duminică, 25 august 2019

DESTIN TRAGIC pentru un voluntar SMURD de 33 de ani! Raed Arafat: 'Nu am cuvinte să descriu ce simt - e trist când salvatorii nu pot fi salvați!'

DESTIN TRAGIC pentru un voluntar SMURD de 33 de ani! Raed Arafat: 'Nu am cuvinte să descriu ce simt - e trist când salvatorii nu pot fi salvați!'

Destin crunt pentru un voluntar SMURD de doar 33 de ani. Ironia sorții a făcut ca tânărul care a salvat zeci de vieți, să moară în brațele colegilor după ce a suferit un stop cardiac.

Acesta a devenit voluntar SMURD pe când avea doar 14 ani și de atunci a rămas alături de echipa de la Târgu Mureș. Aseară, Szabi a suferit un stop cardiac și, deși colegii săi au încercat să-l resusciteze, tânărul a pierdut lupta cu moartea.

Moartea acestuia l-a afectat până și pe Raed Arafat. Szabi a fost "unul dintre cei mai dedicați tineri de la SMURD Târgu Mureș", așa îl descrie Raed Arafat, secretar de stat în MAI pe tânărul de doar 33 de ani. 

După aflarea veștii triste, acesta a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare.

"Am aflat cu mare tristete faptul ca am pierdut unul dintre cei mai dedicati oameni cu care am lucrat in SMURD Targu Mures. Szabi a devenit voluntar la SMURD cand avea doar 14 ani. A studiat si a devenit asistent medical ramanand alaturi de noi in continuare. In aceasta seara, doar la varsta de 33 ani, a suferit un stop cardiac si in pofida incercarilor colegilor din Targu Mures de a-l salva, din pacate Szabi ne-a parasit! Nu am cuvinte sa descriu ce simt si ce pierdere este plecarea lui dintre noi! Sa-l odihneasca Dumnezeu si condoleantele mele familiei, prietenilor si colegilor lui. Sunt convins ca el nu va fi uitat niciodata! Este trist cand salvatorii nu pot fi salvati!", a scris Raed Arafat.

În dreptul postării, au apărut zeci de mesaje prin care oamenii transmiteau condoleanțe familiei lui Szabi.

"Nu a trait degeaba, si-a indeplinit un frumos vis, s-a dedicat oamenilor. Pacat ca a plecat atat de tanar, dar a lasat in urma lui o frumoasa amintire! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace", "Dumnezeu sa-l odihneasca intre ingerii lui pentru ca el a fost un inger pazitor pentru poate multi dintre noi", "Cum de viata este asa de crunta??? Condoleante familiei, prietenilor si colegilor", sunt câteva dintre mesajele postate.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire