sîmbătă, 20 aprilie 2019

Distracție de Halloween, la City Park Mall! Surprize pentru copii alături de Arky și amicii săi: Jack Sparrow, căpitanul Hook și Peter Pan

Distracție de Halloween pentru copii în acest weekend, alături de mascota centrului comercial City Park Mall! Arky, pinguinul marinar, îi așteaptă pe cei mici alături de prietenii lui, Jack Sparrow, căpitanul Hook și Peter Pan.

Duminică, 29 octombrie, distracția va începe la ora 14:00 cu o paradă a costumelor și măștilor de Halloween, iar vrăjitoarele șugubețe își vor folosi talentul pentru a-i picta pe față pe cei mai curajoși participanți.

Petrecerea de Halloween va continua cu spectacolul de teatru Peter Pan, aflat în luptă cu temutul căpitan Hook. Ultimul moment îl are ca protagonist pe Jack Sparrow, piratul fantomă care își caută echipajul pierdut și îi așteaptă pe copii în Academia Piraților!

Așadar, mâine, toți copiii sunt invitați în lumea plină de povești a lui Arky, pentru a avea parte de o petrecere grozavă de Halloween!

Comenteaza aceasta stire

Senatorul Ștefan Mihu și deputatul George Vișan, întâlnire cu membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate Filiala Constanța
De Neptun TV 6 aprilie 2019

Principalele teme abordate sunt legate de nemulțumirile cadrelor militare disponibilizate, legate de reglementările privind pensiile, respectiv Legea nr. 223/2015 a rezerviștilor militari și cele ulterioare - OUG nr. 57/2015, OUG nr. 59/2017 și mai recent OUG nr. 114/2018.

Deputatul constănțean George Vișan, prezent la Adunarea Parlamentară a Cooperarii Economice a Mării Negre de la Istanbul
De Neptun TV 2 aprilie 2019

Deputatul constănțean a luat cuvântul în cadrul întâlnirii și a punctat în discursul său câteva dintre obiectivele țării noastre pentru dezvoltarea și maximizarea potențialului oferit de regiunea Mării Negre.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu, interpelare către premierul Viorica Dăncilă în legătură cu fenomenul mamelor minore din România
De Neptun TV 26 martie 2019

Obiectul interpelării îl reprezintă dimensiunile alarmante ale fenomenului mamelor minore din România.

În pofida detractorilor, la jumătatea mandatului Președinția României la Consiliul UE este un succes!
De Neptun TV 22 martie 2019

După nici trei luni de mandat la Președinția Consiliului UE, România a reușit finalizarea negocierilor pentru 82 de dosare legislative cu impact major asupra vieții cetățenilor europeni.