duminică, 27 mai 2018

Doi iubiți și-au sunat părinții înainte de a muri în infernul de la Grenfell Tower: 'Vă mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi'

Doi iubiți și-au sunat părinții înainte de a muri în infernul de la Grenfell Tower: 'Vă mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi'

Gloria și Marco, doi tineri din Italia care și-au pierdut viața în infernul de la Grenfell Tower, și-au sunat părinții după ce și-au dat seama că nu vor scăpa cu viață din incendiul care a mistuit clădirea și a ucis zeci sau chiar sute de oameni.

Blocați în apartamentul lor situat la etajul 23 al clădirii, Gloria Trevisan și Marco Gottardi și-au sunat părinții în Italia pentru a le mulțumi pentru tot ce au făcut pentru ei, notează jurnaliștii de la Daily Mail.

În ultimele lor momente, cei doi iubiți au vrut să își ia la revedere de la părinți. Marco și Gloria au încercat să fugă pe scări, însă fumul gros și flăcările puternice i-au făcut să se întoarcă înapoi în apartamentul lor și să aștepte să fie salvați.

Din nefericire pentru ei, salvarea nu a mai venit, iar incendiul le-a mistuit apartamentul.

Tatăl lui Marco, Giannino Gottari a povestit pentru ziarul italia Il Mattino din Padova că în primul apel telefonic, tânărul le-a spus să nu își facă griji pentru că totul este sub control, notează Daily Mail.

Povestea celor doi tineri care au murit împreună a impresionat sute de mii de oameni din întreaga lume.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

ALERTĂ CU BOMBĂ înaintea finalei Ligii Campionilor: Stații ale metroului de la Kiev, evacuate!
De Neptun TV 26 mai 2018

Forțele de securitate au evacuat pasagerii după ce au primit un apel telefonic ce semnala presupusa existență a unei bombe, în jurul orei 13.

ACCIDENT FEROVIAR în Italia! Doi morți, printre care și un român, și 23 de răniți - GALERIE FOTO/VIDEO- GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 24 mai 2018

Printre persoanele decedate se numără și un mecanic al trenului care a lovit un camion ce staționa pe linia de cale ferată. Trei vagoane au deraiat în urma impactului.

Administrația Donald Trump prezintă condiții pentru semnarea unui nou acord atomic cu Iranul
De Neptun TV 21 mai 2018

Secretarul de Stat american, Mike Pompeo, a prezentat azi o serie de condiții pentru semnarea unui nou acord nuclear cu Iranul, somând regimul islamist de la Teheran să renunțe la "comportamentul negativ" și amenințând cu sancțiuni dure.

CLIPE DE TEROARE la Paris! Mai mulți trecători înjunghiați pe stradă - ISIS a revendicat atacul!
De Neptun TV 13 mai 2018

Autorul atacului cu cuțit este un tânăr de 21 de ani născut în Cecenia, afirmă surse judiciare citate de site-ul cotidianului Le Figaro.

EXPLOZIE: 30 de persoane au fost rănite în timpul unui festival
De Neptun TV 3 mai 2018

Potrivit martorilor, explozia s-a produs după ce un foc de tabără a cuprins mai multe materiale inflamabile.