joi, 19 aprilie 2018

CONSTANȚA. Tineri bătuți și tâlhăriți în apartamentul unei prostituate - femeia îi trimitea la duș, proxeneții îi jefuiau!

Doi constănţeni care au apelat la serviciile unei prostituate din Constanţa regretă, cel mai probabil, acum amarnic această decizie. Au cunoscut-o pe internet şi au fost de acord să se întâlnească în apartamentul femeii fără să ştie că de fapt sunt victimele unui scenariu. Tânăra avea doi protectori, care aşteptau ascunşi până când amatorii de servicii sexuale intrau la duş ca să îi tâlhărească. Unul dintre ei a luat şi bătaie de la proxeneţi.

Capcana în care au căzut doi tineri din Constanța era bine pusă la punct. S-au lăsat atrași de promisiunile de plăcere oferite de o prostituată, printr-un anunț postat pe Internet și au fost de acord să se întâlnească cu femeia în apartamentul ei din cartierul Tomis Nord.

Primul caz s-a petrecut în luna noiembrie. Atunci, odată ce a ajuns în locuință, cilentul a aflat că prostituata îi cere mai mult decât negociaseră pe internet. S-au luat la ceartă, moment în care în apartament au năvălit doi indivizi, proxeneții tinerei care l-au luat la bătaie și l-au lăsat fără 1.800 de lei dar și fără ceas. A doua victimă a căzut în aceeași capcană ieri seară, când și-a dat întâlnire cu prostituata în același apartament.

Femeia l-a trimis să facă un duș, când a ieșit din baie îi lipseau peste 2700 de lei și ceasul. În momentul în care a cerut explicații, unul dintre protectorii femeii a năvălit de pe balcon.

Proxenetul l-a lovit ca să îl convingă să plece din apartament fără să mai facă scandal. Bărbatul însă s-a oprit pe holul blocului și a început să-și sune prietenii, ca să le ceară ajutorul. În acel moment, a apărut cel de-al doilea proxenet care s-a năpustit asupra lui. Imediat ce a scăpat victima a sunat la 112.

Oamenii legii nu exclud ca numărul victimelor celor trei să fie mult mai mare. Este posibil ca alți bărbați jefuiți să nu fi apelat la polițiști de rușine.

 

Comenteaza aceasta stire

Președintele a anunțat că nu o va revoca pe Laura Codruța Kovesi de la șefia DNA! Ministrul Justiției spune că sesizează CCR
De Neptun TV 16 aprilie 2018

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, azi, că nu o va revoca pe Laura Codruța Kovesi de la conducerea Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

DNA, explicații privind implicarea SRI în anchete!
De Antonia Maer 13 aprilie 2018

DNA trebuie să explice în ce mod a fost implicat Serviciul Român de Informații în dosarul care îl vizează pe omul de afaceri Sorin Strutinsky. Conform apărătorilor săi mai multe probe din dosar ar fi fost obținute abuziv cu ajutorul serviciului secret, în baza protocolului de colaborare dintre Ministerul Public și SRI, încheiat în anul 2009, acum desecretizat.

Omul de afaceri Sorin Strutinsky a făcut o plângere penală împotriva Laurei Codruța Kovesi, George Maior și Florian Coldea!
De Neptun TV 3 aprilie 2018

Omul de afaceri a depus această plângere pentru săvârșirea de către cei enumerați mai sus a următoarelor infracțiuni: compromiterea intereselor justiției, abuz în serviciu, cercetare abuzivă și complicitate la cercetare abuzivă, represiune nedreaptă și complicitate la represiune nedreaptă, fals în declarații și constituire grup infracțional organizat.

Dosarul familiei Cosma va fi rejudecat!
De Neptun TV 26 martie 2018

Dosarul familiei Cosma, în care sunt judecați Vlad și Mircea Cosma, va fi rejudecat, a decis luni definitiv Instanța Supremă.

SPUTNIK.MD: 'Dl Ghiță, dacă are detalii, să facă o sesizare Congresului SUA'
De Neptun TV 23 martie 2018

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a răspuns într-un interviu realizat pentru sputnik.md dacă americanii sunt sau nu implicați americanii în justiția română.

Nicușor Constantinescu, achitat definitiv în dosarul în care fusese condamnat la 6 ani de închisoare
De Neptun TV 23 martie 2018

La capătul unui proces care a durat patru ani, Curtea de Apel București l-a achitat pe Nicușor Constantinescu într-unul dintre dosarele de abuz în serviciu. Sentința de astăzi este definitivă. Este vorba despre dosarul în care a fost arestat, în anul 2014, după ce afaceristul Marian Turbatu l-a reclamat pentru că nu ar fi emis certificate de urbanism pentru construcția unui parc de eoliene. Deși chiar fratele lui Turbatu a demontat acuzațiile denunțătorului, Nicușor Constantinescu a fost condamnat de prima instanță, Tribunalul București, la 6 ani de închisoare.

UPDATE. Audierea lui Kovesi, acuzată de abateri, AMÂNATĂ
De Neptun TV 21 martie 2018

Una dintre abaterile disciplinare ale procurorului șef al DNA, constatată de inspectori, se referă la înregistrările apărute în spațiul public, din timpul unei ședințe de lucru, pe data de 18 iunie 2017.