și pe femeia de 36 de ani, tânărul și-a continuat drumul și a intrat în alte două grupuri de copii, care mergeau la colindat. La spital au mai ajuns patru copile, cu vârste de 14, 11 și 10 ani. Dintre acestea, copila de 14 ani este în starea cea mai gravă, medicii fiind rezervați cu privire la șansele ei de a-și reveni.

Învăța la cel mai bun liceu din județ

Larisa Bozga era elevă a Colegiului Național „Liviu Rebreanu”, cel mai bun din județul Bistrița. Provenea dintr-o familie de credincioși protestanți, era liniștită și-și vedea de școală, după cum o descriu rudele. Era bună la matematică și spera ca acest atu s-o ajute mai departe și în carieră.

Tânărul care a lovit în doar câteva minute trei grupuri de copii avea 16 ani și nu mai frecventa școala de ceva vreme. Acesta este cel mai mic din cei trei copii ai familiei. Mai are un frate mai mare, șofer de meserie, și o soră mutată în străinătate.

Vecinii tânărului de etnie romă spun că l-au mai văzut conducând camioneta părinților, însă niciodată n-ar fi ajuns cu ea în drumul național, ci se limita să se plimbe pe ulița unde locuiește. 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Trenurile InterRegio care circulă între București Nord – Constanța rămân anulate din cauza vremii!
De Neptun TV 22 martie 2018

Trenurile InterRegio care circulă între București Nord – Constanța și retur fără oprire rămân anulate și joi și vineri, din cauza vremii. În Gara de Nord, un singur tren, cel care urmează să ajungă de la Vatra Dornei Băi, are, la această oră, o întârziere de 35 de minute.

ALERTĂ LA LIDL! Un produs a fost retras de urgență pentru că are SALMONELLA! Clienții sunt rugați să returneze produsele cumpărate
De Neptun TV 19 martie 2018

Inspectorii sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor au supravegheat respectarea procedurii de retragere de la comercializare a produsului posibil contaminat, inițiată de către distribuitor.

CONSTANȚA. Trei persoane, printre care și o gravidă, la un pas de moarte după o ciocnire violentă! IMAGINI DE LA ACCIDENT
De Neptun TV 13 martie 2018

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, precum și cine este vinovat.

DRAMĂ! Moarte cumplită pentru un șofer de TIR, de 24 de ani - a făcut accident la câțiva kilometri de casă! Bărbatul își serbase ziua de naștere
De Neptun TV 12 martie 2018

Ca o ironie a sorții, cel mai bun prieten al tânărului a murit în urmă cu doi ani, în aceeași zonă, în timp ce mergea acasă de la același local. Autoturismul în care se afla a intrat sub un TIR.

CONSTANȚA. Plaja Midia, câmp de bătălie în cadrul exercițiului multinațional Spring Storm 2018! Forțe impresionante ale NATO
De Neptun TV 12 martie 2018

Militari din exercițiul multinațional Spring Storm 2018 fac antrenamente pe plaja de la Capu Midia, pe țărm și pe mare.

CRIMĂ ȘOCANTĂ! Constănțean ucis de colegul de apartament - criminalul i-a tăiat gâtul cu un cuțit!
De Neptun TV 10 martie 2018

Crima s-a petrecut în dimineața zilei de vineri, 9 martie, în apropiere de Veneția, în localitatea Mira Taglio. Cei doi români munceau pe un șantier naval aparținând Grupului Fincantieri.

CONSTANȚA. Surpriză de infarct pentru un șofer - și-a găsit mașina acoperită de vopsea, în parcare!
De Neptun TV 8 martie 2018

Un constănțean a avut parte în această dimineață de o surpriză neplăcută. Bărbatul și-a găsit mașina vandalizată în parcare.

VISCOLUL ȘI GERUL închid școlile! Cursuri suspendate în mai multe județe, printre care și Constanța! Vezi anunțul Ministerului Educației
De Neptun TV 26 februarie 2018

Informațiile au fost comunicate Ministerului Educației de inspectoratele școlare județene, respectiv Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB), în urma deciziilor luate la nivel local în comandamentele pentru situații de urgență.