duminică, 18 august 2019

Dobrogea Sud se va testa cu Steaua și CSM Făgăraș în cantonamentul de la Cheile Grădiștei

Dobrogea Sud se va testa cu Steaua și CSM Făgăraș în cantonamentul de la Cheile Grădiștei

Handbal Club Dobrogea Sud a plecat astăzi în cantonament la Cheile Grădiștei, cu 15 jucători. Echipa s-a reunit după vacanța de iarnă fără cei convocați la loturile naționale și fără cei doi antrenori. Constănțenii pornesc la drum în noul an cu obiective ambițioase: câștigarea campionatului și a Cupei României.

În lipsa lui Sandu Iacob, selecționerul echipei naționale de tineret sub 20 de ani, și a secundului Marko Isakovic, Aihan Omer, coordonatorul academiei clubului, a condus primele antrenamente, la care au răspuns prezent Nikolic, refăcut după operația la genunchi, Bologa, Tudorancea, Mladenovic, Vujadinovic, Vasile, Ilie, Rohozneanu, Toma, Buricea, Sijan, Nistor, Ignat, Cutura și Rakcevic.

Ceilalți componenți ai lotului sunt convocați la echipele naționale. Soare (România) și Malinovic (Bosnia) vor evolua în preliminariile CM 2019, la sfârșitul acestei săptămâni, iar Crnoglavac (Serbia), Mitrevski, Markoski (Macedonia) și Vujovic (Muntenegru) sunt prezenți la EURO 2018, competiție care va debuta în acest weekend.

Echipa a plecat în cantonament la Cheile Grădiștei - Fundata, până pe 20 ianuarie, perioadă în care va susține și două meciuri amicale, cu Steaua București și CSM Făgăraș. Dobrogea Sud va juca primul meci oficial din acest an pe 1 februarie, la Timișoara, în Liga Națională.  

 

Comenteaza aceasta stire