duminică, 25 august 2019

CONSTANȚA. Tineri bătuți și tâlhăriți în apartamentul unei prostituate - femeia îi trimitea la duș, proxeneții îi jefuiau!

Doi constănţeni care au apelat la serviciile unei prostituate din Constanţa regretă, cel mai probabil, acum amarnic această decizie. Au cunoscut-o pe internet şi au fost de acord să se întâlnească în apartamentul femeii fără să ştie că de fapt sunt victimele unui scenariu. Tânăra avea doi protectori, care aşteptau ascunşi până când amatorii de servicii sexuale intrau la duş ca să îi tâlhărească. Unul dintre ei a luat şi bătaie de la proxeneţi.

Capcana în care au căzut doi tineri din Constanța era bine pusă la punct. S-au lăsat atrași de promisiunile de plăcere oferite de o prostituată, printr-un anunț postat pe Internet și au fost de acord să se întâlnească cu femeia în apartamentul ei din cartierul Tomis Nord.

Primul caz s-a petrecut în luna noiembrie. Atunci, odată ce a ajuns în locuință, cilentul a aflat că prostituata îi cere mai mult decât negociaseră pe internet. S-au luat la ceartă, moment în care în apartament au năvălit doi indivizi, proxeneții tinerei care l-au luat la bătaie și l-au lăsat fără 1.800 de lei dar și fără ceas. A doua victimă a căzut în aceeași capcană ieri seară, când și-a dat întâlnire cu prostituata în același apartament.

Femeia l-a trimis să facă un duș, când a ieșit din baie îi lipseau peste 2700 de lei și ceasul. În momentul în care a cerut explicații, unul dintre protectorii femeii a năvălit de pe balcon.

Proxenetul l-a lovit ca să îl convingă să plece din apartament fără să mai facă scandal. Bărbatul însă s-a oprit pe holul blocului și a început să-și sune prietenii, ca să le ceară ajutorul. În acel moment, a apărut cel de-al doilea proxenet care s-a năpustit asupra lui. Imediat ce a scăpat victima a sunat la 112.

Oamenii legii nu exclud ca numărul victimelor celor trei să fie mult mai mare. Este posibil ca alți bărbați jefuiți să nu fi apelat la polițiști de rușine.

 

Comenteaza aceasta stire