duminică, 16 decembrie 2018

Dobrogea Sud se va testa cu Steaua și CSM Făgăraș în cantonamentul de la Cheile Grădiștei

Dobrogea Sud se va testa cu Steaua și CSM Făgăraș în cantonamentul de la Cheile Grădiștei

Handbal Club Dobrogea Sud a plecat astăzi în cantonament la Cheile Grădiștei, cu 15 jucători. Echipa s-a reunit după vacanța de iarnă fără cei convocați la loturile naționale și fără cei doi antrenori. Constănțenii pornesc la drum în noul an cu obiective ambițioase: câștigarea campionatului și a Cupei României.

În lipsa lui Sandu Iacob, selecționerul echipei naționale de tineret sub 20 de ani, și a secundului Marko Isakovic, Aihan Omer, coordonatorul academiei clubului, a condus primele antrenamente, la care au răspuns prezent Nikolic, refăcut după operația la genunchi, Bologa, Tudorancea, Mladenovic, Vujadinovic, Vasile, Ilie, Rohozneanu, Toma, Buricea, Sijan, Nistor, Ignat, Cutura și Rakcevic.

Ceilalți componenți ai lotului sunt convocați la echipele naționale. Soare (România) și Malinovic (Bosnia) vor evolua în preliminariile CM 2019, la sfârșitul acestei săptămâni, iar Crnoglavac (Serbia), Mitrevski, Markoski (Macedonia) și Vujovic (Muntenegru) sunt prezenți la EURO 2018, competiție care va debuta în acest weekend.

Echipa a plecat în cantonament la Cheile Grădiștei - Fundata, până pe 20 ianuarie, perioadă în care va susține și două meciuri amicale, cu Steaua București și CSM Făgăraș. Dobrogea Sud va juca primul meci oficial din acest an pe 1 februarie, la Timișoara, în Liga Națională.  

 

Comenteaza aceasta stire

Premieră în istoria României: Simona Halep a fost desemnată campioana mondială a anului 2018
De Neptun TV 14 decembrie 2018

Simona Halep a mai scris o pagină de istorie pentru tenisul românesc, chiar în anul în care a obținut cele mai bune rezultate.

România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de handbal feminin! Cristina Neagu, de urgență la spital
De Neptun TV 13 decembrie 2018

Naționala de handbal feminin a României s-a calificat după 8 ani în semifinalele Campionatului European din Franța, de pe locul al doilea în grupa a II-a principală, și va întâlni campioana olimpică Rusia, vineri, la Paris.

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.