luni, 26 februarie 2018

DOCUMENT. Scandalul de la Înalta Curte cu Mălin Bot se lasă cu MĂRTURII ȘOCANTE la Poliție!

DOCUMENT. Scandalul de la Înalta Curte cu Mălin Bot se lasă cu MĂRTURII ȘOCANTE la Poliție!

„Nu l-am împins pe acel individ (n.red- Mălin Bot) pe care l-am văzut în urmă cu câteva zile în parcul Icoanei îmbrățisându-se cu un bărbat, acesta probabil purtându-mi ranchiună că l-am recunoscut”, este mărturia făcută la secția de Poliție de Cezar Cătălin Marin, unul din cei amendați cu 200 de lei după scandalul de la Înalta Curte, conform procesului verbal pe acesta l-a transmis spre publicare FLUX 24.

Cezar Cătălin Marin a susținut totodată că, după ce a făcut această precizare în fața politiștilor, Mălin Bot a renunțat să mai depună plângere împotriva sa.

 Scandalul Mălin Bot-Dragnea la Înalta Curte scoate la iveală mărturii interesante de la celelalte părți acuzate că ar fi făcut parte din conflict.

Una din mărturiile obținute de FLUX 24 aparține lui Cezar Cătălin Marin:

„În data de 3 octombrie m am aflât atât în incinta Înaltei Curți de Casație și Justiție cât și pe domeniul public din apropiere ÎCCJ în dublă calitate: de justițiabil in sensul că încercam să identific circuitul a două dosare în care am calitatea de parte vătămată și de asemenea de cetățean european cu opinii politice care urmăream modul în care este tratat un demnitar al statului român care experimentează actul de justiție, în favoarea acestuia funcționând principiul prezumției de nevinovăție. Am fost extrem de șocat să observ că persoane care pretind că sunt distinși ziaristi au încălcat limita pe care trebuie să o aibă fiecare dintre. Am fost și mai șocat când am observat că anumite persoane pregătiseră borcane cu roșii și excremente. Probabil doreau să se folosească de prilejul în care un demnitar al statului se află în calitate de justițiabil ca să dea o lecție celei mai inalte instanțe. Apreciez că toată harababură creata în curtea ÎCCJ a avut un dublu rol: discreditarea Înaltei Curți, dar si discreditarea unui demnitar al statului. Prin urmare fac apel inclusiv la dvs să efectuăm diligențe pentru a afla dacă prețiosul ziarist intitulat Mălin Bot mai este sau nu în breaslă și să investigăm de ce a vrut să discrediteze Înalta Curte"

Fostul jurnalist Mălin Bot s-a prezentat drept victimă a unor lovituri pentru care nu există deocamdată nici o dovadă.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

ROMÂNIA30.RO: Disperarea domnului Tapalaga
De Neptun TV 13 februarie 2018

Fostul colonel SRI, Danile Dragomir, a postat astăzi pe blogul său câteva concluzii după ce a citit editorialul de azi al domnului Tapalaga.

Alina Mungiu Pipidi menționează editorialul lui Daniel Dragomir publicat în EUObserver
De Neptun TV 13 februarie 2018

Este nevoie de o comunicare transparentă și argumentată a situației din România în mediile externe.

Daniel Dragomir, acuzații grave în 'Black Cube': Dosarul a pornit de la sesizarea lui Lucian Pahonțu, fostul șef SPP acuzat de Liviu Dragnea de implicare politică
De Robert Nenciu 9 februarie 2018

Noi acuzați în dosarul „Black Cube”. Prezent astăzi la DIICOT, fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, inculpat in acest dosar, a venit cu noi date. El a declarat că dosarul a început de la o sesizare a șefului SPP, generalul Lucian Pahonțu. Fostul ofiter SRI a afirmat că va sesiza Inspecția Judiciară și ministerul Justiției în acest sens. Implicarea SPP în anumite dosare trebuie analizată în cadrul unei Comisii Parlamentare, este de părere președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, care a spus că înființarea unei astfel de comisii este inevitabilă.

Carmen Dan a oferit explicația scăderea salariilor polițiștilor
De Robert Nenciu 7 februarie 2018

Continuă războiul declarațiilor pe tema salariilor. Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat astăzi că sporul de 40% pentru polițiști nu s-a tăiat, ci nu mai este legal.

Amenzi mai mari pentru gesturi obscene, înjurături și amenințări în public!
De Neptun TV 5 februarie 2018

Senatul a adoptat, în ședința de azi, o propunere legislativă prin care vor fi majorate amenzile pentru gesturile obscene în public, în instituțiile publice, dar și amenzile pentru înjurăturile și amenințările cu acte de violență.

Călin Popescu Tăriceanu: 'România de astăzi, un stat în care abuzurile sunt la ordinea zilei'
De Neptun TV 30 ianuarie 2018

Călin Popescu Tăriceanu a susținut un discurs în care a vorbit despre problemele legate de abuzuri cu care se confruntă România zi de zi.

Guvernul Dăncilă a primit votul de încredere al Parlamentului!
De Neptun TV 29 ianuarie 2018

Guvernul Dăncilă a primit votul de încredere în Parlament, după ce 282 de parlamentari au votat pentru, 136 împotrivă și o abținere.

EuObserver: 'România, la ceasul reîntoarcerii la epoca sovietică?'
De Neptun TV 27 ianuarie 2018

Abuzurile din justiție și poliția secretă din România, toate sub parafa luptei anticorupție, constituie subiectul unui editorial publicat în EuObserver.