sîmbătă, 22 septembrie 2018

Din atracțiile litoralului: stațiunea în care hotelurile poartă nume de fete

Dacă nu v-aţi găsit dragostea, vă invităm s-o căutaţi la mare. Există o staţiune în sudul litoralului ale cărei hoteluri poartă nume de fete. Haideţi să le cunoaştem atracţiile şi cine ştie, poate vă găsiţi perechea.

De Roxana Glăvan 18:34, 1 august 2017 254 vizite Reportaje

Prima noastră gazdă este Silvia. Cochetă, atrăgătoare, asta în ciuda vârstei pe care până și ea a uitat-o. Iubește marea necondiționat, așa că a făcut orice să rămână cât mai aproape de ea. La câteva sute de metri mai exact, căci ori de câte poftește, marea o sărută.

Silvia este un hotel cu vedere la mare, în inima stațiunii Venus. Și-a găsit perechea, iar cel care s-a lăsat cucerit de ea i-a schimbat numele. Vorbim acum despre un hotel de patru stele, all inclusive, ai cărui manageri au înțeles că dacă vor ca turiștii zilelor noastre să-le treacă pragul, trebuie să investească. Și cum îi atrag?

'Cu mâncare bună, ospitalitate si activitati pt copii, adulti, servicii de calitate. De asta are nevoie sudul? Da. Investitiile sunt f mari, pe un termen f lung', a declarat Abduraman Beidjan, managerul unui hotel de 4 stele din Venus.

Acest domn este un norocos. O persoană specială l-a ademenit la mare. Are parte de tot confortul, așa că nu-i rămâne decât să se bucure de stațiune, de apa turcoaz, de răsărit, de liniștea locului pe ritmuri de xaxofon.

De un sejur all inclusive la Venus se bucură și această familie din Maramureș. Nicio distanță nu este prea lungă dacă la capătul drumului te așteaptă fericirea.

Nume de fete au purtat mai toate hotelurile din stațiunea Venus.

Acum, doar cine a investit, se bucură de grad de ocupare mare. Cu atât mai mult dacă oferta este all inclusive. Și dacă la masă ești acompaniat de o harpă, iar marea îți stă la picioare, atunci cu siguranță merită să optezi pentru un sejur în sudul litoralului românesc cu noutățile lui dar și cu parfumul de altădată.

Comenteaza aceasta stire