duminică, 21 iulie 2019

Dispărut fără urmă!

Dispărut fără urmă!

Cel mai bun atacant din Liga a 2-a așteaptă promovarea cu Săgeata Năvodari ca să joace împotriva granzilor din Capitală! Sorin Chițu a refuzat într-un mod neprofesional oferta venită de la Pandurii lui Petre Grigoraș. Jucătorul de 30 de ani a șocat pe toată lumea când a dispărut fără urmă de la antrenamentele Pandurilor, „Fiul risipitor” s-a întors înapoi în cantonamentul din Herculane a celor de la  Săgeata, unde a fost primit cu brațele deschise. Mărul discordiei se pare că  a fost o neînțelegere între jucător și oficialii grupării din Târgu Jiu. Petre Grigoraș, antrenorul Pandurilor, a rămas pur și simplu siderat de lipsa de profesionalism a lui Chițu. Telenovela s-a încheiat cu „happy end” doar pentru antrenorul Aurel Șunda, singurul care nu vroia să renunțe la Chițu, unul dintre oamenii de bază ai echipei din Năvodari.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.