sîmbătă, 23 februarie 2019

Doliu în lumea muzicii! Rapper-ul american Prodigy a murit la 42 de ani în timpul unui turneu

Doliu în lumea muzicii! Rapper-ul american Prodigy a murit la 42 de ani în timpul unui turneu

Una dintre cele mai bune voci ale rapp-ului actual, Prodigy, a murit astăzi! Pe numele său real Albert Johnson, acesta a murit la vârsta de 42 de ani, scrie The Independent.

Potrivit sursei citate, rapperul se afla într-un turneu cu trupa lui, Mobb Deep, în Las Vegas, alături de Ghostface Killah, Onylx, KRS-One si Ice-T.

Artistul a suferit de mai multe probleme de sănătate pe tot parcursul vieții sale, însă nu este clară deocamdată cauza morții. Agentul său a confirmat moartea artistului, cunoscut de milioane de fani sub numele de Prodigy.

"Prodigy a fost spitalizat în urmă cu câteva zile în Las Vegas, după concertul cu Mobb Deep, în urma unor complicații cauzate de boala de care suferea. Așa cum mulți fani știu deja, Prodigy s-a luptat cu această boală încă de la naștere”, a anunțat acesta.

Prodigy a debutat pe scena muzicală împreună cu partenerul său, Havoc, formând Mobb Deep, în orașul lor natal din New York, în anii 1990. 

Duo-ul a cunoscut succesul în 1995, după lansarea albumului critic, The Infamous, care s-a vândut în peste 500.000 de exemplare în primele două luni.

Comenteaza aceasta stire

Ce nu știi despre OSCAR 2019
De Neptun TV 22 februarie 2019

În urma nominalizărilor, se pare că „Roma” și „The Favorite” se află în fruntea clasamentului, cu câte 10 nominalizări fiecare. Pentru că mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment, criticii de film au început deja să facă primele previziuni în ceea ce privește favoriții la Premiile Oscar de anul acesta.

OSCAR 2019: INEDIT - 12 DETALII ciudate despre cele mai așteptate premii din cinematografie
De Mediafax 20 februarie 2019

Aceasta este a treia oară când Amy Adams și Christian Bale joacă împreună într-un film și primesc amândoi nominalizări la premiile Oscar. Au fost pe genericul "Luptătorul/ The Fighter", din 2010, al "Țeapă în stil american/ American Hustle", în 2013, iar acum amândoi au fost nominalizați pentru rolurile interpretate în "Vicele/ Vice". Până acum, numai Bale a plecat acasă cu un Oscar, pentru rolul interpretat în producția din 2010.