joi, 22 august 2019

DIVORȚUL dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, finalizat. Cum au reușit să ajungă la o înțelegere, după o 'bătălie' crâncenă

De Mediafax 11:12, 2 aprilie 2018 320 vizite Monden
DIVORȚUL dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, finalizat. Cum au reușit să ajungă la o înțelegere, după o 'bătălie' crâncenă

Actorii americani Brad Pitt și Angelina Jolie, care s-au separat în septembrie 2016, au ajuns la o înțelegere privind divorțul, după o lungă bătălie judiciară, iar o pronunțare în acest caz va fi dată în câteva săptămâni, potrivit contactmusic.com.

Cele două staruri au rezolvat chestiunile oficiale, mai ales cele legate de custodia celor șase copii ai lor, potrivit unei surse apropiate fostului cuplu.

"S-au înțeles în privința termenilor de divorț. Documentele sunt finalizate de ambele echipe de avocați, dar vor fi depuse în instanță în următoarele săptămâni. Este o mare schimbare față de momentul în care s-a încheiat căsătoria, mai ales privind acuzațiile aduse de Angelina la adresa lui Brad, dar acum se înțeleg destul de bine", a declarat sursa pentru publicația The Sun.

"Amândoi au decis că este crucial pentru copii să aibă o relație bazată pe respect. Au decis să împartă custodia copiilor, Brad urmând să fie consultat în ceea ce privește chestiunile legate de programul de muncă și călătorii. Au existat speculații potrivit cărora divorțul a fost anulat, dar nu este cazul", a mai spus sursa.

O altă sursă a declarat că Brad Pitt a făcut terapie la psiholog după ce s-a despărțit de Angelina Jolie.

Starul a recunoscut anterior că una dintre problemele care au dus la destrămarea căsniciei sale cu Jolie a fost consumul de alcool.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape zece ani, și s-au separat în septembrie 2016. În cererea sa de divorț, Jolie a cerut custodia celor șase copii ai lor, trei adoptați - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.

Angelina Jolie și Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesioniști în "Domnul și doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracția dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp și în viața reală. Brad Pitt a divorțat de actrița Jennifer Aniston în 2005, după patru ani și jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller (1996 - 1999) și Billy Bob Thornton (2000 - 2003) și a avut relații și cu alți bărbați celebri, precum Timothy Hutton, dar și cu modelul și actrița Jenny Shimizu.

 

 

Comenteaza aceasta stire