marţi, 25 iunie 2019

Distracție de Halloween, la City Park Mall! Surprize pentru copii alături de Arky și amicii săi: Jack Sparrow, căpitanul Hook și Peter Pan

Distracție de Halloween pentru copii în acest weekend, alături de mascota centrului comercial City Park Mall! Arky, pinguinul marinar, îi așteaptă pe cei mici alături de prietenii lui, Jack Sparrow, căpitanul Hook și Peter Pan.

Duminică, 29 octombrie, distracția va începe la ora 14:00 cu o paradă a costumelor și măștilor de Halloween, iar vrăjitoarele șugubețe își vor folosi talentul pentru a-i picta pe față pe cei mai curajoși participanți.

Petrecerea de Halloween va continua cu spectacolul de teatru Peter Pan, aflat în luptă cu temutul căpitan Hook. Ultimul moment îl are ca protagonist pe Jack Sparrow, piratul fantomă care își caută echipajul pierdut și îi așteaptă pe copii în Academia Piraților!

Așadar, mâine, toți copiii sunt invitați în lumea plină de povești a lui Arky, pentru a avea parte de o petrecere grozavă de Halloween!

Comenteaza aceasta stire

Deputatul George Vișan, despre situația din Republica Moldova: 'Politicienii români s-au raportat la Republica Moldova ca la un trend'
De Neptun TV 12 iunie 2019

Deputatul George Vișan a făcut o declarație politica în legătură cu recenta situație din Republica Moldova.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu îi cere ministrului Transporturilor măsuri privind asigurarea funcționalității serviciilor RADIONAV!
De Neptun TV 12 iunie 2019

În ședința Senatului din 11 iunie a.c senatorul Ștefan Mihu a adresat o interpelare Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc

'Pașapoarte de parc' oferite cu prilejul Zilei Europene a Parcurilor de către elevii Colegiului Național Pedagogic 'Constantin Brătescu’'
De Neptun TV 29 mai 2019

Europa sărbătorește Parcul în fiecare an, la data de 24 mai. În acest context, elevii claselor a V-a si a IX-a din Colegiul Național Pedagogic ,,Constantin Brătescu’’ au desfășurat acțiuni de informare a publicului asupra regulilor de comportament în parcuri.