miercuri, 21 august 2019

Doliu în lumea muzicii! Rapper-ul american Prodigy a murit la 42 de ani în timpul unui turneu

Doliu în lumea muzicii! Rapper-ul american Prodigy a murit la 42 de ani în timpul unui turneu

Una dintre cele mai bune voci ale rapp-ului actual, Prodigy, a murit astăzi! Pe numele său real Albert Johnson, acesta a murit la vârsta de 42 de ani, scrie The Independent.

Potrivit sursei citate, rapperul se afla într-un turneu cu trupa lui, Mobb Deep, în Las Vegas, alături de Ghostface Killah, Onylx, KRS-One si Ice-T.

Artistul a suferit de mai multe probleme de sănătate pe tot parcursul vieții sale, însă nu este clară deocamdată cauza morții. Agentul său a confirmat moartea artistului, cunoscut de milioane de fani sub numele de Prodigy.

"Prodigy a fost spitalizat în urmă cu câteva zile în Las Vegas, după concertul cu Mobb Deep, în urma unor complicații cauzate de boala de care suferea. Așa cum mulți fani știu deja, Prodigy s-a luptat cu această boală încă de la naștere”, a anunțat acesta.

Prodigy a debutat pe scena muzicală împreună cu partenerul său, Havoc, formând Mobb Deep, în orașul lor natal din New York, în anii 1990. 

Duo-ul a cunoscut succesul în 1995, după lansarea albumului critic, The Infamous, care s-a vândut în peste 500.000 de exemplare în primele două luni.

Comenteaza aceasta stire