joi, 18 ianuarie 2018

DESTIN FRÂNT la 16 ani! Larisa a fost ucisă de un adolescent care a urcat beat în mașina părinților! Fata se întorcea de la rugăciune

DESTIN FRÂNT la 16 ani! Larisa a fost ucisă de un adolescent care a urcat beat în mașina părinților! Fata se întorcea de la rugăciune

Un drum la biserica din localitate s-a terminat tragic pentru o adolescentă de 16 ani din comuna bistrițeană Tureac. Tânăra a fost spulberată cu o camionetă de un tânăr de aceeași vârstă, care a băut până la comă alcoolică. Adolescenta mergea spre casă alături de o vecină, după o seară de rugăciune.

Un adolescent de 16 ani din comuna bistrițeană Tureac a furat cheia de la camioneta părinților vineri, 5 ianuarie, în jurul orei 20.30, și a ieșit de pe ulița pe care locuia pe drumul național 17, unul dintre cele mai aglomerate din Bistrița-Năsăud. Înainte să se urce la volanul mașinii, adolescentul consumase cantități însemnate de băuturi alcoolice. S-a întâmplat în timpul procesiunii crucii, prin comună, la care a participat. Localnicii l-au omenit și i-au dat să bea țuică.

RECOMANDAREACCIDENT CUMPLIT provocat de un teribilist de 16 ani! O fată A MURIT, alte două ÎN STARE GRAVĂ - șoferul a ajuns la spital în comă alcoolică! FOTO/VIDEO

În momentul în care tânărul a furat mașina, părinții săi, se pare, nu erau acasă. Adolescentul a apucat să conducă mai puțin de 1 kilometru până când a lovit un grup de oameni, în care se aflau o tânără de aceeași vârstă și o femeie de 36 de ani, vecină cu adolescenta, care o însoțise la biserică.

Tânăra pe care adolescentul a lovit-o se numește Larisa Bozga și a intrat în stop cardio-respirator după impact, echipajele medicale chemate reușind s-o stabilizeze în urma manevrelor de resuscitare. Adolescenta a ajuns în stare foarte gravă la spital, unde medicii au dus-o direct în sala de operații. Se afla deja în comă, iar șansele de supraviețuire erau foarte reduse. Trupul tinerei de doar 16 ani a cedat la scurt timp după intervențiile chirurgicale la care a fost supusă.

Larisa locuia pe o uliță din localitatea Tureac, iar în momentul în care a fost lovită se întorcea spre casă, de la casa de rugăciuni. Înainte, aceasta se oprise pe la magazinul din apropiere pentru a cumpăra lucruri pentru casă. În urma ei, au rămas două surori și un frate, mai mici, părinții și bunicii îndurerați, care nu înțeleg nici acum cum și-au trimis fata la rugăciune și se va întoarce acasă într-un sicriu.

„Era o fată foarte deșteaptă. Se descurca foarte bine mai ales la matematică, numai 10 avea. Medicii au făcut tot posibilul să o salveze. După operație a fost dusă în salon, a mai trăit puțin, după care s-a dus. E o mare tragedie”, spune una dintre mătușile adolescentei.

După ce a lovit-o pe adolescentă și pe femeia de 36 de ani, tânărul și-a continuat drumul și a intrat în alte două grupuri de copii, care mergeau la colindat. La spital au mai ajuns patru copile, cu vârste de 14, 11 și 10 ani. Dintre acestea, copila de 14 ani este în starea cea mai gravă, medicii fiind rezervați cu privire la șansele ei de a-și reveni.

Învăța la cel mai bun liceu din județ

Larisa Bozga era elevă a Colegiului Național „Liviu Rebreanu”, cel mai bun din județul Bistrița. Provenea dintr-o familie de credincioși protestanți, era liniștită și-și vedea de școală, după cum o descriu rudele. Era bună la matematică și spera ca acest atu s-o ajute mai departe și în carieră.

Tânărul care a lovit în doar câteva minute trei grupuri de copii avea 16 ani și nu mai frecventa școala de ceva vreme. Acesta este cel mai mic din cei trei copii ai familiei. Mai are un frate mai mare, șofer de meserie, și o soră mutată în străinătate.

Vecinii tânărului de etnie romă spun că l-au mai văzut conducând camioneta părinților, însă niciodată n-ar fi ajuns cu ea în drumul național, ci se limita să se plimbe pe ulița unde locuiește. 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Primăria Constanța va avea propriul serviciu de ecarisaj!
De Neptun TV 17 ianuarie 2018

Se are în vedere instalarea unor camere de supraveghere prin care iubitorii de animale să poată vedea în timp real cum sunt tratate animalele.

CONSTANȚA. Haosul din trafic de seara trecută s-a domolit în această dimineață! Meteorologii anunță ploi
De Neptun TV 16 ianuarie 2018

Haosul din trafic de seara trecută s-a domolit în această dimineață. S-a circulat mai bine în oraș, deși șoferii au fost nevoiți să conducă mai prudent ca de obicei. Primul episod de iarnă a fost destul de blând și în județ, unde autoritățile spun că au putut interveni pentru că vântul nu a suflat cu atâta putere încât să viscolească și să troienească zăpada.

CONSTANȚA. Se caută polițiști locali - sunt angajați și oameni care au doar liceul! Care sunt condițiile de participare
De Neptun TV 13 ianuarie 2018

Primăria Constanța se pregătește să facă angajări masive la Poliția Locală. Nu mai puțin de 96 de posturi au fost scoase la concurs de municipalitate.

CONSTANȚA. Un tânăr a rămas fără mașina parcată în fața blocului - polițiștii i-au găsit autoturismul la Vama Nădlac!
De Neptun TV 13 ianuarie 2018

Un tânăr care a rămas fără autoturism, după ce hoții i l-au furat chiar din fața blocului, a primit o veste bună de la oamenii legii. Mașina i-a fost găsită în Vama Nădlac, din județul Arad. Se pare că hoții încercau să treacă granița, pentru a o vinde peste hotare. Trei persoane sunt cercetate în acest caz.

CONSTANȚA. Spitalul Județean de Urgență va fi dotat cu echipamente performante de imagistică medicală
De Roxana Glăvan 9 ianuarie 2018

Investiții masive la Spitalul Județean de Urgență din Constanța. Unitatea medicală de la malul mării va fi dotată, anul acesta, cu echipamente performante de imagistică medicală.

CONSTANȚA. Metoda 'Accidentul' a mai făcut o victimă! Un bătrân a rămas fără 20.000 de lei după ce a fost sunat de un 'avocat'!
De Roxana Glăvan 9 ianuarie 2018

Oricât ar părea de greu de crezut, încă există constănțeni care se lasă păcăliți prin metoda „Accidentul”. Ultimul credul este un bărbat de 83 de ani din Constanța care, ieri noapte, a rămas fără 20 de mii de lei. Alte două persoane au fost sunate, în aceeași noapte, pentru a li se cere diverse sume de bani. Din fericire, și-au dat seama la timp că este vorba despre o înșelăciune și au anunțat poliția.

DESTIN FRÂNT la 16 ani! Larisa a fost ucisă de un adolescent care a urcat beat în mașina părinților! Fata se întorcea de la rugăciune
De Neptun TV 6 ianuarie 2018

Vecinii tânărului de etnie romă spun că l-au mai văzut conducând camioneta părinților, însă niciodată n-ar fi ajuns cu ea în drumul național, ci se limita să se plimbe pe ulița unde locuiește.

Veste proastă pentru români: medicii de familie nu mai dau trimiteri și rețete compensate!
De Neptun TV 2 ianuarie 2018

Medicii de familie din România își mențin decizia ca, începând de mâine, să nu mai acorde servicii decontate de casele de asigurări de sănătate, pacienții fiind afectați de faptul că nu vor mai primi trimiteri și rețete compensate, în timp ce cadrele medicale susțin că vor lucra „pro-bono”.